Vreau sa si eu sa mai imi achizitionez ceva si tocmai de aceea vreau cat mai multe pareri si sfaturi. Incepand de la fisrt layer pana la sosete si etc.
Cu ce ne imbracam toamna?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Cu ce ne imbracam toamna?
Deschid acest topic unde toata lumea e binevenita sa isi dea cu parerea despre hainele pe care le poarta toamna.
Vreau sa si eu sa mai imi achizitionez ceva si tocmai de aceea vreau cat mai multe pareri si sfaturi. Incepand de la fisrt layer pana la sosete si etc.
Re: Cu ce ne imbracam toamna?
bun topic,si eu sunt interesat,trebuie sa aratam ca suntem pescari in 1 rand 
-
Dan Stefan C.
- veteran

In primul rand este nevoie de o jacheta rezistenta la vant si ploaie cum ar fi Rapture softshell. Pentru zilele mai friguroase de la sfarsitul toamnei este nevoie si de pantaloni fleece (Baleno Rangi) pe sub pantalonii obisnuiti (Savagear Xoom).
pe piele tricou de lana merinos. restul e cancan.
pentru toamna asta pana acum...ce sosete.. sandale, pantaloni scurti si tricou 
Acum serios vorbind, pentru toamna... hmm.. e lunga si una e septembrie si alta noiembrie....
In general tot timpul am in masina o geaca (foita) impermeabila,preferabil si breathable... nu stii cand te prinde o ploaie... Si in rest... depinde cat te misti....daca stai mult intr-un loc nu e mare deranj.. daca te misti mult pe mal atunci peferabil haine ce permit evaporarea umezelii.... nu e placut sa stai transpirat la spate.
Personal prefer echipamente pentru drumetie sau din magazinele cu specific montan.
Oricum ..toamna e destul de lejer... in schimb iarna.. si multe ore in barca.. acolo e mai complicat
Acum serios vorbind, pentru toamna... hmm.. e lunga si una e septembrie si alta noiembrie....
In general tot timpul am in masina o geaca (foita) impermeabila,preferabil si breathable... nu stii cand te prinde o ploaie... Si in rest... depinde cat te misti....daca stai mult intr-un loc nu e mare deranj.. daca te misti mult pe mal atunci peferabil haine ce permit evaporarea umezelii.... nu e placut sa stai transpirat la spate.
Personal prefer echipamente pentru drumetie sau din magazinele cu specific montan.
Oricum ..toamna e destul de lejer... in schimb iarna.. si multe ore in barca.. acolo e mai complicat

subscriu la colegu costi, echipamentele de drumetie sunt foarte bune, eu toamna iau mai mereu cu mine o jacheta de ploaie respirabila, se strange in buzunarul propriu si nu ocupa mult spatiu, sosete din material sintetic sa respire piciorul, un tricou tot asa respirabil si un polar cand e mai frig
Cum sa-ti respire piciorul in sosete sintetic in alea ti se mureazaRAFYYY91 scrie:subscriu la colegu costi, echipamentele de drumetie sunt foarte bune, eu toamna iau mai mereu cu mine o jacheta de ploaie respirabila, se strange in buzunarul propriu si nu ocupa mult spatiu, sosete din material sintetic sa respire piciorul, un tricou tot asa respirabil si un polar cand e mai frig
Decathlonul sa traiasca, pt toate anotimpurile si buzunarele.
- hegedusalin
- veteran

Mi-ai citit gandurile ☺☺
Nah, tocmai bumbacul absoarbe umezeala si se usuca foarte greu, pe timp rece nu e bun deloc. Depinde despre ce sosete vorbim, in sosete sintetice d-alea ieftine probabil ca s-o mura picioru, eu am niste sosete de trekking de la decathlon si's foarte bune ca sosete allround, le-am folosit si iarna cu bocanci, dar si primavara/toamna, ba chiar si vara de cateva ori pe vreme mai racoroasa.RYOBI scrie:Cum sa-ti respire piciorul in sosete sintetic in alea ti se mureazaRAFYYY91 scrie:subscriu la colegu costi, echipamentele de drumetie sunt foarte bune, eu toamna iau mai mereu cu mine o jacheta de ploaie respirabila, se strange in buzunarul propriu si nu ocupa mult spatiu, sosete din material sintetic sa respire piciorul, un tricou tot asa respirabil si un polar cand e mai frigpoate ai vrut sa zici bumbac(cotton 100%)