Haine de spinning - how to

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Gardos
senior
senior

Re: Haine de spinning - how to

Mesaj de Gardos » 12 Apr 2015, 08:47

intr-adevar, la decathlon gasesti destule chestii interesante. spre exemplu: tricou din merinos in jur de 100 de lei. la banii adtia am zis sa fac o incercare, desi nu prea hotarata. ieri, la belciugatele, si-a facut datoria cu brio, marti imi mai iau inca unul. acum parca as ncerca si un hardshell tot de la decathlon, aveau de 5000 cu 120 de lei, astea mi s-au parut si mai suspect de ieftine :) a, si niste ochelari polarizati tot de la ei, de 60 de lei, isi fac treaba cu brio de vreo cateva luni.
ma gandesc ca tot la vestimentatie at intra si niste portofele/huse impermeabile pentru chei/telefon etc...

jackspinner
veteran
veteran

Mesaj de jackspinner » 13 Apr 2015, 21:10

boje
veteran
veteran

Mesaj de boje » 14 Apr 2015, 08:25

Eu Daiwa.
Chiar daca e mai scumpa, dar pe langa UV are si windstopper si water repelent!
"There Is a Battle Of Two Wolves Inside Us All.
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "

jackspinner
veteran
veteran

Mesaj de jackspinner » 14 Apr 2015, 19:38

boje scrie:Eu Daiwa.
Chiar daca e mai scumpa, dar pe langa UV are si windstopper si water repelent!
Multumesc ! Cam la asta m-am gandit si eu .

Vara un tricou nu e prea indicat , altfel circula aerul printr-o camasa , plus gulerul si manecile care te mai ajuta in caz de nevoie .

Colegii de forum oare ce folosesc , nu prea sunt comunicativi .

DEM
veteran
veteran

Mesaj de DEM » 15 Apr 2015, 08:57

Alea de armata :respekt:
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.

bbbogdann
junior
junior

Mesaj de bbbogdann » 15 Apr 2015, 14:54

Aoleu, hainele sunt ultima mea problema ... peste sa fie si sa traga, ca dau si in pantofi cu toc ...
Eu nu am probleme nici pe frig nici pe canicula ... vara dau cu o camasa verde cu maneci lungi si gulerul ridicat, o sapca de 2 lei si ochelari si cizme lungi pana la sold daca e mocirla/mal sau slapi + pantaloni scurti daca nu e mocirla.
Primavara toamna dau cu cizme lungi sold, pantaloni si tricou + polar.
Nimic deosebit, hainele sunt normale, sport, dar in culori cat mai naturale.
Imi place sa stau in apa vara, macar pana la genunchi ... e mai racoros.

jackspinner
veteran
veteran

Mesaj de jackspinner » 15 Apr 2015, 15:18

La Dunare in barca imi e cam greu sa stau in apa pana la genunchi... doar daca are barca vreo gaura :-)

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 15 Apr 2015, 17:01

Fiecare cu pasareaua lui, insa dupa ce am avut tot genul de haine si ba ma sufla vantul prin ele, ba frig sau cald, ba luam apa la galosi, ba transpiram in cizme de cauciuc, ba erau incomode am ajuns la concluzia ca trebe niste haine dedicate. La fel si cu ochelarii, puteti folosi sh de cinci lei , de eclipsa sau de sudor, eu am pb cu soarele si fara ochelari adecvati pe balta sunt chior si cand ajung acasa plang la tv.

jackspinner
veteran
veteran

Mesaj de jackspinner » 15 Apr 2015, 19:13

Gogol scrie:Fiecare cu pasareaua lui, insa dupa ce am avut tot genul de haine si ba ma sufla vantul prin ele, ba frig sau cald, ba luam apa la galosi, ba transpiram in cizme de cauciuc, ba erau incomode am ajuns la concluzia ca trebe niste haine dedicate. La fel si cu ochelarii, puteti folosi sh de cinci lei , de eclipsa sau de sudor, eu am pb cu soarele si fara ochelari adecvati pe balta sunt chior si cand ajung acasa plang la tv.
Ce folosesti?

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 15 Apr 2015, 21:21

Iarna pentru mine conteaza sa nu-mi fie frig, in primul rand. Daca dai din barca, poti folosi si haine mai groase, dar care sa-ti permita sa-ti misti mainile lejer. Eu iarna folosesc o salopeta cu piept Tundra de la Decathlon, pe sub care pun o pereche de pantaloni de bumbac subtire, iar in sus o geaca Himalaya, sub ea polar si sub polar un tricou subtire de bumbac cu maneca lunga. Incaltaminte: bocanci impermeabili si doua perechi de sosete, una subtire (Browning), si alta de lana, facuta la tara, groasa.
Vara palarie de paie, pantalon de trening din fas subtire, tricou din bumbac si, daca e cazul, camasa din bumbac. In picioare incaltari usoare, cu talpa din cauciuc, cu care pot intra in apa. Si oricum, crema de soare protectie 50.
Primavara si toamna softshell SavageGear (chiar protejeaza foarte bine), sub el un tricou si pantaloni din bumbac. In picioare bocanci.

Scrie răspuns