Cum sa prind avatul ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
de asemeni, observ cu placere finetea aluziei.Tavi scrie: Nu pot sa nu remarc subtilitatea apropoului.![]()
ma, io nu dau cu naluci "lestate".
Astia cu panglica am auzit ca baga plumb la greu. Nimfe, cica...

astia de flutura snurul dau numa cu pb ecologic la nimfe, deh...stii si tu ca-s oligarhi

sa vezi ce scandal fac cand prind un avat peste kil la fly

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
clar ca e frumos; mai ales ca a fost primul exemplar adus la mal de marimea resp, celalalte erau in jur de 2 kg si este o diferenta in comportament: cand acelea in jur de 2 kg se lupta numai la inceput dupa intepare (si la sfarsit) in rest stau cu burta in sus, acesta a luptat pana la sfarsit = adren alina pretena cea mai bunaTavi scrie:
Joseph, avatul ala a avut vreo trei kile si da, e respectabil nu numai pt. un incepator.
Nu-i baga in seama pe carcotasi
-
- junior
In ultima vreme eu am avut parte de avati sub 2kile mai prost dispusi decat cei mai mari, adik plecau mai nervos, sareau pafara, nu stateau sa pun mana pe ei
Astia mai maricei doar plecau cu fir si ramaneau sub apa pana langa mine dupa care faceau scandal si protestau.
Daca avatu nu face destul de urat incercati cu fire mai subtiri... e mai interesant sa nu poti sa-l convingi sa vina la mal
Avat de 3 kilograme

Astia mai maricei doar plecau cu fir si ramaneau sub apa pana langa mine dupa care faceau scandal si protestau.
Daca avatu nu face destul de urat incercati cu fire mai subtiri... e mai interesant sa nu poti sa-l convingi sa vina la mal

Avat de 3 kilograme