cleanul-atac la lingurita
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
mai, cu vederea cleanului nu stiu ce sa zic... imi amintesc ca eram la bunici, si mergeam la scaldat pe crisul negru. la cativa metri de locul unde ne scaldam ea un tip, cunoscut pescar in sat, care prindea la pluta cu boaba de porumb sau cu arpacas, clean dupa clean, si nu mici. 

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Asa este.. o fi sperios si precaut, dar se poate obisnui si cu galagia... Nu odata am prins clean la 8 - 10 de locul unde se scaldau copiii.Adi_ scrie:mai, cu vederea cleanului nu stiu ce sa zic... imi amintesc ca eram la bunici, si mergeam la scaldat pe crisul negru. la cativa metri de locul unde ne scaldam ea un tip, cunoscut pescar in sat, care prindea la pluta cu boaba de porumb sau cu arpacas, clean dupa clean, si nu mici.
kj
si mie mi s-o intamplat
acum 2 ani pe Moldova cu raposatul meu unchi... in aval de scaldatori am prins cleni frumosi 10-11 ....

-
- senior
- mihaimircea
- veteran
Nu, Mihai.... Dar, de exemplu, mergi cu sotia si copiii la baie... si, cum e normal, iti iei si undita cu tine, ca tu preferi pescuitul in locul scaldatului, asa ca nu poti sa stai departe de ei..sofoneamihai scrie:Scuzati indiscretia ... dar voi tata de ce dati la peste in sau linga scaldatoare ?
Ma rog, asta ar fi un caz...
Altul ar mai fi ca in locurile bune de baie (pe anuminte ape) se nimeresc a fi si locuri bune de pescuit (apa mai adanca, mai lina etc)
jj
la mreana cand era apa limpede era o regula sa ma duc langa scaldatori dar de la lingura si clean am ajus la mreana 

Off topip,
Am patit si eu o faza de genul asta pe o balta din Tulcea unde m-am dus la o partida de caras acum vre-o 8 ani .
Ne-am asezat chiar pe un loc unde localnicii faceau baie dupa amiaza. Prima data am protestat dar cum nu ne-am inteles cu ei , am continuat sa pescuim.
Cum veneau bastinasii la baie , cum apareau si carasii. La un moment dat chiar ne rugam sa mai apara alti sa mai prindem si noi.
Nu stiu, poate erau obisnuiti ca si pestii sa vina si sa-i curete printre degete (ca la pasarile ce insotesc hipopotami) , asta sa fie explicatia
.
Am patit si eu o faza de genul asta pe o balta din Tulcea unde m-am dus la o partida de caras acum vre-o 8 ani .
Ne-am asezat chiar pe un loc unde localnicii faceau baie dupa amiaza. Prima data am protestat dar cum nu ne-am inteles cu ei , am continuat sa pescuim.
Cum veneau bastinasii la baie , cum apareau si carasii. La un moment dat chiar ne rugam sa mai apara alti sa mai prindem si noi.
Nu stiu, poate erau obisnuiti ca si pestii sa vina si sa-i curete printre degete (ca la pasarile ce insotesc hipopotami) , asta sa fie explicatia

http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii