FEROMONII DE LA ULTRABAIT

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 25 Ian 2005, 10:05

...hehehe deci trebuie sa ai masca de gaze si manusi chirurgicale
avand in vedere ce spuneti credca nu ar strica si un costum antichimic ...de unica folosinta
nu am folosit niciodata si cred ca e un alt spiel comercial gen boiles sau atractanti folositi la crap si alte specii
oamenii inventeaza ca sa aiba ce vinde
unde e bunicu saracu Dumnezeu sa-l ierte cu mamaliga si lipitorile lui
cared ca s-ar intoarce in groapa sa vada cum am tampit pestele dand cu tot felul de nebunii in balta :)

intrebare intrebatoare :!: ...s-a desteptat pestele sau ne-am complicat noi viata de pescar folosind din ce uin ce mai multe nebunii drept momeala ? :?:
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 25 Ian 2005, 10:08

si una si alta...
Practic nu s-a despetat , mai degraba e mai prudent ...direct proportional cu cresterea numarului de pescari
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 25 Ian 2005, 10:14

Cosmine,

Daca zici ca au si feromoni, poate salaul incerca sa faca ceva exhibitzii cu shadul :lol: :lol: de-aia ai simtzit tzacurile alea puternice si la contra nimic, pai n-ai cum sa-l prinzi de chestia aia :lol:

piticu
veteran
veteran

AVEM FEROMONI. CUM PROCEDAM?

Mesaj de piticu » 25 Ian 2005, 14:30

ce as face eu daca as fi peste si mi-ati da cu "feromoni"?

pai as fi foarte confuzat:
- in primul rind de ce miroase in halu' asta (pt. ca feromonii nu miros)
- in al doilea rind as crede ca in zona se invirte cel putin o femela in care merita 100% sa-mi bag "ma-ntzelegi-ul" si sa fiu mindru de progenituri dup-aia.
- m-as inerva teribil pt. ca nu o gasesc pe aceasta doamna in zona
- in acelasi timp, peste fiind, nu fac sex oricind sau de placere asa ca mai degraba as parasi zona aia plina de mirosuri de curve pina sa apara "pestii aia adevaratzii".

intre astea doua tentatzii nu stiu ce as alege...
probabil pe asta se si bazeaza datu' cu feromoni... sa ma epuizeze psihic si sa clachez in naluca direct.

dar n-ati putea sa fitzi milosi si sa-mi dati o tripla in spinare sau direct un 24V?

noname
veteran
veteran

hgfg

Mesaj de noname » 25 Iun 2006, 20:07

sau direct un 24V?
:lol: :lol: :lol: asta e tare. or merge si feromonii la stuk sau alti rapitori. dar inca nu s-a inventat solutia aceea de a o face activa atunci cand nu se hraneste doar cei 24 :roll:

adrian ionascu
senior
senior

Re: AVEM FEROMONI. CUM PROCEDAM?

Mesaj de adrian ionascu » 26 Iun 2006, 08:26

[quote="piticu"]ce as face eu daca as fi peste si mi-ati da cu "feromoni"?

pai as fi foarte confuzat:
- in primul rind de ce miroase in halu' asta (pt. ca feromonii nu miros)
- in al doilea rind as crede ca in zona se invirte cel putin o femela in care merita 100% sa-mi bag "ma-ntzelegi-ul" si sa fiu mindru de progenituri dup-aia.
- m-as inerva teribil pt. ca nu o gasesc pe aceasta doamna in zona
- in acelasi timp, peste fiind, nu fac sex oricind sau de placere asa ca mai degraba as parasi zona aia plina de mirosuri de curve pina sa apara "pestii aia adevaratzii".

nu feromonul miroase ci atractantul. feromonul nu este de reproducere ci de hranire. asa ca pestele nu va cauta o femela, pe care oricum nu are de ce sa o caute decat in perioada de reproducere, ci un peste prada ranit, care elibereaza feromoni de alarmare, pentru colegii de specie. acesti feromoni pun in garda rapitorul ca in zona se afla un peste in dificultate, care poate constitui o prada facila.
nu afirm ca asa actioneaza Ultrabite, dar asta e suportul teoretic.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 03 Iul 2006, 12:49

Am folosit si eu odata ultrabait, fara rezultate. Si eu sunt fumator.
Dupa partida aia am spalat cu detergent toate voblerele si shadurile, ca nu mai puteam sta in casa/masina de putoare. S-a impregnat si in geanta in care tineam cutiile, am aruncat-o.
Am intalnit un pescar la fix odata, avea la el cateva maciulii de usturoi, dupa fiecare tigara freca putin usturoi intre degete, zicea ca scoate mirosul de tigara si la pesti le place, ii starneste sa manance. poate ca e adevarat, nu stiu, am mai auzit de usturoi folosit in momeli la fix.

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 05 Iul 2006, 15:43

Cosmin ,

Eu am incercat odata si chiar am fost mirat pentru ca intr-un loc unde prinsesem destul de bine bibani in alte dati , nu vroia cu nici un chip sa-mi intre macar doi sau trei.Am dat cu "cizmargis" de-ala de la Sensans dar nu au reusit decat sa pacalesc un biban dar numai cand am oprit grubul pentru cateva secunde. Eu banuiesc ca banditul l-a urmarit , nu la convins in miscare , l-a mirosit si la final la halit .... macar asa de curiozitate.
Cred ca daca as fi in aceeasi situatie ca atunci l-as folosi !

Oricum mi-a fost de folos pentru ca am iesit cu cei doi bibani locul doi intr-o mansa dintr-un concurs, iar Cozma a fost in fata mea tot cu doi bibani dar unul mai mare.

Cred ca merita sa ai in geanta (dar nedesfacut :lol: ) asa ceva !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 05 Iul 2006, 16:31

am folosit atractant , fiolele nedesfacute le-am aruncat la gunoi si in mod absolut sigur nu voi mai folosi asa ceva.
Cum spunea si Dady, atractantul este o alta metoda de a scoate bani din buzunarul pescarului.

a doua chestie, cred ca cei mai multi dintre noi practica pescuitul de placere si pentru relaxare.
Dupa ce putzea barca si toate obiectele din jurul meu a kur nespalat, numai de relaxare nu mai putea fi vorba.
si ultima chestie, eu si prietenii mei care am folosit atractanti nu am vazut absolut nici o diferenta intre a folosi sau nu solutia.

Scrie răspuns