Concurs 23-24 oct
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
Daca nici sub protectia anonimatului oferita de net nu puteti zice mai mult nu stiu ce sa mai cred. Va e teama de cineva sau n-aveti nimic de spus. S-ar putea sa fiti mai aproape de "problema" si sa stiti mai multe. Dar daca stam si ne ascundem dupa deget nu rezolvam nimic. Si apoi acuzam pe toata lumea ca nu merge treaba bine. Cred ca ar trebui sa se implice mai mult fiecare din cei interesati.
eu ce am spus nu am spus anonim
ca sa lamurim odata
nu am nimic personal cu nimeni
stiu ca pe caldarusani s-au antrenat pescari pentru acest concurs, cu mult inainte ca locatia sa fie publica
nu ma intrebati nume ca nu va spun
si mai stiu ca exista un loc foarte productiv, pe care daca-l cunosti te avantajeaza
combinat cu faptul ca se organizeaza o finala pe acest lac ( unde chiar daca ai avut super punctaj la celelalte concursuri o iei de la 0 ), mi se pare anormal
este parerea mea, fiecare crede ce vrea
situatia ar fi foare simplu de regmentat: locatia concursului trebuie sa se anunte din timp util, si sa existe posibilitatea ca cine vrea sa se poata antrena acolo
simplu si corect
spune-mi tu mie te rog, care este motivul pentru care locatia se anunta doar in ajunul concursului
da-mi un motiv plauzibil
singurul motiv pe care l-am auzit, si care nu mi se pare realist, este urmatorul: nu stie nimeni, toti merg acolo si pescuiesc cu sanse egale
fals si incorect
1. in permanenta vor fi unii, care favorizati fiind sau nu, vor afla locatia si se vor antrena acolo
2. este normal si firesc sa pregatesti partida de pescuit printr-un antrenament, cu cat timp vrei tu inainte
3. mai dati voi exemplu de concurs in alte tari unde locatia se tine secreta
ca sa lamurim odata
nu am nimic personal cu nimeni
stiu ca pe caldarusani s-au antrenat pescari pentru acest concurs, cu mult inainte ca locatia sa fie publica
nu ma intrebati nume ca nu va spun
si mai stiu ca exista un loc foarte productiv, pe care daca-l cunosti te avantajeaza
combinat cu faptul ca se organizeaza o finala pe acest lac ( unde chiar daca ai avut super punctaj la celelalte concursuri o iei de la 0 ), mi se pare anormal
este parerea mea, fiecare crede ce vrea
situatia ar fi foare simplu de regmentat: locatia concursului trebuie sa se anunte din timp util, si sa existe posibilitatea ca cine vrea sa se poata antrena acolo
simplu si corect
spune-mi tu mie te rog, care este motivul pentru care locatia se anunta doar in ajunul concursului
da-mi un motiv plauzibil
singurul motiv pe care l-am auzit, si care nu mi se pare realist, este urmatorul: nu stie nimeni, toti merg acolo si pescuiesc cu sanse egale
fals si incorect
1. in permanenta vor fi unii, care favorizati fiind sau nu, vor afla locatia si se vor antrena acolo
2. este normal si firesc sa pregatesti partida de pescuit printr-un antrenament, cu cat timp vrei tu inainte
3. mai dati voi exemplu de concurs in alte tari unde locatia se tine secreta
Si eu sunt de acord ca locul trebuie stiut din timp. E normal ca cel ce vrea sa se antrenze si isi permite sa o faca sa aiba aceasta posibilitate.
La stationar am citit ca cel ce a castigat a mers si s-a antrenat o saptamana intreaga inainte de concurs.
La crap se intampla la fel.
Rezultatul abordarii gresite a secretomaniei s-a vazut cre f bine anul trecut la Faclia cand cei care "stiau" au mers direct pe locul bun si restul n-au avut nici o sansa.
La stationar am citit ca cel ce a castigat a mers si s-a antrenat o saptamana intreaga inainte de concurs.
La crap se intampla la fel.
Rezultatul abordarii gresite a secretomaniei s-a vazut cre f bine anul trecut la Faclia cand cei care "stiau" au mers direct pe locul bun si restul n-au avut nici o sansa.
Pe de alta parte eu nu am vazut rolul finalei. Daca s-au intrecut in patru concursuri pe patru ape diferite si s-a facut un clasament general, atunci de ce sa fie mai important concursul de 1 zi pe 1 apa? Nu e mai elocvent pentru constanta in comportare si pentru abilitatea de a prinde diverse specii clasamentul general dupa 4 concursuri?
a, si o noutate, Dl. Teleianu, "selectionerul" lotului national, isi rezerva dreptul de a selecta in lotul national alti pescari, in locul celor care au castigat finala de la Caldarusani
daca dansul considera ca sunt alti pescari mai de valoare decat cei care au castigat calificarile
pam pam
ce mai zici mihai de treaba asta ??
daca dansul considera ca sunt alti pescari mai de valoare decat cei care au castigat calificarile

pam pam
ce mai zici mihai de treaba asta ??