Concurs "Cupa Celor 3 Lacuri"

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 01 Sep 2005, 14:25

Lacurile Somesul Cald si Gilau sint tulburi si murdare.Tarnita e curat, dar scazut.E bine ca s-a aminat concursul, 2 din 3 lacuri sint practic nepescuibile. :(

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 01 Sep 2005, 14:36

Daca nu mai baga ploi torentiale (si prognoza pare favorabila) cele doua lacuri se limpezesc destul de repede. Daca totusi se mai strica o data atunci putem sa pescuim doar pe Tarnita. Sper sa nu fie cazul.
Cat e de scazut Tarnita?

RaresDumitru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RaresDumitru » 06 Sep 2005, 09:12

Sincer, ma gindeam zilele astea de ce se organizeaza un concurs de pescuit pe 3 lacuri din care 2 nu mai au peste si pe deasupra sunt si murdare...si nu gasesc un raspuns. Poate ca eu sunt un incepator si recunosc ca experienta mea pe lacurile acestea, in afara de Tarnita este limitata, insa de fiecare data cind am fost la pescuit la Gilau sau pe Somesul cald, am prins vreme buna si atit. Sa nu mint, pe Somesul Cald am prins pui de pastrav la pluta, dar cu aia nu faci concurs. Cred ca oricine administraza lacurile respective, si aici e o alta discutie, ar trebui sa populeze lacurile alea cu ceva peste, ca altfel va invit pe toti la bazinul Olimpic in Cluj sa pescuim, cu aceleasi rezultate ca la Gilau. Stiu si eu ca pe vremuri era peste, tatal meu mergea la pescuit acolo, insa am povestit si cu altii care au fost recent si care spuneau ca foarte rar mai prind ceva.

Apreciez initiativa organizatorilor, cred ca este un lucru bun sa faci cit mai multe concursuri, insa cred ca la un concurs trebuie sa ai si ce sa prinzi. Daca cel de pe locul 1 a prins 5 bibani, atunci nu ma supar daca nu prind nimic.

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 06 Sep 2005, 09:54

Gilau- inca nepescuibil, tulbure.
Somesul Cald - mai limpede, dar scazut 1-1,5 m.
Tarnita - acum citeva zile, inca scazut(cam- 2,5 m).

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 06 Sep 2005, 21:07

salut
sa speram ca vineri sa fie ok toate cele 3 lacuri
ne vedem acolo va salut si astept sa ne intalnim
salut

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 08 Sep 2005, 09:35

Programul exact?Ora de intilnire la Gong vineri si orele de desfasurare a manselor cind apar?

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 08 Sep 2005, 10:30

Daca nu s-a modificat ceva intre timp, intalnirea va fi vineri seara ora 19 la vila Gong. Acolo (si atunci) se vor face si inscrierile. Aproape sigur taxa de participare va fi 50 RON.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 08 Sep 2005, 10:36

Sedinta tehnica vineri seara la ora 19 la Vila Gong in Gilau (cu vreo 500 m inainte de baraj).
Acolo se va stabili exact programul manselor. Daca sunt probleme cu tulbureala ( a apelor, nu a mintilor :lol: :oops: ) atunci se fac 2 manse (sambata dimineata si dupa-amiaza), duminica fiind legatul mustelor si premierea. Daca nu-s probleme atunci va fi si a treia mansa duminica dimineata.
Sambata seara e masa festiva.
Daca cineva vrea cazare la Vila Gong e rugat sa-l sune pe Bogdan Vasilescu 0744502225 care a rezervat camere acolo. Daca nu e anuntat, renunta la camere.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 08 Sep 2005, 13:21

pt program exact trimite-ti-mi un mp cu adresa de email. Il am in pdf, atat pentru varianta cu 2 manse cat si pentru cea cu 3 manse.

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 08 Sep 2005, 13:56

Ce mai...? Ne vedem maine seara acolo si vedem pe loc ce si cum facem...sa speram sa fie vreme buna si apa si mai buna...ca de restul s-au ocupat organizatorii. Fir intins tuturor participantilor ..si nu numai lor

Scrie răspuns