Haine de spinning - how to
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Haine de spinning - how to
Fain review tito! Pe mine unul m-ai convins cel puțin sa încerc cum e. 

Am postat link-ul de unde se poate cumpara imbracaminte din lana merinos si tot acolo pe bara de sus se da click pe "despre" si se poate citi ceea ce am postat eu dand copy/paste aici . Dar unora le e lene sa se documenteze si prefera in necunostinta de cauza sa proslaveasca imbracamintea din plastic pe care eu unul nu o recomand nici pe vreme calda nici pe vreme rece. Cat despre cazutul in apa avand o bluza din lana merinos...se pare ca unii asociaza o astfel de bluza cu cojocul pe care au vazut ca-l poarta ciobanii.dsg scrie:Fain review tito! Pe mine unul m-ai convins cel puțin sa încerc cum e.

Inseamna ca tu esti mai destept decat firmele cu renume care produc haine de hiking, treking si pescuit din plastic si nu din lana?
Va rugam sa ne scuzati ca nu ne-am dat seama ca cele mai bune si iarna si vara sunt hainele din lana si lansetele dragon facute in japonia.
Va rugam sa ne scuzati ca nu ne-am dat seama ca cele mai bune si iarna si vara sunt hainele din lana si lansetele dragon facute in japonia.

Firmele alea sunt "destepte" ca vor sa-si vanda plasticele cu preturi mult mai mari decat al unui plastic oarecare si gasesc destui clienti.Gogol scrie:Inseamna ca tu esti mai destept decat firmele cu renume care produc haine de hiking, treking si pescuit din plastic si nu din lana?
Fiecare se imbraca si pescuieste cu ce vrea,cu ce considera ca e mai bun.La fel cum fiecare e liber sa aleaga conform recomandarilor unora sau altora, doar ca unii vor incerca ambele variante si vor sesiza diferentele. O singura data am pescuit o zi intreaga cu un tricou din plastic si a doua oara nu o mai fac. Erau 35 de grade afara si din cauza lanseurilor repetate si a transpiratiei m-am ales cu o iritatie subaxiala ce s-a transformat intr-o ciuperca de toata frumusetea. Da ma rog cei care poarta doar plastic s-au obisnuit si si-au tabacit pielea,s-au obisnuit inclusiv cu mirosul propriei transpiratii....mai nasol e pentru cei din jur. Asa ca dati fuga la raionul cu haine din plastic ambalate sub denumiri pompoase. Si ti-am mai spus si in alt topic, daca nu ai folosit ceva, ambele produse, nu-ti da cu parerea ca e degeaba, eventual reusesti sa faci doar valuri unde nu e cazul.
Deja intri si tu in categoria " ai n-ai mingea tragi la poarta" impreuna cu cei doi atacanti celebri de pe aici...
Daca ai facut tu bube de la plastic asta nu insemana ca nu e bun. Poate ai folosit ceva luat de la niro...insa in orice magazin de produse dedicate pt aceste categorii nu am vazut decat acel pulovaras din lana si nimic altceva....gen haina, geaca, pantaloni, etc...
In concluzie nu mai vorbi tampenii, daca ti-au zis deja cel putin doi oameni pe acest topic ca esti beat, dute de te culca.
Daca ai facut tu bube de la plastic asta nu insemana ca nu e bun. Poate ai folosit ceva luat de la niro...insa in orice magazin de produse dedicate pt aceste categorii nu am vazut decat acel pulovaras din lana si nimic altceva....gen haina, geaca, pantaloni, etc...
In concluzie nu mai vorbi tampenii, daca ti-au zis deja cel putin doi oameni pe acest topic ca esti beat, dute de te culca.
Eu sustin pe Tito...
la capitolul canicula vs tzoale de plastic..
Am destul de multe camasi si bluze cu maneci lungi, Under Armour Guide...nush cum...Columbia Blood&Guts, ceva Adidas ClimaCool si mai vreo 3-4 diferite firme ...
Eh...pot sa le suport pe alea cu tesatura foarte fina dar cind e canicula adevarata si soarele arde in draci, creierul meu nu are altceva in minte
decit un tricou subtire din bumbac ,culoare cit mai deschisa...cu maneci lungi..
Mai era istoria ca elimina vaporii de apa prin capilarele tesaturii....Tampenii...Au doar tesatura rara si ce iasa e bine iesit , cind e foarte cald si nu bate vintul , pielea ramine umeda. De aia camasile au nise la spate sa mai adie o briza la sale, altfel s-ar inunda lunca fundului...

Am destul de multe camasi si bluze cu maneci lungi, Under Armour Guide...nush cum...Columbia Blood&Guts, ceva Adidas ClimaCool si mai vreo 3-4 diferite firme ...
Eh...pot sa le suport pe alea cu tesatura foarte fina dar cind e canicula adevarata si soarele arde in draci, creierul meu nu are altceva in minte

Mai era istoria ca elimina vaporii de apa prin capilarele tesaturii....Tampenii...Au doar tesatura rara si ce iasa e bine iesit , cind e foarte cald si nu bate vintul , pielea ramine umeda. De aia camasile au nise la spate sa mai adie o briza la sale, altfel s-ar inunda lunca fundului...
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
Bine..treaba ca elimina vaporii si mirosurile e vrajeala de ambele parti. Si eu am fost adeptul bumbacului sau a lanii insa la stilul nostru o toala buna din plastic face diferenta. Nu poti afirma ca tricoul din lanita e zabest cand totii mari producatori marseaza pe imbracamine din plastic. Pe bune acu...
laure,sosete tot din plastic cumperi? 

Asta e impresia ta, iti repet, vorbesc mereu in cunostinta de cauza pentru ca am testat ambele variante, bluza aia nu era din "Niro", dadusem pe ea peste 100 ron si era cumparata de la un magazin de pescuit...asta pentru linistea ta. Cat despre " ai n-ai mingea tragi la poarta" se pare ca nu realizezi ca tu te incadrezi in categoria aia din moment ce n-ai purtat niciodata imbracaminte din lana merinos ci doar ai vazut si probabil pipait prin magazine un "puloveras de lana", pun pariu ca nici macar n-ai avut rabdare sa citesti postarea mea referitoare la beneficiile pe care le are imbracamintea din lana. E normal ca si acolo sunt strecurate cuvinte cu iz de marketing, doar ca eu am testat imbracamintea respectiva si iti spun ca iarna la -10/0 grade aveam un maieu si o bluza din lana merinos si o geaca pentru a ma proteja de vant. Iar vara pui doar bluza pe tine si nu simti ca te incingi deoarece textura e subtire si lasa aerul sa treaca (se ventileaza corpul). Nu are rost sa-ti mai spun ca multi colegi de serviciu au cumparat copiilor o astfel de imbracaminte si sunt extrem de multumiti.Gogol scrie:Deja intri si tu in categoria " ai n-ai mingea tragi la poarta" impreuna cu cei doi atacanti celebri de pe aici...
Cand ai dreptate, apreciez ca impartasesti pareri cat mai obiective si la subiect,atunci tac si bag la cap...si asta nu doar in cazul tau. Am capacitatea de a discerne cand citesc ceva si realizez cine cunoaste cu adevarat despre ce se discuta si cine bate campii cu succes. Si bat campii cei care vorbesc din auzite sau cei care au ceva si li se pare cel mai cel, neacceptand ca poate exista ceva mai bun si fac asta neincercand sa testeze o alta varianta propusa de altcineva. Iar in cazul de fata (din pacate) te incadrezi cu succes in categoria "habarnistilor".
Asa ca nu eu vb. tampenii. Si extrapoland, poate ca aia care ma trimit la culcare spunandu-mi ca sunt beat, sunt de fapt mai beti ca mine. Asa ca nu dau doi bani pe parerea subiectiva a unora care au purtat doar plastic si il venereaza, cand si-or cumpara ce am recomandat si ma vor trimite la culcare poate ca ma voi gandi ca trebuie sa merg sa dorm. Doar ca atunci nu ma vor mai trimite la culcare pentru ca vor realiza diferentele.
Daca vrei sa fii doar un "Gica contra" poti continua, poate ca in cazul tau sunt mai mult de 2 care te-ar trimite la culcare, unii nu o fac din bun simt, altii probabil evita sa te supere pentru ca stiu ce cuvinte se vor abate asupra lor. Mie mi-ar placea sa cred ca nu m-am inselat si esti un om cerebral cu defectul ca-ti sare repede mustarul...sper sa nu-mi dezamagesti impresia pe care o am despre tine si sa fii rational asa cum ai dat dovada in multe alte situatii.
Oricum, nu asta era ideea si nici scopul acestui topic, iar eu am facut o recomandare...adica am cautat sa fiu on-topic, cine vrea va tine cont si isi va cumpara, cine nu e liber sa imbrace ceea ce doreste.
Sunt asa de obo ca nici n-am chef sa ti raspund. Poarta linistit lana pe canicula.
enjoy...
enjoy...