Concurs 23-24 oct

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 22 Oct 2004, 12:27

mihae, treaba pute rau de tot, nu trebuie sa fii geniu sa-ti dai seama de treaba asta
si nu trebuie sa ti-o iei in freza ca sa-ti dai seama ca ti se pregateste ceva
eu am tras semnalul de alarma, fiecare face ce crede de cuviinta
eu personal nu-i vad bine pe clujenii tai, cel putin pe o parte din ei, chiar daca vor iesi campioni

iliuta goean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iliuta goean » 22 Oct 2004, 12:40

sa ma bag si eu in seama la sfarsit.

1. nu este normal sa fie secreta locatioa unui concurs tocmai din motivele expuse mai sus: nu este secreta pentru toata lumea, toti trebuie sa stie ce ii asteapta, unde vor merge, cu ce sa se pregateasca (chiar daca unii considera ca spunandu-se "concurs la stiuca, biban, salau si somn tb sa-si ia omul toate nalucile, betele, mulinetele etc la el).
toti tb sa aiba posibilitatea de a pescui in acea balta inainte de concurs, chiar daca unii sunt mai aproape si altii mai departe, conteaza faptul ca au posibilitatea sa o faca.

precedentul de la faclia unde apropiatii organizatorului au batut balta in lung si in lat inainte de concurs spijina ceea ce am spus mai sus.

2. credeti ca este egal sa pescuiasca in connditii de concurs pescarii din cluj, care nu au vazut niciodata aceasta balta, alaturi de "cercul de prieteni" care au pescuit cat au vrut acolo, testand locuri, naluci etc?

eu nu cred.

3. oricum vor fi in echipa cei car tb sa fie nu cei care ar tb sa fie.

4. asa este cum a spus dan.
mergeti fratilor la toate concursurile de pescuit mai putin la cele ca acesta. nu le dati ocazia unor profitori sa va jumuleasca de bani si sa va folosesca pentru a da "legalitate" unei echipe care oricum va fi aleasa si nu selectata.

toate concursurile organizate de bogdan vasilescu in jud cluj si in delta au fost intotdeauna ok si sunt convins ca vor fi intotdeauna la fel. puteti merge cu toata increderea.

rica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rica » 22 Oct 2004, 13:57

chestia cu "locatia secreta" pentru selectia lotului national mi se pare dubioasa rau si mie ...

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 22 Oct 2004, 22:15

iliuta goean scrie: precedentul de la faclia unde apropiatii organizatorului au batut balta in lung si in lat inainte de concurs spijina ceea ce am spus mai sus.
Sper sa fiu crezut cand spun ca pana dupa concurs, toti cei care ne-am ocupat de organizarea concursului de la Faclia, am fost absolut convinsi ca toti concurentii vad locatia pentru prima data la concurs.
Ulterior am auzit niste zvonuri, apoi s-a confirmat ca unii dintre concurenti au pescuit acolo inainte de concurs. Daca a rasuflat de la noi sau daca au gasit locul (se stia ca e la 16km de Medgidia si nu era mare inginerie sa afli locul si lacul). Din cei trei castigatori, cred ca doar cel de pe locul 1 pescuise acolo. Oricum, suficient.

Cine ne cunoaste mai bine, stie ca nu e in stilul nostru ca in astfel de situatii sa ne favorizam in vreun fel apropiatii. Problema e ca majoritatea pescarilor nu ne cunoaste suficient si astfel de conjuncturi pot crea o imagine proasta.

Scuze pt interventie, ca nu e chiar la subiect.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 22 Oct 2004, 23:08

Mai baieti, "selectia" asta seamana cu alegerile din PSD. Cam acelasi sistem.

Ptiu, drace! Democratie, concurs.. noi vrem egalitate.. dar nu pentru catei! :D

Eu mai am o propunere. O aducem pe mama Omida sa-i ajute pe clujeni. Daca nu merge as, dam cu pietre in balta! :D

LIBERTATE, EGALITATE, FRATERNITATE!

pescarel
senior
senior

Mesaj de pescarel » 23 Oct 2004, 07:58

Pt. Costica_fishing: Ce ai facut la Faclia? Mai e stiuculita?

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 23 Oct 2004, 10:47

In primavara am prins si stiuculita si biban acolo.

Acum - 0.

Mentionez ca, in timp ce pescuiam, am fost vazut de paznici si, chiar de patron. Au venit la mine, vazandu-ma pescuind.
Am intrebat cat e taxa, mi-a spus ca 200.000 lei.
(probabil pt ca m-au vazut dand la linguri si shaduri), nu mi-a cerut nimeni banii pt taxa.
:?

Probabil, inca o balta unde rapitorii nu prea sunt doriti. De fapt acesta stare vine in sustinerea a ceea ce spunea Dan, respectiv ca stiuculitele prinse in concurs erau cautate de icre. :cry:

Si inca ceva, pt cei care au fost acolo: pe margini, in afara incintelor cu taxa exista un fel de mlastina, in care chiar se prindea stiuca.
In prezent s-au cam colmatat aceste balti. Pacat!

iliuta goean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iliuta goean » 23 Oct 2004, 11:24

@ marius
nu am spus si nici nu am sugerat ca ati avut vreun amestec in "antrenamentele neoficilae"
stiu bine stilul vostru, am participat la concursurile d epe snagov si din delta si au fost foarte ok. o singura sugestie, mai multa atentie la cine va organizeaza concursurile, imaginea voastra este foarte legata de acest lucru, este pacat sa o stricati.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Oct 2004, 19:30

SF, de ce sa fie secreta balta ?
mai bine sa fie cunoscuta de toata lumea, si sa se poata antrena acolo cine vrea inainte

Scrie răspuns