Cum sa prind avatul ?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bibanus
junior
junior

Mesaj de bibanus » 10 Mai 2006, 22:29

Sper sa aveti dreptate, bugetul actual nu-mi permite sa-mi complectez trusa de voblere cu cateva Rapala originale, poate vine o zi cand voi prinde eu la Cozma si amicul va soma cu Rapala ? :P :P

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 10 Mai 2006, 23:23

bibanus scrie:Sper sa aveti dreptate, bugetul actual nu-mi permite sa-mi complectez trusa de voblere cu cateva Rapala originale, poate vine o zi cand voi prinde eu la Cozma si amicul va soma cu Rapala ? :P :P
hihi bibane s-o crezi tu asta crezi ca nu mi-am luat cozma sau storm??????

mi-am mai complectat inca shi trusa cu niste rapale

vedem duminica cine-i mai tare :twisted: :twisted:

salut shi mai ciopleste-ti ceva voblere prinzatoare :lol: :lol:

alexan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alexan » 11 Mai 2006, 12:32

Nu stiu de voi dar la aceste 2 modele [ 5 cm ] ce vi-le am dat am vazut prinsi de subsemnatul si de apropiati avat de peste 4 kg si intre 1....3,50
kg nenemarati cleni de 1,5 .... bibani peste 0,5 kg stiuca de 4,5 >.......
salai 0,400...3,90kg si au fost scpati si exemplare capitale . Trebuie sa dai mult cu ele ca sa le prinzi "mersu" . Pentru mine a fost pasul de la rotativa la profesionalism . 8)

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 11 Mai 2006, 14:20

ALEXAN cine esti wei ca nu te-am prea vazth in zona de care vorbesti tu , adica bv, faga, sibiu suntem un "grup" destul de restrans care dam pe acolo , poate ne stim ... :lol: so... cum te cheama ? si p unde mergi mai des?

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 14 Mai 2006, 21:10

andrei-ovidiu scrie:clar! nu trebuie sa generalizezi! am patit la fel, dar totusi am gasit unul castigator! :wink:
salut,

clar nu trebuie generalizata chestia cu vobler prinzator sau nu, nu stiu dar eu pana acuma absolut toi avati,i-am prins la un singur vobler Rap..O..F de 9 cm culoarea secreta :wink: , precizez prin asta ca mi-au intrat shi bucati mici(200-300gr). Sar putea sa existe totusi zile cand nu voi prinde nimic cu el dar pan atunci :lol: :lol: :lol:

totushi eu cred ca in functie de raul pe care pescuiesti se poate gasi un `vobler castigator` :wink:
be smart be silent be deadly.....

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 14 Mai 2006, 21:15

Pe mures am observat si eu k le plac kestiile mai mari. Pe crisuri le plac piticaniile, deci oricine ar spune ca "motion in the ocean" conteaza....sa stiti ca nu e kiar adevarat....marimea conteaza mai mult :lol: :lol: :lol:

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 14 Mai 2006, 21:24

Andrei scrie:Pe mures am observat si eu k le plac kestiile mai mari. Pe crisuri le plac piticaniile, deci oricine ar spune ca "motion in the ocean" conteaza....sa stiti ca nu e kiar adevarat....marimea conteaza mai mult :lol: :lol: :lol:
salut Andrei, sa inteleg ca pe mures avatu sare mai bine la voblere mai mari ca de ex: 9-12 . Spun asta deoarece pe mures inca nu le-am prins `spilu`. shi acuma stiu ca intrec masura dar la ce culori crezi ca ar merge pe mures? silver? :roll:
be smart be silent be deadly.....

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 14 Mai 2006, 21:43

culorile ma depasesc deja pe mures...pt ca nu am prins avat doar la o singura culoare o data. de fiecare data la cel putin doua culori :(
plus ca e apa mai putin transparenta....zic ca merge cam orice culoare, acu putin influentzate de vreme, si sa fie actiunea buna.
inca n-am prins la voblere mai mari de 8,5cm avat.....pe cris inca n-am prins avat la vobler mai mare de 7 juma..... pe cand pe mures la alea mai mici de 7 nici nu se ujitau................... deci.....te las sa tragi tu concluziile
stiu care au prins avat numai la voblere sub 7 cm pe mures, deci....deci....deci.......nush ce concluzi sa trag..... :roll: :?: :roll: :?:

alexan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alexan » 16 Mai 2006, 13:59

Pentru cine ma intrebat eu nu sunt un pescar caruia sa-ii placa sa faca doua iesiri in acel loc ,as ca teritoriul batut de mine e din covasna baraolt brasov fagaras si sibiu si cand pot {o data pe an ? delta} .La intrebarea cu culorile la vobler e bine pentru inceput sa ia un plan si daca nu i_ti da rode e bine sa experimentezi diverse culori si din cand in cand sa revi la plan . Planul ti_l faci in functie de experienta . 8)

bibanus
junior
junior

Mesaj de bibanus » 17 Mai 2006, 20:20

:D :D :D m-am grabit si am tras concluzii pripite in legatura cu streamerele, in doua randuri consecutiv am avut capturi la streamer, e clar ca nu se poate generaliza, n-am experienta la avat, am experimentat tot ce mia venit in minte, pe Cris am prins si la home made de 4 cm. si la home made de 9cm si acum si la streamer, am avut atacuri nefinalizate si la spinnerbite, pot spune ca sunt total confuz, dar nu ma las...(am prins acum si pe Mures unul de 2,4kg ). :wink: :wink: :wink:

Scrie răspuns