eu de ce sa mint mai folosesc atractantul de la sensas cite o data,dar o diferenta cred eu ca e,parerea mea.un exemplu pescuiam pe canalul de fuga la biban cu vb rapala de 3cm,luasem mult biban dar nu mai mare de 400gr,la un moment dat opresc astia apa pe zero, nu mai dadea de nici o culoare,apa fiind clestar vedeam cum se retrag pestii spre gaura de la turbine.vad un grup de crapi ,zic eu,scot solutia, dau un puff pe vb, arunc unul din crapi se intoarce si ataca .in fine il scot ,era un clean de 3,5 kg.nu am mai prins pina atunci pe canal clean si nici de atunci.solutiile astea nu fac minuni,dar pot face diferenta,cred ca atacul e mai violent asupra momelii.dar cind nu vrea el sa pape ....alt ex ,anul trecut dupa inundatii pe alt canal de fuga seara la salau ,trei pescari la acelasi vobler ,toti am avut muscaturi,cam cite 10,rezultat?cel cu atractant 2 avati de6 si 4 kg, 7 salai 1,5-3,5 kg,ceilalti, unul 4 salai ,unul nimic cu toate ca a avut multe prezentari si e bun pescar.e bine de incercat atunci cind maninca.repet asta e parerea mea