Cu ce ne imbracam toamna?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Cu ce ne imbracam toamna?
Nu respira prin cauciuc la cizmele astea . Membrana aia interioara , zic producatorii, ca transporta vaporii sus si-s eliminati ca fumul prin cosul de vapor...Nah... Cine minte....sa-i puta picioarele... 

Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
http://www.salomon.ro/salomon-quest-4d-2-gtxr.htmldanr scrie: mai imi trebuie niste bocanci semi inalti, impermeabili, breathable
ce recomandati ?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Si eu am aceeasi problema. La mine rezolvarea au fost bocanci 1-2 marimi mai mari, sosete normale + sosete groase de lana, de alea cum facea bunica. De fapt marimea depinde si de producator, la unele marci de papuci port 43 sau 44, la papuci cu talpa vibram port 45/46.danr scrie:problema mea este ca imi ingheata usor pocioarele
in cauciuc transpiri, si ingheata si mai repede..
Bocancii cu talpa vibram sunt si ei de mai multe feluri, am o pereche mai de vara, Scarpa ZG65, care au talpa foarte rigida si destul de alunecoasa, in schimb am niste bocanci Grisport Aspen tot cu vibram dar mai moale, astia nu aluneca asa de tare.
Pt iarna sunt OK astia de la Salomon:

ii am de vreo 2 ani de zile si la minus 7-8 grade imi cautam sosete cat mai subtiri pentru ca ma topeam in ei. Sunt dati pana la -25 de grade.
De altfel, mult mai tepeni si la fel de caldurosi PAR a fi astia de la The North Face:

... pe astia doar i-am incaltat prin magazin cand deja ii aveam pe ceilalti si probabil vor fi urmatorii bocanci pe care mi voi cumpara.
Am mai remarcat si bocancii astia in urma cu vreo 2 saptamani de la Columbia:

care par a fi la fel de tepeni ca si cei de la North Face ... ambele perechi parand mult mai rezistenti pt. pescuit si boscheti decat cei de la Salomon ce par a fi mai degraba dedicati zapezilor ( au si talpa mult mai agresiva)

ii am de vreo 2 ani de zile si la minus 7-8 grade imi cautam sosete cat mai subtiri pentru ca ma topeam in ei. Sunt dati pana la -25 de grade.
De altfel, mult mai tepeni si la fel de caldurosi PAR a fi astia de la The North Face:

... pe astia doar i-am incaltat prin magazin cand deja ii aveam pe ceilalti si probabil vor fi urmatorii bocanci pe care mi voi cumpara.
Am mai remarcat si bocancii astia in urma cu vreo 2 saptamani de la Columbia:

care par a fi la fel de tepeni ca si cei de la North Face ... ambele perechi parand mult mai rezistenti pt. pescuit si boscheti decat cei de la Salomon ce par a fi mai degraba dedicati zapezilor ( au si talpa mult mai agresiva)

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Ghetele in genul NorthFace si Columbia puse de Anem sint foarte rigide si greoaie...Tin bine la temperaturi foarte joase dar sint aproape ca niste clapari de schi...Ca ciubote pentru copca sint ideale, cu conditia sa fie gaura aproape de masina... 

cu cei de la North Face si Columbia m-am plimbat doar prin magazin si deci nu pot spune cum se comporta in "real life"Jedi scrie:Ghetele in genul NorthFace si Columbia puse de Anem sint foarte rigide si greoaie...Tin bine la temperaturi foarte joase dar sint aproape ca niste clapari de schi...Ca ciubote pentru copca sint ideale, cu conditia sa fie gaura aproape de masina...

comparandu-le cu cele de la Salomon de exemplu (de Keen nu povestesc pentru ca ale sunt ca un fulg pe langa restul) e clar ca sunt ceva mai putin comode, dar mi se par mult mai rezistenti in ideea de a umbla prin boscheti cu ei fara sa iti fie frica de zgarieturi sau alte minuni de genul ala.
prin comparatie, am si ghete dintr-alea de zici ca sunt clapari:

dar nu se pot compara cu cele de la TNF sau Columbia ... pe astia din poza cand ii iau in picioare parca as avea la propriu clapari.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
A auzit cineva de firma romaneasca Gravity? Au cateva produse si la Craimont dar numai geci si as vrea sa iau niste pantaloni dar nu pot lua online pentru ca trebuie neaparat sa probez inainte.
http://gravity.ro/barbati
http://gravity.ro/barbati
Da, am o geaca(ploaie) si nadragi(ski, softshell) de la ei. Sunt bune, cu mentiunea ca n-am apucat sa le folosesc intens.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Am cugetat un pic si ...cred ca am devenit io prea fitzos...anem scrie:Jedi scrie:.[/quote/ North Face si Columbia e clar ca sunt ceva mai putin comode, dar mi se par mult mai rezistenti in ideea de a umbla prin boscheti
.