Concurs "Cupa Celor 3 Lacuri"
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Clasamente:
OPEN Cupa Celor 3 Lacuri - sectiunea spinning:
1. Dumitru Ion (Paco) - PH
2. Cozma Dorin - BH
3. Stratonov Valentin - BH
4. Dobrescu Dragos - AG
5. Campean Dan - BH
6. Tunyagi Csaba - CJ
OPEN Cupa Celor 3 Lacuri - sectiunea musca artificiala:
1. Fulea Florin - CJ
2. Vasilescu Mihai - BH
3. Macauan Laurentiu - CJ
4. Vasies Lucian - BH
5. Minculete George - CV
6. Hanzer Paul - CJ
Concurs National de Legat Muste - traditional:
1. Ghimisliu Florin - AG
2. Vasies Lucian - BH
4. Minculete George - CV
5. Fulea Florin - CJ
6. Hanzer Paul - CJ
Premii speciale:
- cel mai mare peste la spinning: clean de 49.3 cm - Renel Pascu (BH)
- cel mai mare peste la musca: clean de 46.8 cm - Hanzer Paul (CJ)
OPEN Cupa Celor 3 Lacuri - sectiunea spinning:
1. Dumitru Ion (Paco) - PH
2. Cozma Dorin - BH
3. Stratonov Valentin - BH
4. Dobrescu Dragos - AG
5. Campean Dan - BH
6. Tunyagi Csaba - CJ
OPEN Cupa Celor 3 Lacuri - sectiunea musca artificiala:
1. Fulea Florin - CJ
2. Vasilescu Mihai - BH
4. Vasies Lucian - BH
5. Minculete George - CV
6. Hanzer Paul - CJ
Concurs National de Legat Muste - traditional:
1. Ghimisliu Florin - AG
2. Vasies Lucian - BH
4. Minculete George - CV
5. Fulea Florin - CJ
6. Hanzer Paul - CJ
Premii speciale:
- cel mai mare peste la spinning: clean de 49.3 cm - Renel Pascu (BH)
- cel mai mare peste la musca: clean de 46.8 cm - Hanzer Paul (CJ)
Pacat ca n-ai venit. Poate ai fi invatat cum sa prinzi mult peste din lacuri care ti se par la fel de populate precum bazinul Olimpic.RaresDumitru scrie:Sincer, ma gindeam zilele astea de ce se organizeaza un concurs de pescuit pe 3 lacuri din care 2 nu mai au peste si pe deasupra sunt si murdare...si nu gasesc un raspuns. Poate ca eu sunt un incepator si recunosc ca experienta mea pe lacurile acestea, in afara de Tarnita este limitata, insa de fiecare data cind am fost la pescuit la Gilau sau pe Somesul cald, am prins vreme buna si atit. Sa nu mint, pe Somesul Cald am prins pui de pastrav la pluta, dar cu aia nu faci concurs. Cred ca oricine administraza lacurile respective, si aici e o alta discutie, ar trebui sa populeze lacurile alea cu ceva peste, ca altfel va invit pe toti la bazinul Olimpic in Cluj sa pescuim, cu aceleasi rezultate ca la Gilau. Stiu si eu ca pe vremuri era peste, tatal meu mergea la pescuit acolo, insa am povestit si cu altii care au fost recent si care spuneau ca foarte rar mai prind ceva.
- RaresDumitru
- utilizator constant
Din pacate nu am putut sa vin la concurs, cu toate ca ma gindeam la un moment dat sa fac si chestia asta. Am inteles ca cei care au castigat s-au antrenat serios pe lacuri inainte, ceea ce este un avantaj clar, eu lucrez din pacate destul de mult si nu pot sa scap cind vreau eu desi crede-ma ca mi-ar place.
Cu atit mai mult bravo celor care au reusit sa prinda, cu cit imi mentin parerea ca nu sunt cele mai bune lacuri existente in Cluj, dar oricum bravo lor.
Poate ca nu sunt destul de experimentat sa citesc un lac, in asa fel incit sa prind peste si daca el nu prea mai este:)
Crede-ma Mihai ca nimic nu-mi place mai mult decit sa stau in barca si sa pescuiesc, rezultatul nu conteaza si pestele este un bonus, mai ales ca imi place sa le dau drumul inapoi si nu sa-i duc acasa.
E bine ca exista oameni care fac treaba si care stiu despre ce e vorba la pescuit, am norocul sa cunosc citiva de la care am invatat multe si de la care mai am de invatat, altfel, cred ca si la ora asta as fi stat acasa cu ideea ca nu mai ai ce prinde in lacurile din zona.
Ma tenteaza ideea sa ma duc la Sacalaia la concurs, nu stiu daca o sa o fac, n-am prins o stiuca in viata mea, desi am fost la Sacalaia de multe ori.
Fir intins la toata lumea
Cu atit mai mult bravo celor care au reusit sa prinda, cu cit imi mentin parerea ca nu sunt cele mai bune lacuri existente in Cluj, dar oricum bravo lor.
Poate ca nu sunt destul de experimentat sa citesc un lac, in asa fel incit sa prind peste si daca el nu prea mai este:)
Crede-ma Mihai ca nimic nu-mi place mai mult decit sa stau in barca si sa pescuiesc, rezultatul nu conteaza si pestele este un bonus, mai ales ca imi place sa le dau drumul inapoi si nu sa-i duc acasa.
E bine ca exista oameni care fac treaba si care stiu despre ce e vorba la pescuit, am norocul sa cunosc citiva de la care am invatat multe si de la care mai am de invatat, altfel, cred ca si la ora asta as fi stat acasa cu ideea ca nu mai ai ce prinde in lacurile din zona.
Ma tenteaza ideea sa ma duc la Sacalaia la concurs, nu stiu daca o sa o fac, n-am prins o stiuca in viata mea, desi am fost la Sacalaia de multe ori.
Fir intins la toata lumea
M-am mirat si eu ca pe Gilau s-a prins destul de mult clean. Anul asta am pescuit pe Gilau numai la biban (asa ca asta stiam ca e mult) si credeam ca se va prinde putin clean, mai ales ca apa era destul de tulbure. S-a pus chiar problema sa nu se tina mansa pe Gilau din cauza aceasta, dar pana la urma s-a dovedit ca decizia de a se tine a fost ok. Pe Gilau s-a prins si un pastrav de 40 cm.
Pe Somes Cald s-au prins cleni de 37, 46 si 49 cm, plus alti cleni mai mici, bibani si 2 pastravi.
Pe Tarnita s-au prins multi cleni si cativa bibani.
Din pacate astea ne sunt apele. Ar fi frumos sa avem ape pline de peste, sa ne permitem sa punctam doar pestii cu adevarat mari. Asa, facem un compromis si tinem concursuri pentru ca e bine sa avem concursuri si sa se dea premii. Pescarii au ocazia sa se intalneasca si firmele au ocazia sa-si faca reclama. Cat de mult se prinde ramane in plan secundar din pacate.
Si deocamdata nucleul de la Cluj e cel mai activ, organizand concursurile de la Alesd, Gilau, Sacalaia.
M-ar bucura sa vad ca se vor implica si cei din alte zone si vor fi zeci de concursuri prin tara. Poate atunci vom gasi si ape mai bune.
Pe Somes Cald s-au prins cleni de 37, 46 si 49 cm, plus alti cleni mai mici, bibani si 2 pastravi.
Pe Tarnita s-au prins multi cleni si cativa bibani.
Din pacate astea ne sunt apele. Ar fi frumos sa avem ape pline de peste, sa ne permitem sa punctam doar pestii cu adevarat mari. Asa, facem un compromis si tinem concursuri pentru ca e bine sa avem concursuri si sa se dea premii. Pescarii au ocazia sa se intalneasca si firmele au ocazia sa-si faca reclama. Cat de mult se prinde ramane in plan secundar din pacate.
Si deocamdata nucleul de la Cluj e cel mai activ, organizand concursurile de la Alesd, Gilau, Sacalaia.
M-ar bucura sa vad ca se vor implica si cei din alte zone si vor fi zeci de concursuri prin tara. Poate atunci vom gasi si ape mai bune.
De acord cu Pike intru totul!!dr.pike scrie:A fost fain de tot. Felicitari organizatorilor, castigatorilor si tuturor participantilor. Din punctul meu de vedere (si nu numai) concursul a fost o reusita. Tineti-o tot asa si....ne vedem la Sacalaia:)
A fost f. fain!
Pentru primul meu concurs m-am simtit super...chiar si de pe mal