Haine de spinning - how to

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Gardos
senior
senior

Haine de spinning - how to

Mesaj de Gardos » 07 Apr 2015, 10:29

Nu stiam unde sa pun topicul asta, aici sau la echipamente. Am zis sa il pun totusi aici, pentru ca sigur sunt diferente specifice la imbracamintea de spinning.
Sunt disperat sa aflu cat mai multe tips & tricks legate de imbracamintea optima pentru pescuit - avand in vedere ca mi-am facut praf o partida avand lipit de spate un tricou de bumbac rece ca gheata. Ok, am invatat singur ca e mai bun un tricou de microfibra sintetica. Ca sunt buni si niste bocanci confortabili si impermeabili cu goretex. Dar sa dea naiba daca reusesc vreodata sa nu imi fie ori prea cald, ori prea frig :) O fi un moft? Naiba stie - de-asta intreb. Deci - voi cum va alegeti hainele de pescuit?

boje
veteran
veteran

Re: Haine de spinning - how to

Mesaj de boje » 07 Apr 2015, 12:57

Nevoia ta se umple mai bine cu haine de munte sau trekking.
s-au specializat mai bine decat cele de pescuit.
Vara:
Tricou cu maneca lunga-iti sugrez din lana merinos(e cel mai bun pt transpiratie) si camasa tot cu maneca lunga si cu protectie UV.
O geaca subtire hardshell respirabil si impermeabil cu gluga pt zilele in care te prinde ploaia.
Pantaloni respirabili, impermeabili sau nu, in functie vreme. Mergatori de trekking , cu talpa aderenta si material respirabil si neaparat impermeabil.
Iarna:
Pantaloni si geaca captusite. Exterior hardshell respirabil, capuseala cu puf gasca daca se poate. Hanorac polar pe dedesubt ar fi bine. Nu uita nici iarna de tricou pe piele din merinos. Este campion in lupta cu transpiratia. Bocanci captusiti de iarna impermeabili.
Pt orice hardshell gasesti, iti recomand minim 5000. Cel mai bun hardsell este Proshell-ul de la goretex si apoi restul.
Ca si top la brand-uri in general:
Arc'teryx, Lafuma, Merrel, Mammut, Columbia, North face..
Atat. :lol:

PS Tot ce cauti sa probezi. E important sa fie cat mai pe corp toate. Nu te ajuta in miscari cel bombate si pufoase.
"There Is a Battle Of Two Wolves Inside Us All.
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 07 Apr 2015, 14:42

l-ai "lovit"boje
va trebui sa bage in haine mai multi bani decat in sculele de pescuit
:D

boje
veteran
veteran

Mesaj de boje » 07 Apr 2015, 15:37

pai na...
dam cu hypercustom-uri si toalele sa fie no name?
nu se poate! :shock:

acum serios, am facut eu un top brands, insa se poate si no name daca ai garantia ca materialele sunt corecte. da' n-ai! sau ai prin multe incercari si cautari.
eu mi-am luat-o de 2 ori si de atunci merg pe premisa ca sunt prea sarac ca sa cumpar ieftin. mai ales daca vrei respirabilitate si impermeabilitate.
"There Is a Battle Of Two Wolves Inside Us All.
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "

Gardos
senior
senior

Mesaj de Gardos » 07 Apr 2015, 15:52

beton! nu stiam- inca - de merinos. in legatura cu banii - sunt mult mai linistit dandu-i pe haine care sa ma ajute sa stau mai mult afara decat pe scule pe care nu le-as folosi daca as sta in casa. multam de sugestii! ma duc la Hymalaya, sa vezi ce expert o sa par eu :)

DEM
veteran
veteran

Mesaj de DEM » 07 Apr 2015, 16:58

kaki.ro :respekt:
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 07 Apr 2015, 20:04

gardos,la rafalele de peste 55km/h de astazi puteai sa ai cele mai tari haine...nu se putea pescui decat cu riscul ruperii vreunei lansete....
sunt de acord facem totul pentru pasiune dar cand este vreme extrem de rea nu inseamna ca trebuie sa nu gandim si sa mergem pe zicala "plec orice ar fi"

RAFYYY91
veteran
veteran

Mesaj de RAFYYY91 » 09 Apr 2015, 20:59

eu vara pe caldura mare prefer tricouri de bumbac, chiar daca mai transpir in ele sunt mai racoroase decat tricourile sintetice, cu care m-as praji la soare, pe timp rece in schimb, ceva tricou respirabil si cu polar deasupra e mult mai bun, la incaltaminte 90% din timp folosesc niste bocanci de 3 sezoane impermeabili, doar vara cand e cald iau niste adidasi de trekking gen astia din poza

Imagine

lenovo
senior
senior

Mesaj de lenovo » 11 Apr 2015, 14:08

RAFYYY91 scrie:eu vara pe caldura mare prefer tricouri de bumbac, chiar daca mai transpir in ele sunt mai racoroase decat tricourile sintetice, cu care m-as praji la soare, pe timp rece in schimb, ceva tricou respirabil si cu polar deasupra e mult mai bun, la incaltaminte 90% din timp folosesc niste bocanci de 3 sezoane impermeabili, doar vara cand e cald iau niste adidasi de trekking gen astia din poza

Imagine
Modelul acesta de unde se poate cumpara? :?:

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 11 Apr 2015, 16:18

La Decathlon gasesti bocanci

Iarna port pantaloni de ski (ceva model mai comod columbia )+ geaca de iarna impermeabila.. pe sub vesta + haina bluza fleece + bluza de corp ghete iarna peste glezna

Vara de obicei. Caciula/basca e f imp. Si o bluza/camasa cu maneca lunga ar fi buna evident din bumbac si subtire sa te apere de soare

Toate le gasesti la decathlon la preturi accesibile
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

Scrie răspuns