evolutie

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 25 Noi 2006, 19:40

doc scrie:nea CUCU PT MATALE CEL MAI BUN KEVLAR E DINAMITA .lasa-ne!!!!!!!!!!! :evil:
sal frate :lol: subscriu la cele zise de tine

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 25 Noi 2006, 20:57

Irod scrie:colega aci e forum de pescuit sportiv CU NALUCI , nu ii nici de braconieri nici de stationaristi.
Irod, imi pare rau dar gresesti!

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 25 Noi 2006, 21:13

Doc,tata,prima si,speram eu,ultima data cand am auzit de dinamita la pescuit era prin'90,pescuiam pe atunci pe Crisul Repede,in zona Valea Iadului,unde se intalneste Iadul cu Crisul Repede.Pescuiam la clean si mreana,cu porumb in lapte si rame rosii,din cand in cand mai bagam si un cosas(apropo,a fost singura data cand am prins un pastrav,nici n-am stiut ca este in zona,credeam ca-i mult mai sus,un pastrav de 1,4 kg,luat la cosas,eu dand dupa clean).Tot schimband locul am ajuns la un loc superb,cu o stanca mare pe malul celalalt,apa cam de 2,5 m,aproape ca statea pe loc,ce mai un loc ce promitea multe ...dar am dat cam doua ore si nimic!Trece un localnic prin spatele meu si-mi zice:domnu,nu mai incercati degeaba ca nu mai este peste aici.Au fost minerii saptamana trecuta si au dat cu dinamita,au umplut 2 saci de peste,restul l-a luat apa la vale.Am o intrebare ptr.tine:TU DE UNDE STII CA SE PESCUIESTE CU DINAMITA?Pe aici prin Banat nu se stie de asa ceva,se braconeaza cu plase,cu curent sau dracu mai stie cu ce dar n-am auzit pana acum de dinamita in zona.Asa ca las-o jos ca macane!Iar cu tine Irod n-am ce discuta,ptr.tine rapitori nu inseamna decat pescuit cu naluci,esti patetic frate,mai invata ce inseamna rapitori.

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 25 Noi 2006, 23:37

MihaiV scrie:
Irod scrie:colega aci e forum de pescuit sportiv CU NALUCI , nu ii nici de braconieri nici de stationaristi.
Mihai explica-mi de ce gresesc.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 26 Noi 2006, 00:44

Irod scrie:
MihaiV scrie:
hai sa-ti explic eu.
in primul rand pescuitul la rapitor,chiar sportiv se poate face si cu montura cu peste mort,nu exclusiv cu naluci.poate ai auzit de "mort manie".
in al doilea rand s-a gresit punand in aceeasi categorie braconierul cu stationaristul.that's wrong my friend.
daca ai ceva impotriva pescuitului stationar la rapitor,descarca-te aici in continuare,dezbate ideea,nu si persoana:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=3120
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 26 Noi 2006, 02:36

Michael scrie:
Irod scrie:
MihaiV scrie: Irod, imi pare rau dar gresesti!
hai sa-ti explic eu.
in primul rand pescuitul la rapitor,chiar sportiv se poate face si cu montura cu peste mort,nu exclusiv cu naluci.poate ai auzit de "mort manie".
in al doilea rand s-a gresit punand in aceeasi categorie braconierul cu stationaristul.that's wrong my friend.
daca ai ceva impotriva pescuitului stationar la rapitor,descarca-te aici in continuare,dezbate ideea,nu si persoana:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=3120
dar Michael , CUCU pomenea de ceva pripoane nu de pescuit cu batz, zice ca a lasat peste noapte...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 26 Noi 2006, 10:31

asa este,aici iti dau dreptate.dar vezi ca sunt stationaristi care viziteaza forumul si s-ar simti lezati daca ii bagi in aceeasi oala cu braconierii.

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 26 Noi 2006, 13:57

Ai dreptate Irod,imi fac mea culpa,am transformat un bat intr-un pripon pe care l-am lasat peste noapte.Asta s-a intamplat in '97.Inca de atunci am aceasta dilema:a fost braconaj sau nu?Daca da,ce lege am incalcat?Chiar asa,de ce-i braconaj pescuitul la pripon?Poate nu vrea sa-si mai care bete cu el si pescuieste pe spray,cu ce incalca legea?Na,acum dati cu pietre,dar as vrea sa analizati si sa-mi raspundeti si la intrebare.Multumesc.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 26 Noi 2006, 14:12

cine poate sa raspunda mai sus poate imi raspunde si mie aici
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=3430

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 26 Noi 2006, 14:13

pe langa faptul ca fiecare face ce-i dicteaza bunul simt,chiar si la pescuit in primul rand trebuie sa respecte legea.

Scrie răspuns