incepator necesita sfaturi :-)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cam asta e ideea, multe strune vin fabricate cu vartej intr-un capat si agrafa in celelalt.
intr-un capat de vartej legi firul, dincolo de agrafa prinzi naluca.
intr-un capat de vartej legi firul, dincolo de agrafa prinzi naluca.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Re: incepator necesita sfaturi :-)
Din moment ce e considerat de Berkley ca fiind de spinning e bun pentru pescuit la rapitor. Castingul e cam micut, dar merge la pesti mici si medii (pana in 2 kg). Nu cunosc modelul de mulineta, insa 2500 se accepta la spinning.sk1llzz scrie:salut,
m-am apucat si eu de curand de pescuit , cu un bat pe care l-am primit cadou.
batul e un BERKLEY PHAZER 2 SPIN 702L - 2.10m, 3-15g,
iar mulineta e Cormoran Corcast 8PIF SUPER JET 2500.
chiar daca prietenul pelican zice ca mulineta de marimea 2500 "se accepta la spinning" imi permit a spune ca este putin cam mare pentru o lanseta light si as recomanda un 1500, maxim 2000.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
si cam ce fir?ca la o stiuca de 1m..........valistrati scrie:Domnule coleg ,eu pescuiesc la stiuca de vre-o 4 ani cu linguri cu un bat Rainshadov custom ,cu putere de aruncare 3-10,5gr si inca nu mi-a rupt nici o stiuca batul ....si crede-ma ca am in palmares si stiuca de 1 m prinsa cu acest bat ....ce sa fie oare ? Oi fi avut eu noroc sau nu trebuie bete MH neaparat?shimano scrie:Cred si eu ca e un bat foarte bun pentru clean, dar nu te juca cu stiucile, ca-ti rupe batzul ca pe-un stix. Pentru pesti mai feroce ia-ti un batz mai tare, un MH, 15-40 sau 20-50....fire-ntinse!