Michael, acel "crappie" nu cred ca are legatura cu crapul. Daca gresesc eu, imi cer scuze.Michael scrie:@johnnybravo:baga un zoom aici,tot ce-ti doreste inimioara:
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true
vb cu mihaif
fitofagul la spinning
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
- Stefan Tudose
- Moderator
Crappie sunt verisoarele mai bine dezvoltate ale soretelui, care vine tot de acolo.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
[quote="Gerula"]Depinde cu ce echipament dai si ce crap intra. Daca dai la spinning cu bete MH, mulinete 3500 si fire tapene nu-ti imagina c-o sa ai cine stie ce senzatii cu un exemplar de 3-4kg. Il iei pe sus fara probleme. Distractia e sa-i scoti cu echipament UL.[/quote]
Crapu ii de la 4 kile-n sus , deci nu ai cum sa cunosti senzatia , basca faptu ca singuru lucru UL din toata povestea a fost lanseta , din cite tin minte tineai un 15 lb pe tamburu fabuloasei SS Tournament , o mica dar puternica macara , dupa spusele tale , unica in lume .
Fir Intins!!!
Crapu ii de la 4 kile-n sus , deci nu ai cum sa cunosti senzatia , basca faptu ca singuru lucru UL din toata povestea a fost lanseta , din cite tin minte tineai un 15 lb pe tamburu fabuloasei SS Tournament , o mica dar puternica macara , dupa spusele tale , unica in lume .
Fir Intins!!!
Smechere, te-ai prins ai?!Tavi scrie:Adeline, nu o sa pun botu![]()
Stii tu f. bine ce-am vrut sa zic 'couse se vede din poze ca si tu dai cu scule "pe masura"
si oricum io sunt adeptu injectiilor letale, nu la curent

Acum vorbind serios, cred ca trebuie sa ne adaptam echipamentul in functzie de pescuitul pe care il practicam de specia vizata, de caracteristicile locului, de marimea nalucilor folosite, etc. Ce rost are sa ne supradiensionam echipamentul din dorintza de a imblanzii "monstrul", sau sa dam la pesti respectabili cu scule exagerat de sensibile, invocand sportivitatea?!! Fiecare pescar poate sa intzeleaga cum crede de cuviintza pescuitul, important e sa nu te faci de ras pe balta!

Zici tu?SF scrie:
Crapu ii de la 4 kile-n sus , deci nu ai cum sa cunosti senzatia

Inteleg, deci pentru tine un SS Tournament 700 e o mulineta heavy, iar un forfach de 6lbs e recomandat pentru somnii capitaliSF scrie: basca faptu ca singuru lucru UL din toata povestea a fost lanseta , din cite tin minte tineai un 15 lb pe tamburu fabuloasei SS Tournament , o mica dar puternica macara , dupa spusele tale , unica in lume .
Fir Intins!!!

malin : lanseta cu puteri de aruncare 1/32 - 1/4 sau, si mai bine, 1/64 - 1/8, mulineta mica(gen 500, 700 ), forfach de maxim 6lbs (cu cat mai subtire cu atat mai bine). Cum in ultima vreme n-am mai avut timp de umblat dupa clean am pus pe una din cele doua SS700 fireline de 4lbs, fir de care sunt foarte multumit (exceptand rezistenta la abraziune).
Cu lacrimi Bastus!