Cum musca doamna "Raca"...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Adevarat este ca anul acesta n-am pescuit-o decat in Delta, iar comportamentul de care vorbesc l-am observat intr-o iesire de cateva sesiuni de pescuit, in zile diferite.
Asta m-a si frapat si eu obisnuiesc sa am atacuri consistente dupa cum spuneam in prima postare...
M-am gandit ca ori "ea" este intr-o "faza", ori conduc eu naluca diferit fata de cum obisniesc, ceea ce este numai putin adevarat...
Asta m-a si frapat si eu obisnuiesc sa am atacuri consistente dupa cum spuneam in prima postare...
M-am gandit ca ori "ea" este intr-o "faza", ori conduc eu naluca diferit fata de cum obisniesc, ceea ce este numai putin adevarat...
am observat si eu muscatura asta atipica.chiar si in noiembrie ,deci nu-i din cauza apei calde.in cazul meu muscaturile astea au fost in apropierea fundului apei.cred ca "cucoana"se simte mai in siguranta si dupa atac nu se mai intoarce asa repede la locul de panda.ceea ce nu pot sa zic de atacurile la apa mica sau la suprafata.la "vedere" a atacat tot asa rapid si furibund.
In doua situatii diferite, acelasi rezultat:
1. pescuit pe un canal adanc care avea legatura cu Dunarea Veche (3-4m), lansam lingura (destul de usurica) o lasam se se scufunde suficient sa pot controla substratul, trasa foarte incet, acelasi tip de "muscatura". (numar pan' la 12 si "hatz" - it's a joke
)
2. golfuri adiacente altor canale, cu apa de 1-1.5 m, pe alocuri chiar mai mica, rezultatul identic.
Am folosit aceiasi naluca, dupa ce desigur mai schimabesem cateva, asta dovedindu-se cea mai eficienta...
1. pescuit pe un canal adanc care avea legatura cu Dunarea Veche (3-4m), lansam lingura (destul de usurica) o lasam se se scufunde suficient sa pot controla substratul, trasa foarte incet, acelasi tip de "muscatura". (numar pan' la 12 si "hatz" - it's a joke

2. golfuri adiacente altor canale, cu apa de 1-1.5 m, pe alocuri chiar mai mica, rezultatul identic.
Am folosit aceiasi naluca, dupa ce desigur mai schimabesem cateva, asta dovedindu-se cea mai eficienta...
Intr-adevar e posibil sa aiba legatura cu apa adanca. Eu am prins destule si toate erau prinse la apa adanca. De ce spuns asta? Am dat si cu oscilante (grele/usoare) si cu rotative si nu vroiau deloc. Deabia cand am bagat un vobler care se ducea frumos pana pe substrat am inceput sa am actvitate si asta pe recuperare foarte inceata + stopari dese. La recuperarile in viteza activitatea era foarte slaba, aproape inexistenta.
Sper sa mai ajuns acolo intr-un weekend sa "invat" mai bine comportamentul asta si poate poate pacalesc si eu o stiucana in adevaratul sens al cuvantului.
Sper sa mai ajuns acolo intr-un weekend sa "invat" mai bine comportamentul asta si poate poate pacalesc si eu o stiucana in adevaratul sens al cuvantului.

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.