Cu ce ne imbracam toamna?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

zvic
veteran
veteran

Re: Cu ce ne imbracam toamna?

Mesaj de zvic » 14 Oct 2015, 18:33

Eu unul sunt multumit de papucii Grisport. Raport pret/calitate excelent.

KiD Vicious
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de KiD Vicious » 21 Oct 2015, 19:22

Grisport - am o pereche de ghete din piele, fara textil sau aerisiri, si i-am purtat iarna/vara la munte si pescuit pana s-a tocit talpa. Pielea se incapataneaza sa reziste...la fel si lipiturile. Le port de vreo 6-7 ani . Cea mai durabila pereche de incaltari ce am avut-o vreodata! Pun pariu ca mai tin o iarna. :P

RaduG
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RaduG » 21 Oct 2015, 21:16

KiD Vicious scrie:Grisport - am o pereche de ghete din piele, fara textil sau aerisiri, si i-am purtat iarna/vara la munte si pescuit pana s-a tocit talpa. Pielea se incapataneaza sa reziste...la fel si lipiturile. Le port de vreo 6-7 ani . Cea mai durabila pereche de incaltari ce am avut-o vreodata! Pun pariu ca mai tin o iarna. :P
Prima pereche de grisport am purtat-o pana s-a gaurit talpa . Lipiturile, cusaturile si pielea tineau inca doi ani. Acu am 3 perechi de grisport :)

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 25 Oct 2015, 07:13

eu mi-am achizitionat in toamna asta vader neopren..probat in apa rece dunare..excelent,soseta din lanita fina pe sub,bluza flece subtire+hanorac flece peste fac treaba excelenta.

niciostiucanumailogi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de niciostiucanumailogi » 13 Noi 2015, 18:15

In ceea ce priveste termoizolarea piciorului, eu trag o pereche de sosete de neopren peste cele de bumbac ( gen cele care se utilizeaza si la clapari) si in cazul in care nu port cizme acestea ma protejeaza si de eventuala umezeala ( umblat prin iarba uda etc) .

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 19 Noi 2015, 22:41

Cu imbracaminte din lana merinos, excelenta atat pe timp friguros cat si vara. http://merino-shop.ro/ro/12-barbati

kharloss
junior
junior

Mesaj de kharloss » 29 Noi 2015, 10:52

Pentru bocanci recomand Hanwag Alaska GTX. Ii port atat iarna dar si vara ( dupa ce, in adidasi fiind, am calcat pe un sarpe undeva pe langa raul Buzau). Recomand bocanci inalti indiferent de anotimp pentru cei care pescuiesc in conditii vitrege - maluri inalte, traversat zone cu spini, copaci, etc. ). Mai ales pt. cei usor supraponderali ( cum am inceput eu sa devin) sunt foarte buni pt. ca tin glezna fixa. Un review foarte bun la acesti bocanci aici : http://1001unforgettabletrips.com/2014/ ... ag-alaska/

Scrie răspuns