CONCURS "SPINNING ALESD 2005"
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
salut
sa speram ca ai dreptate iar treaba cu tinerea celor 2 manse pe acelas lac va fi interesant
sa speram ca cei de la filiala sa fi vorbit cu baietii de la primul baraj sa incerce pe cat se poate sa ne ajute adica sa nu prea dea drumul la "tot barajul" de odata
cei care au mai fost stiu despre ce vorbesc cei care nu poa`sa vada cum creste sau scade apa 50cm in 1-2 min
salut
sa speram ca ai dreptate iar treaba cu tinerea celor 2 manse pe acelas lac va fi interesant
sa speram ca cei de la filiala sa fi vorbit cu baietii de la primul baraj sa incerce pe cat se poate sa ne ajute adica sa nu prea dea drumul la "tot barajul" de odata
cei care au mai fost stiu despre ce vorbesc cei care nu poa`sa vada cum creste sau scade apa 50cm in 1-2 min
salut
Au participat 25 concurenti. S-au prins peste 500 pesti, din care 3 stiuci (acelasi concurent) si restul bibani si cleni, mai mult bibani.
Cei mai multi pesti i-a prins castigatorul: peste 100!
Mansa a doua a fost scurtata la 3 ore din cauza furtunii.
Clasament:
1. Dumitru Ion (Paco) - PH
2. Pascu Renel - CJ
3. Roman Dumitru - PH
4. Bota Alex Lucian - BH
5. Vlasin Horea - BN
6. Moga Petre - CJ
Cei mai multi pesti i-a prins castigatorul: peste 100!
Mansa a doua a fost scurtata la 3 ore din cauza furtunii.
Clasament:
1. Dumitru Ion (Paco) - PH
2. Pascu Renel - CJ
3. Roman Dumitru - PH
4. Bota Alex Lucian - BH
5. Vlasin Horea - BN
6. Moga Petre - CJ
salut
eu am fost la concurs si totul a fost ok
din cate am vazut toata lumea sa simtit bine (si poate foarte bine, acest lucru vazanduse duminica la inceperea mansei 2 care s-a amanat cu 15 min datorita.....)
cine a castigat concursul a meritat pe buna masura tinand cont de nr de pesti pe care a resusit sai prinda fata de ceilali concurenti
salut tot concurentii si abia astept sa ne reintalnim la Gilau la Cupa 3 Lacuri care va fi in septembrie la inceput din cate stiu
salut
eu am fost la concurs si totul a fost ok
din cate am vazut toata lumea sa simtit bine (si poate foarte bine, acest lucru vazanduse duminica la inceperea mansei 2 care s-a amanat cu 15 min datorita.....)
cine a castigat concursul a meritat pe buna masura tinand cont de nr de pesti pe care a resusit sai prinda fata de ceilali concurenti
salut tot concurentii si abia astept sa ne reintalnim la Gilau la Cupa 3 Lacuri care va fi in septembrie la inceput din cate stiu
salut