Ahhh,deci pozele te fac pescar...razvan m. scrie:
Ah... scuze... mai era ceva. Aruncati o privire la Galeria Foto sectiunea avat. Nu v-am vazut pe acolo.
Da sau nu da cu coada?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
daniel tinte
- utilizator constant

Urmaresc amuzat aceasta discutie, dar nu reusesc sa inteleg ptr. ce atata energie consumata? Si eu dar nu numai, am prins uneori avati de coada. Adevarat ca mult mai frecvent erau agatati de gura, insa uneori se agatau de coada. Ce nu inteleg la rostul aceste discutii intinsa atat de mult-indiferent ca stim sigur daca da sau nu cu coada in obleti, acesta ajuta cu ceva la capturarea unui nr. mai mare sau a unor exemplare capitale de avat? Eu cred ca nu, si ca totul de fapt este o filozofie fara aplicabilitate practica.
Oricum, mult succes la rezolvarea obiectiva a acestei dileme.
... spuse marele pescar....daniel tinte scrie:Urmaresc amuzat aceasta discutie, dar nu reusesc sa inteleg ptr. ce atata energie consumata? Si eu dar nu numai, am prins uneori avati de coada. Adevarat ca mult mai frecvent erau agatati de gura, insa uneori se agatau de coada. Ce nu inteleg la rostul aceste discutii intinsa atat de mult-indiferent ca stim sigur daca da sau nu cu coada in obleti, acesta ajuta cu ceva la capturarea unui nr. mai mare sau a unor exemplare capitale de avat? Eu cred ca nu, si ca totul de fapt este o filozofie fara aplicabilitate practica.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Aquaro Angler
- veteran

-
Aquaro Angler
- veteran

argument pt. lovirea voblerului cu coada? nuuuu, nici vorbaAquaro Angler scrie:Acesta este raspunsul la intrebarea de mai sus.adilucu scrie:OK, hai sa repet....
sunt de acord ca in momentul bataii avatul poate lovi obleti
Nu ti se pare un argument solid?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Aquaro Angler
- veteran