pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
lenovo
- senior

Deschid acest topic unde toata lumea e binevenita sa isi dea cu parerea despre hainele pe care le poarta toamna.
Vreau sa si eu sa mai imi achizitionez ceva si tocmai de aceea vreau cat mai multe pareri si sfaturi. Incepand de la fisrt layer pana la sosete si etc.

-
albert.C
- veteran

-
bun topic,si eu sunt interesat,trebuie sa aratam ca suntem pescari in 1 rand

-
Gardos
- senior

pe piele tricou de lana merinos. restul e cancan.
-
costi
- veteran

pentru toamna asta pana acum...ce sosete.. sandale, pantaloni scurti si tricou
Acum serios vorbind, pentru toamna... hmm.. e lunga si una e septembrie si alta noiembrie....
In general tot timpul am in masina o geaca (foita) impermeabila,preferabil si breathable... nu stii cand te prinde o ploaie... Si in rest... depinde cat te misti....daca stai mult intr-un loc nu e mare deranj.. daca te misti mult pe mal atunci peferabil haine ce permit evaporarea umezelii.... nu e placut sa stai transpirat la spate.
Personal prefer echipamente pentru drumetie sau din magazinele cu specific montan.
Oricum ..toamna e destul de lejer... in schimb iarna.. si multe ore in barca.. acolo e mai complicat

-
RAFYYY91
- veteran

subscriu la colegu costi, echipamentele de drumetie sunt foarte bune, eu toamna iau mai mereu cu mine o jacheta de ploaie respirabila, se strange in buzunarul propriu si nu ocupa mult spatiu, sosete din material sintetic sa respire piciorul, un tricou tot asa respirabil si un polar cand e mai frig
-
RYOBI
- veteran

RAFYYY91 scrie:subscriu la colegu costi, echipamentele de drumetie sunt foarte bune, eu toamna iau mai mereu cu mine o jacheta de ploaie respirabila, se strange in buzunarul propriu si nu ocupa mult spatiu, sosete din material sintetic sa respire piciorul, un tricou tot asa respirabil si un polar cand e mai frig
Cum sa-ti respire piciorul in sosete sintetic in alea ti se mureaza

poate ai vrut sa zici bumbac(cotton 100%)
-
Gogol
- veteran

Decathlonul sa traiasca, pt toate anotimpurile si buzunarele.
-
hegedusalin
- veteran

Mi-ai citit gandurile ☺☺
-
RAFYYY91
- veteran

RYOBI scrie:RAFYYY91 scrie:subscriu la colegu costi, echipamentele de drumetie sunt foarte bune, eu toamna iau mai mereu cu mine o jacheta de ploaie respirabila, se strange in buzunarul propriu si nu ocupa mult spatiu, sosete din material sintetic sa respire piciorul, un tricou tot asa respirabil si un polar cand e mai frig
Cum sa-ti respire piciorul in sosete sintetic in alea ti se mureaza

poate ai vrut sa zici bumbac(cotton 100%)
Nah, tocmai bumbacul absoarbe umezeala si se usuca foarte greu, pe timp rece nu e bun deloc. Depinde despre ce sosete vorbim, in sosete sintetice d-alea ieftine probabil ca s-o mura picioru, eu am niste sosete de trekking de la decathlon si's foarte bune ca sosete allround, le-am folosit si iarna cu bocanci, dar si primavara/toamna, ba chiar si vara de cateva ori pe vreme mai racoroasa.