Concurs "Cupa Celor 3 Lacuri"

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 12 Sep 2005, 18:25

:). nici nu mi-am dat seama pana acuma ce deplasat am fost sa intreb chestia asta. chiar nu stiu ce am avut in cap cand am pus intrebarea. :). si va rog nu raspundeti la pseudo-intrebarea asta, era retorica. :)

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 12 Sep 2005, 20:57

salut
Mihai nu cred sa fi fost asa de multi bihoreni (la clasament ma refeream, cred ca s-a incurcat pe acolo ceva)
salut

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 13 Sep 2005, 07:31

sanyi scrie:salut
Mihai nu cred sa fi fost asa de multi bihoreni (la clasament ma refeream, cred ca s-a incurcat pe acolo ceva)
salut
Nu s-a incurcat nimic. Toti "clujenii" pe care i-am trecut la BH au permisele vizate la Alesd (BH) in semn de protest la incativitatea AJPS Cluj. Asa ca erau chiar multi reprezentanti ai AJVPS Bihor (suntem o trupa de vreo 15, si aproape toti am participat la concurs.

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 13 Sep 2005, 07:38

salut
scuze Mihai am crezut ca s-a incurcat ceva, eu numai sa ma bucur pot cand vad atatia "bihoreni" in clasament si sper ca problemele pe care le aveti sa se rezolve,
salut

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 13 Sep 2005, 07:39

Cand o iesi la pensie!

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 13 Sep 2005, 07:55

salut
Mihai din cate am vazut eu domnul de la asociatie(cel care aduna banii pt inscriere, fara sa dea cuiva vreo chitanta) este destul de aproape de acea varsta asa ca nu mai este mult, dar voi aveti separat pescarii de vanatori asa ca pescarii au un presedinte si vanatorii altul iar domnul este seful filialei nu vad cum atatia pescari devotati sa nu puteti sa faceti sa fie bine, asa suntem si noi in bihor doar ca noi ne avem bine cu cei de sus
sper sa se rezolve
salut

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 13 Sep 2005, 08:10

A trecut de mult de varsta de pensionare. Dar se pare ca numai altcineva il mai poate da la o parte.
Sistemul e f simplu: a facut regulamentul astfel ca numai cei ce participa la sedinte pot vota la alegeri. Iar la sedinte nu are voie tot pescarul, ci numai cei care sunt invitati de Comitet. Asa ca cei din Comitet isi invita doar amicii care-i voteaza tot pe ei si cercul e bine inchis. Cand unii din grupul nostru participau inca la sedinte (nu era bine inchis cercul) si au indraznit sa comenteze, au fost dati afara si li s-a interzis sa-si mai vizeze permisul la Cluj. Asa ca ei au fost primii care si-au facut permis la Alesd, fiindca cei de la Cluj nu mai vroiau sa le faca. Iar pe "sefu" nu cred ca l-ai auzit sa povesteasca vreo experienta de-a lui de la pescuit. Fiindca nu cred ca are.
Apropos de banii din taxa: nici un leu n-a ajuns la organizatori. Toti au ajuns la cei care i-au incasat. Masa si bauturile, plus cheltuielile invitatilor, au fost suportate de Bogdan.
Pe lista cu clasamentele apare o evidente a cheltuielilor:
Bogdan: 5000 RON
Energofish: 1200 RON
Tiny momeli: 300 RON
TV lure: 100 RON
Ce zici? E placut sa organizezi un concurs de pescuit?

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 13 Sep 2005, 08:55

salut
Mihai ma refeream ca bani pe care i-am dat au ajuns oare la filiala sau nu si daca au ajuns are cineva o situatie clara precum si unde se vor duce acei bani, caci sa iei bani de la oameni fara sa le dai nici o chitanta este ilegal (el a spus ca vine cu chitantele sambata caci vineri nu avea chitantierul la el) dar asta nu mai conteaza, singurul lucru ce conteaza este ca totul a fost ok si bine organizat fara sa se poata spune ca au fost invarteli sau aranjamente
in cea ce priveste concursul totul a fost forte bine cea ce in forte mare masura se datoreaza lui Bogdan care dupa parerea mea ar fi meritat si el o diploma din partea concurentilor pt realizarea acestui concurs, eu ori cum ii multumesc si toata stima pt el
salut

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 13 Sep 2005, 09:05

Acu am aflat ca Vali Stratonov a cerut sambata sau duminica chitanta si a primit.

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 13 Sep 2005, 09:19

Scuze ca ma bag si eu ca musca in lapte, dar nu ne incalzeste cu nimic faptul ca Vali a primit chitanta. Au mai fost si altii care au "intrebat" de chitanta (subsemnatul si Bogdan Gherman) iar raspunsul a fost "oricum nu se poate deconta pe firma" !?! Dar sa inchei cu o gluma, cand unul din pescari a intrebat daca nu se fac reduceri (de taxa) pentru handicapati i-am raspuns ca "handicapatii ne iau banii". Asa ca nu cred ca mai are sens sa ne lamentam vis-a-vis de micul Ceausescu ce vegheaza destinele pescarilor clujeni ci mult mai bine ar fi sa ne rugam sa plece o data pe taramurile cu verdeata unde sa poate vana linistit ca la pescuit se pricepe cat ma pricep eu la balet - si n-am decat 130 de kile :D. Si asta doar impuscat renunta la functie. Deci, daca avem vreun vanator inimos care citeste acest forum il rugam frumos (de fapt il rog frumos - ca sa vorbesc doar in numele meu) sa il invite pe maestrul in ale moraritului la o partida de vanatoare si sa ii scape o boaba in tartacuta avida de putere si bani !!!
Andrei Muresan alias Dr.pike

Scrie răspuns