Cum musca doamna "Raca"...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
s-ar putea sa fie mai letargica si din cauza lipsei de oxigen.pe canalul unde am pescuit in noiembrie,cu toate ca avea 3m si era limpede , apa avea un usor miros de" statuta".era o gramada de bradis si matase ,cazuta ,care incepuse sa putrezeasca.si ca niciodata in locul ala era numai stiuca nici un biban.
Se poate sa ai dreptate.
De exemplu pe Stipoc, canalul Ligheanca, Alexa, Sontea si canalele peralele, care aduceau apa limpede din ghioluri, nu neaparat cu un miros "de statuta" si nici "rosiatica", activitatea era zero, sa nu mai vorbesc de prezentari...
Si eu am pus asta pe seama insuficientei de oxigen.
Pe Dunarea veche, in golfurile canalului 18 si-n canalul adanc de care pomeneam, se vedea clar ca are activitate + prezentarile finalizate cu succes. Apa era usor tulburica dar pescuibila, acolo reusind sa capturez marlite, somotei si avati.
Cum intrai pe zone "limpezi", activitatea se diminua consistent.
De exemplu pe Stipoc, canalul Ligheanca, Alexa, Sontea si canalele peralele, care aduceau apa limpede din ghioluri, nu neaparat cu un miros "de statuta" si nici "rosiatica", activitatea era zero, sa nu mai vorbesc de prezentari...
Si eu am pus asta pe seama insuficientei de oxigen.
Pe Dunarea veche, in golfurile canalului 18 si-n canalul adanc de care pomeneam, se vedea clar ca are activitate + prezentarile finalizate cu succes. Apa era usor tulburica dar pescuibila, acolo reusind sa capturez marlite, somotei si avati.
Cum intrai pe zone "limpezi", activitatea se diminua consistent.