Concurs 23-24 oct
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Asta e cu stirile de la televiziunile noastre. Nu zic nimic si multi stau gura-cascata. Probabil ca cineva a vrut sa-si faca reclama la locatia respectiva. Fiindca am impresia ca au aparut la TV si cu o zi inainte de concurs, deci a fost destul de puternic mediatizat fata de altele, desi nu a fost anuntat pe nicaieri, ca reportajul din preziua concursului nu se poate numi anunt.
Cred ca putem trece peste asta!
Cred ca putem trece peste asta!
Am mai aflat detalii:
Concurs Caldarusani:
1. Paco (Ion Dumitru) - Ploiesti
2. Florin Negretu - Bucuresti
3. Radu Ion - Pitesti
4. Dan Campean - Cluj
Au fost 14 concurenti, s-au prins multe stiuci pana la 3 kg si multi bibani mari (25-30 cm).
Clasamentul national dupa toate cele 4 concursuri:
1. Paco - Ploiesti
2. Vali Stratonov - Cj
3. Fane - Cj
4. Renel - Cj
cu mentiunea ca din calculele noastre Fane parca ar fi fost pe 1. Nu-i un capat de tara dar poate se mai uita dl Teleianu o data la calcule. Sau n-am citit noi atent regulamentul de stabilire a clasamentului general?!
Concurs Caldarusani:
1. Paco (Ion Dumitru) - Ploiesti
2. Florin Negretu - Bucuresti
3. Radu Ion - Pitesti
4. Dan Campean - Cluj
Au fost 14 concurenti, s-au prins multe stiuci pana la 3 kg si multi bibani mari (25-30 cm).
Clasamentul national dupa toate cele 4 concursuri:
1. Paco - Ploiesti
2. Vali Stratonov - Cj
3. Fane - Cj
4. Renel - Cj
cu mentiunea ca din calculele noastre Fane parca ar fi fost pe 1. Nu-i un capat de tara dar poate se mai uita dl Teleianu o data la calcule. Sau n-am citit noi atent regulamentul de stabilire a clasamentului general?!
murighiol vs. caldarusani?
sunt chestii diferite;
ala de la Murighiol a fost prezentat la TV de vineri de la antrenamente, sambata iar au aratat ceva, au aratat cu barci astea, ciorba seara etc.
asta s-a numit Stiuca de Aur.
au avut si un trofeu statueta de stiuca asa "sarinda" parca.
cred ca sunt unii care s-au saturat de organizarea altora si au luat in propriile miini totu de la A la Z. sau poate au vrut sa ii eclipseze pe domnii de la caldarusani?
la TV a aparut chiar foarte dragut, nu multe comentarii, baietii angajati, natura superba.
poate colegii nostri de la Constanta stiu mai multe?
ala de la Murighiol a fost prezentat la TV de vineri de la antrenamente, sambata iar au aratat ceva, au aratat cu barci astea, ciorba seara etc.
asta s-a numit Stiuca de Aur.
au avut si un trofeu statueta de stiuca asa "sarinda" parca.
cred ca sunt unii care s-au saturat de organizarea altora si au luat in propriile miini totu de la A la Z. sau poate au vrut sa ii eclipseze pe domnii de la caldarusani?
la TV a aparut chiar foarte dragut, nu multe comentarii, baietii angajati, natura superba.
poate colegii nostri de la Constanta stiu mai multe?
sunt concursuri si concursuri.
toata lumea le face vad.
patronache de pe IOR, domnu Teleianu acela, domnii de la Murighiol... concomitent sau nu, cu nume sau fara, oficiale sau nu, se fac domle concursuri.
ma bate gindu' sa fac si io unu mic, imi propun sa il si cistig, o sa beau bere la greu, o sa fie misto.
o sa-l popularizez in aceeasi zi, o sa mai zic la citiva (acuma n-o sa va suparati ca o sa auziti de concurs chiar in timp ce se desfasoara dar va dati seama ca nu po sa risc sa fiu contestat ca v-am zis preferential locu' dinainte
)
toata lumea le face vad.
patronache de pe IOR, domnu Teleianu acela, domnii de la Murighiol... concomitent sau nu, cu nume sau fara, oficiale sau nu, se fac domle concursuri.
ma bate gindu' sa fac si io unu mic, imi propun sa il si cistig, o sa beau bere la greu, o sa fie misto.
o sa-l popularizez in aceeasi zi, o sa mai zic la citiva (acuma n-o sa va suparati ca o sa auziti de concurs chiar in timp ce se desfasoara dar va dati seama ca nu po sa risc sa fiu contestat ca v-am zis preferential locu' dinainte

piticu,
lasa ca facem unu la primavara pe gostilele sau in alta parte
concursul rapitori.ro, 500 mii taxa, din care 300 mii balta si restu fond de gratar si tuica fiarta
fara premii sa nu se oftice nimeni, si sa nu triseze nimeni
doar diplome onorifice
C&R, fiecare vine la sfarsit si declara ce a aprins
vine cine vrea si pleca cine poate ( dupa gratar si tuica )
ai, ce ziceti ?
lasa ca facem unu la primavara pe gostilele sau in alta parte
concursul rapitori.ro, 500 mii taxa, din care 300 mii balta si restu fond de gratar si tuica fiarta
fara premii sa nu se oftice nimeni, si sa nu triseze nimeni
doar diplome onorifice
C&R, fiecare vine la sfarsit si declara ce a aprins

vine cine vrea si pleca cine poate ( dupa gratar si tuica )
ai, ce ziceti ?
- costica_fishing
- veteran
Parerea mea:
Cel mai echitabil e sa fie anuntata locatia cu un termen de, sa zicem 1 an inainte, iar cu o luna inainte de concurs sa nu se mai pescuiasca.
Dar asta ar presupune un buget considerabil crescut, datorat, in primul rand scoaterii baltii din circuit pt aceasta perioada.
Dar nu eu hotarasc. Oricum, aceasta "locatie secreta" nu prea miroase a bine!
Iar la concurs de pescuit cu Dan ma bag. La ala de baut cu Piticu - Nu! Ca n-am sanse!
Cel mai echitabil e sa fie anuntata locatia cu un termen de, sa zicem 1 an inainte, iar cu o luna inainte de concurs sa nu se mai pescuiasca.
Dar asta ar presupune un buget considerabil crescut, datorat, in primul rand scoaterii baltii din circuit pt aceasta perioada.
Dar nu eu hotarasc. Oricum, aceasta "locatie secreta" nu prea miroase a bine!
Iar la concurs de pescuit cu Dan ma bag. La ala de baut cu Piticu - Nu! Ca n-am sanse!

facem, domnu, si in primavara, cum sa nu?
pescuit+gratar+beutura? retzeta completa.
phiiii o mai am si pe nevasta-mea asistent si sofer, am pus-o de dixtaxie.
pina atuncea insa vreau sa mi-l fac io pe concursu' ala solitar, sa am palmares, sa nu viu asa "la capu' gol" capisci?
serios acuma, cum zice si costica, asa 3 sa se organizeze, sa se stie dinainte cu citeva luni bune, in primavara sa ne facem noi clubu' si o sa se mai schimbe treaba. sau nu, ca suntem romani, deh....
pescuit+gratar+beutura? retzeta completa.
phiiii o mai am si pe nevasta-mea asistent si sofer, am pus-o de dixtaxie.
pina atuncea insa vreau sa mi-l fac io pe concursu' ala solitar, sa am palmares, sa nu viu asa "la capu' gol" capisci?
serios acuma, cum zice si costica, asa 3 sa se organizeze, sa se stie dinainte cu citeva luni bune, in primavara sa ne facem noi clubu' si o sa se mai schimbe treaba. sau nu, ca suntem romani, deh....