pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adelin
- Moderator

Cucu Ionel scrie:Si daca vrei o parere personala,cred ca ai mai mari sanse de a prinde marlite mici la lingurite rotative,de ex.,decat la peste mic.Dar sunt dispus sa ne intalnim la un pescuit si sa-mi demonstrezi ca ma insel!Eu dau cu peste mic,un singur bat,si tu dai la lingurita,de care vrei tu,la sfarsit vedem marimea capturii?Tu alegi locatia.
Unde ne intalnim?!

-
tarzan
micutsebastian scrie:........l-am intrebat pe unu ca de ce nu elibereaza marlitza....si imi raspunde cu seninatate ca el nu vine degeaba........
Mamaaaaa fomisti raaaaau ! astia la noi la Timisoara.... !
Scuze....!
Banatu-i fruntea !
-
micutsebastian
- utilizator constant

-
nu am nimic cu cei care dau legal la peste viu.......am doar cu aia care starpesc pestii.
Exista "oameni" care cand te vad ca eliberezi un peste se bucura ca maine o sa il prinda ei tot din locu ala....(stale-ar in gat,ca probabil astia mananca stiuca cu tot cu cap,sa nu risipeasca)
Si mai exista specimene de alea care iau orice marlitza acasa nu cumva sa reduca populatiile de carasei pe care ii prind cu galeata cand depun icrele.
Poate merg Sambata la "Balta no name",care o fii aia....si iti garantez ca poti face selectia dimensiunii alegand o naluca pe masura.
-
Cucu Ionel
- senior

Doc,vezi ca esti penibil!!!Despre ce vorbim aici si ce spui tu? Adelin,te las sa alegi locatia,sa nu zici ca"joci in deplasare".Singura problema este ca n-am masina(permis),asa ca o sa rog un coleg sa ma transporte la locul dorit. Sbastian,daca vrei sa te duc la balta mea preferata,o sa-ti trebuiasca o bicicleta,este destul de greu de mers cu masina,nu-i departe de oras,cam 12 km. :wink:
-
empthy_cluster
- veteran

fratilor, haideti un pic sa fim seriosi, Cucu Ionel a precizat ca a pescuit asa mai de mult, asta nu inseamna ca acuma, cu totii ne putem destepta, si haideti sa fim un pik mai pragmatici si sa recunoastem ca nu toti ne-am apucat de pescuit direct la spinning, am inceput cu stationarul, si sa fim seriosi ca de exemplu dupa revolutie, daca mergeati la staionar pe 2-3 zile nu intindeati si 2-3 `fire` la peste mic

.
be smart be silent be deadly.....
-
CipU
- utilizator constant

Pt. Cucu Ionel si Adelin
Sa postati rezultatul concursului
pronostic 70% Adelin - parerea mea (fara nicio ofensa) (daca concursul dureaza cel putin 3 ore)
-
ttt1
- utilizator nou

dah se pare ca fiecare topic pe care l-am propus(are menirea de a devia de la topicul initial

)da asta nu e nici o problema.Problema e ca sunt cacanari care dau cu cate 20 de undite si opresc tot(io am vazut unu Q7 care oprea tot),sa nu mai vorbim de priponari(sapt. trecut pe tileagd am "taiat" vreo 10 pripoane dupa ce le-am scos din apa si stupoare nici o stiuca nu era "agata" in ele. De ce oare?
p.s Cacanarii astia intra pe forumuri si cer sfaturi cum sa braconeze ca practic asta-i braconaj.Le-ar sta bine muianilor astora cu o ancora infipta in gura vreo 3 zile,dupa care pusi la fript de un trib exotic
-
Zamfi
- veteran

ttt1 chiar ca ies din topic dar spune-mi cam cum e treaba pe Tileag.Tot imi propun sa merg (nu am fost niciodata) si tot caut scuze si nu ma duc!Trebuie neaparat barca?Te salta "Filiala" daca sunt din jud.Alba?Cam pana cand se poate pescui pe Tileag(ingheata greu?) si cam ce merge (daca merge!) acum?
Multumesc!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
doc
- utilizator constant

CUCULE tu esti penibil cand lasi intamplator un priponas doua peste noapte.PUNCT.
-
Irod
- veteran

Cucu Ionel scrie:Asta as vrea sa stiu,este kevlarul suficient de bun ptr.stiuca?S-au numai de la unele firme?Eu am folosit de la Cormoran,este un alt kevlar mai bun?Sebastian,nu mai fi trist,daca vrei te duc eu la o balta unde-ai sa vezi cine prinde marlite(si le retine!chiar daca n-au mai mult de un creion)si te asigur ca nu da la peste viu ci la lingurita!!!!!Si daca vrei o parere personala,cred ca ai mai mari sanse de a prinde marlite mici la lingurite rotative,de ex.,decat la peste mic.Dar sunt dispus sa ne intalnim la un pescuit si sa-mi demonstrezi ca ma insel!Eu dau cu peste mic,un singur bat,si tu dai la lingurita,de care vrei tu,la sfarsit vedem marimea capturii?Tu alegi locatia.
colega aci e forum de pescuit sportiv CU NALUCI , nu ii nici de braconieri nici de stationaristi.