dupa cat timp dupa prohibitie, mananca BINE stiuca?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: dupla cat timp dupa prohibitie, mananca BINE stiuca?
Am fost azi la stiuca. Am prins si cu icre/lapti in ele, si fara, ca paiele(deci au depus). Am vazut si multe care se sexau, si evident nu puneau botu'. Cred ca nici voi cand va sexati nu mancati, dar dupa ceva vreme va prinde foamea. Si am prins 99% cu jiguri, in gropi, nu cum recomanda majoritatea, la suprafata cu naluci top. Daca nu ar manca, nu mai vad la ce ar fi buna prohibitia 

si eu azi le-am pacalit cu un slider..foarte frumoasa ziua 

ca sa nu se mai intample lucruri de genul astaiovys scrie:Daca nu ar manca, nu mai vad la ce ar fi buna prohibitia
iovys scrie:Am prins si cu icre/lapti in ele
Re: dupa cat timp dupa prohibitie, mananca BINE stiuca?
Ceea ce am postat eu, a fost o confirmare a faptului ca stiuca mananca si inainte sau cu putin dupa depunere. De aceea a fost si intrebarea(retorica) care a urmat. Oricum, cred ca ai inteles asta, insa faceai aluzie la faptul ca pescuiam in prohibitie. Am pescuit pe o balta privata, unde pescuiesc de ani buni fara sa retin absolut nimic. Este acea balta de pe care doream sa scapam de vidre. Din pacate inca sunt acolo.
Tot din pacate, acest exemplar nu l-am putut elibera. A scapat de vidra, dar nu a scapat de iarna grea(omul a avut si ceva probleme cu apa, datorita secetei de anul trecut)
http://img594.imageshack.us/img594/5563/img1728c.jpg
Tot din pacate, acest exemplar nu l-am putut elibera. A scapat de vidra, dar nu a scapat de iarna grea(omul a avut si ceva probleme cu apa, datorita secetei de anul trecut)
http://img594.imageshack.us/img594/5563/img1728c.jpg
frumos exemplar,pacat ca era cam avariat 

Salut ...dupa ce depune icrele are o perioada cand ataca cam tot ce ii dai!
Azi am fost si eu dar doar un ciocan am avut!
INCA e rece se pare ca se mai lasa asteptata inca!
Azi am fost si eu dar doar un ciocan am avut!
INCA e rece se pare ca se mai lasa asteptata inca!
topicul era cand mananca dupa prohibitie. pana pe 26 martie nu ii vad rostul. ca sunt zile in care se prind 1083218438423 de exemplare
foarte bine. dar macar asteptati sfarsitul perioadei de prohibitie, indiferent unde pescuiti. e un fel de respect pentru un peste care e deranjat din mediul sau natural pentru a va bucura o zi de pescuit.

-
- senior
Am citit acest topic dar tot nu inteleg - cand e oficial prohibitia la stiuca? Nu e din 6 aprilie incolo? Acum baltile cu stiuca sunt totusi deschise pescarilor. Ar trebui sa ne abtinem si sa nu mergem pana in aprilie? Scuzati nestiinta mea, dar chiar trebuie sa aflu ca sa nu pescuiesc cand nu e OK.
De pe 26 se poate pescui dar doar cu momeli artificiale si cu eliberarea capturilor pina cind se deschide pescuitul la celelalte specii.
-
- senior
Tare ma tem ca nici toti inspectorii ANPA nu stiu acest lucru, ca sa nu mai zic de AJVPS-isti, jandarmi si politie. Va ramane litera moarta.diesel scrie:De pe 26 se poate pescui dar doar cu momeli artificiale si cu eliberarea capturilor pina cind se deschide pescuitul la celelalte specii.