dupa cat timp dupa prohibitie, mananca BINE stiuca?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: dupa cat timp dupa prohibitie, mananca BINE stiuca?
in zona, unde merg la pescuit nu am vazut in viata mea un jandarm sau pe cineva sa ne controleze...asa ca baietii s-au apucat de hatza si electrice si altele:-j
Prietene sa sti ca ea mananca si inainte si in timpul si dupa depunerea icrelor.Tot secretul parerea mea este sa fii consecvent si sa inveti ceva din toate iesirile tale.Insistenta de cele mai multe ori da rezultate bune.Binenteles conteaza mult si experienta dar asta vine cu timpul.Dar sa sti ca mi sa intamplat de multe ori sa fiu mai insistent decat alti si sa imi iasa.Ultimele capturi ale mele sunt doua cumetre de cate 2 kg fiecare care deja aveau icrele depuse si pe langa astea am prins foarte multe mici care au fost eliberate.Deci iti doresc fir intins.
maine imi incerc norocul:) sper sa iasa ceva....

Nu-i inchis cumva? pana in 15 , iar dupa doar la spinning si obligatoriu C&R ?mitzza scrie:maine imi incerc norocul:) sper sa iasa ceva....![]()
Daca nu... rog pe cineva sa ma informeze si pe mine

Nu-i inchis(poate la magazine) Prohibitia la stiuca s-a incheiat in 25 martie. Doar legea e facuta prost. Dupa 25.03 poti sa o pescuiesti si sa o retii(exact in perioada de refacere, de dupa depunere) dar din 15.04 o poti pescui ca si pana acum, in toti anii, cu momeli artificiale, dar nu o poti retine(lucru care, dupa parerea mea trebuia facut odata cu terminarea prohibitiei sau deloc)
Ms ca m-ai informat , nu cred ca-s ei chiar atat de prosti, probabil stiu ceva ce noi nu stim...iovys scrie:Nu-i inchis(poate la magazine) Prohibitia la stiuca s-a incheiat in 25 martie. Doar legea e facuta prost. Dupa 25.03 poti sa o pescuiesti si sa o retii(exact in perioada de refacere, de dupa depunere) dar din 15.04 o poti pescui ca si pana acum, in toti anii, cu momeli artificiale, dar nu o poti retine(lucru care, dupa parerea mea trebuia facut odata cu terminarea prohibitiei sau deloc)