folositi tot timpul struna?..

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 30 Aug 2007, 15:05

...bagati struna :!: :!: :!:

ordan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ordan » 30 Aug 2007, 18:57

cipicule, ai si tu dreptatea ta, totusi, trebuie sa spun am avut anul trecut (in delta) superpartide la stiuca, si cu toate astea nu am pierdut nici o lingurita pentru ca nu am folosit struna, iar singurele rateuri au fost au fost pur si simplu pentru ca nu am intepat bine probabil. Dar asa cum am spus ceea mai mare a avut 3,3 kg.

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 30 Aug 2007, 23:02

ai avut noroc,eu zic sa nu te bazezi pe chestia asta ca nu-ti v-a taia niciodata,poate ca intr-o zii o sa dea dihania aia mare si in timpul drilului o sa te rogi in gand sa nu-ti taie si o sa zici:''ba ce bine era daca aveam o struna,poate nu mai aveam emotiile astea acum!!!'' :lol: :lol: :lol:
Fir intins si fara taieturi!!! :lol: :lol: :lol:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 31 Aug 2007, 07:23

@ ordan

nici o lumanare de-aia frumoasa?

si daca au fost, chiar ma mir cum nu a taiat ..... :o :o :o

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 31 Aug 2007, 11:08

Puneti struna fara a sta prea mult pe ginduri , e pacat sa astepti o viata captura capitala iar atunci cind in sfirsit se hotaraste "sa dea" , s-o pierzi pe motivul a nu ai folosit struna ...

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 31 Aug 2007, 14:57

La stiuca e buna struna, mai ales daca e de calitate.
Nu influenteaza prea mult evolutia nalucii... :wink:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

pupu
veteran
veteran

struna

Mesaj de pupu » 31 Aug 2007, 21:09

Eu am patit-o de cateva ori , dar prefer sa dau fara struna si nu mi-a parut rau nici cand am scapat una ,dupa aprecierea mea la vreo 5 kg si pot sa spun ca am si acum filmul in fata ochilor , am adus-o la 1 -1,5 m de mine si parca privirea ei se lipise de fata mea ,am ezitat o clipa caci atunci am stiut ca va taia , s-a intors cu o forta extraordinara si am vazut textilul cum se intinde pe liga falca de sus ,frana a mai cariit o secunda si s-a oprit brusc ,la capatul firului nu mai era nimic si pe sfanta cruce ca nici atunci si nici acum nu am simtit nici o parerte de rau poate doar teama ca nu ar putea scapa de jigul care ii ramasese in gat. De o singura ratare imi pare rau ,un somn care parea un record pentru un rau ca Argesul si pe care abia l-am zarit,dar e o poveste lunga .

Numai bine...

pikeman
veteran
veteran

Re: struna

Mesaj de pikeman » 31 Aug 2007, 21:21

pupu scrie:Eu am patit-o de cateva ori , dar prefer sa dau fara struna si nu mi-a parut rau nici cand am scapat una ,dupa aprecierea mea la vreo 5 kg si pot sa spun ca am si acum filmul in fata ochilor , am adus-o la 1 -1,5 m de mine si parca privirea ei se lipise de fata mea ,am ezitat o clipa caci atunci am stiut ca va taia , s-a intors cu o forta extraordinara si am vazut textilul cum se intinde pe liga falca de sus ,frana a mai cariit o secunda si s-a oprit brusc ,la capatul firului nu mai era nimic si pe sfanta cruce ca nici atunci si nici acum nu am simtit nici o parerte de rau poate doar teama ca nu ar putea scapa de jigul care ii ramasese in gat. De o singura ratare imi pare rau ,un somn care parea un record pentru un rau ca Argesul si pe care abia l-am zarit,dar e o poveste lunga .

Numai bine...
nu trebuie niciodata sati para rau cand perzi un peste din 2 motice:

1. daca ai fi pus struna (de exemplu) posibil sa nuti mai fi intrat, deci a intrat ca dadeai cu firu ala si naluca aia la momentul acela

2. daca iam prinde pe toti si nu am mai si scapa nu am mai merge la pescuit ci "la prins" :wink:

pupu
veteran
veteran

Struna

Mesaj de pupu » 31 Aug 2007, 21:28

Pai cum am spus nu imi pare rau numai ca povestea cu somnul e mai speciala si il agatasem cu o varga de clean .

Numai bine...

Mugurstefan
veteran
veteran

Re: struna

Mesaj de Mugurstefan » 31 Aug 2007, 21:53

pikeman scrie:
pupu scrie:Eu am patit-o de cateva ori , dar prefer sa dau fara struna si nu mi-a parut rau nici cand am scapat una ,dupa aprecierea mea la vreo 5 kg si pot sa spun ca am si acum filmul in fata ochilor , am adus-o la 1 -1,5 m de mine si parca privirea ei se lipise de fata mea ,am ezitat o clipa caci atunci am stiut ca va taia , s-a intors cu o forta extraordinara si am vazut textilul cum se intinde pe liga falca de sus ,frana a mai cariit o secunda si s-a oprit brusc ,la capatul firului nu mai era nimic si pe sfanta cruce ca nici atunci si nici acum nu am simtit nici o parerte de rau poate doar teama ca nu ar putea scapa de jigul care ii ramasese in gat. De o singura ratare imi pare rau ,un somn care parea un record pentru un rau ca Argesul si pe care abia l-am zarit,dar e o poveste lunga .

Numai bine...
nu trebuie niciodata sati para rau cand perzi un peste din 2 motice:

1. daca ai fi pus struna (de exemplu) posibil sa nuti mai fi intrat, deci a intrat ca dadeai cu firu ala si naluca aia la momentul acela

2. daca iam prinde pe toti si nu am mai si scapa nu am mai merge la pescuit ci "la prins" :wink:
:shock:
Cel putin prima afirmatie ma depaseste...avand in vedere ca dadea cu textil.
sa aibe stiuca o apetenta deosebita pentru firul textil ? ?
Si am intreb asa ....cat de mandru poti fi ca ai lasat o naluca in gatul pestelui fara parere de rau !
Cat e de sportiva chestia asta ??? :?
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Scrie răspuns