frana mulinetei

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 08 Mar 2007, 20:48

care ati patit ca in momentul atacului sa iti rupa firu(nylon 0.20) din prima si sa il auzi cum se intinde si plezneste???

am sa il prind eu pe ala si am sa am o discutie despre finete :lol: :lol: :lol: :lol: si obraz:)))

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 08 Mar 2007, 21:21

@Badie pai daca-i tzipi o contra ca si ciobanu in momentul atakului si daca mai dai si cu mono ai toate sansele sa plesneasca firu nu???? io am patzit sa nu fak nodu bine pe agrafa si in momentu atakului s-a dus dreaq si pestele si vobleru. :oops:
be smart be silent be deadly.....

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 09 Mar 2007, 07:34

recomandare OKUMA sa reglezi frana la 25% din puterea firului la 0,20 (5 kg) inseamna cam 1,5 kg . Recomanda folosirea unui cantar cu arc .

eu personal am folosit folosit frana la minimum adica o desfac la maximul si dupa aia strang treptat pana cand nu mai caraie.
the angler is catching xxx, not by the lure

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 09 Mar 2007, 09:49

Badie_talmaciu scrie:care ati patit ca in momentul atacului sa iti rupa firu(nylon 0.20) din prima si sa il auzi cum se intinde si plezneste???

am sa il prind eu pe ala si am sa am o discutie despre finete :lol: :lol: :lol: :lol: si obraz:)))
daca reglezi frana la inceputul partidei nu are voie sa-ti rupa firul nici in atac nici in drill cat e el de mono

nu sunt putini care dau cu frana stransa la maxim de le iese mustu din discuri pe considerentu ca tre sa intepe tare si ca daca o fi cazu e timp sa o regleze , si cand le da unu mai acatarii fluiera a paguba , dupa peste sau dupa .....batz .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 10 Mar 2007, 18:36

credema mam invat minte de atunci primu lucru care il fac dupa ce deschid batzu i frana ajustata :wink:

Scrie răspuns