Clean - dimensiuni maxime/recorduri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Toate pozele sunt prelucrate ca nu poti pune nicaieri poze de 1600/1200.Spartacus scrie:binenteles ca poate sa fi prelucrata poza fara sa fi umblat la peste. e o opetatie de acum obisnuita pt fotografi. dar un pescar nu prea se baga la prelucrat fotografia. sunt curios cate fotografii din galeria de pe rapitori.ro au fost prelucrate... si binenteles ca PS nu e sg aplicatie, dar e cam cea mai folosita de amatori... probabil era un amator care nu stia de metadate si restul. da, poate e, poate nu e.![]()
Parintee si tu aici ? credeam ca doar JB.
Deci trebuie sa le prelucrezi ca sa ajunga la 640/480 sau mai mici. Nu-i asa ?
corect. :OK
dar redimensionarea marea majoritate o fac cu paintul sau acdsee ul. nu se baga multi la PS. sincer nici eu nu redimensionez niciodata cu PS desi e sg program folosit pt prelucrari si ma pricep cat de cat la el. mi e mai usor cu acdsee ul, mai ales ca am CS 2 ul pe 512 ddr şi un athlon la 2000
in fine, e mai putin important subiectul.
dar redimensionarea marea majoritate o fac cu paintul sau acdsee ul. nu se baga multi la PS. sincer nici eu nu redimensionez niciodata cu PS desi e sg program folosit pt prelucrari si ma pricep cat de cat la el. mi e mai usor cu acdsee ul, mai ales ca am CS 2 ul pe 512 ddr şi un athlon la 2000
in fine, e mai putin important subiectul.
wai , atzi loato pe ragalie, potolitziva'tz ca inchid topicu daca nu
PS. si io folosesc Photoshop pt redimensionarea
pestilor, si vad ca si Tavi :
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 51&start=0

PS. si io folosesc Photoshop pt redimensionarea

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 51&start=0

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Si mare peste cleanul.Ha .Ca sa ne mai si nelinistim din cauza lui.Daca tot prindeti pesti de dimensiuni record eu zic sa puneti nene camera de filmat pe el,cantarul sa indice greutatea,ruleta lungimea,martorii sa de-a cu subem natul iar cel in cauza sa jure cu mana pe biblie.Mai ducetiva cu Photoshopul de aici.Voi sunteti aia care prindeti peste virtual??
-
- utilizator nou
spartacus, hai sa facem un pariu pe ce vrei tu ca nu reusesti sa faci asa o prelucrare. zici ca stii...hai sa vedem ce-ti iese...dar cu detalii similare cu alea din poza, degetele, reflexii, deformarea din acele zone, etc...
si sa zicem ca e lucrata. pai unul care e capabil de asa performanta in PS nu stie de Exif??? fii serios...
ca fotograf iti spun altceva, ca iti fac 2 poze cu acelasi peste si acelasi om care il tine in mana si juri ca unul are 1 kil si al doilea are 5
chestie de perspectiva si lungime focala folosita...
fa-ti o poza de aproape cu zoomul aparatul tau digital la minim si fapti o poza de la o distanta mai mare cu zoomul la maxim...ia vezi, te mai recunosti in prima poza????
eu cred ca e pe bune poza doar ca a folosit o focala foarte mica, wide adica..si peste nu e asa impresionant, pe neajlov am vazut macar la fel de copti...si neajlovul e un amarat de garloc
si sa zicem ca e lucrata. pai unul care e capabil de asa performanta in PS nu stie de Exif??? fii serios...
ca fotograf iti spun altceva, ca iti fac 2 poze cu acelasi peste si acelasi om care il tine in mana si juri ca unul are 1 kil si al doilea are 5

fa-ti o poza de aproape cu zoomul aparatul tau digital la minim si fapti o poza de la o distanta mai mare cu zoomul la maxim...ia vezi, te mai recunosti in prima poza????
eu cred ca e pe bune poza doar ca a folosit o focala foarte mica, wide adica..si peste nu e asa impresionant, pe neajlov am vazut macar la fel de copti...si neajlovul e un amarat de garloc

teoretic as sti sa prelucrez. nu s vre un mare geniu, dar am si eu o faculta de calculatoare iar acum fac un master exact in domeniul asta. teoretic, caci practica ne omoara.
fake uri de nivelul asta sunt multe, dar aici intervine intr adevar chestia cealalta de care zici, faptul ca nu a ascuns metadatele. posibil sa fie adevarata poza. nu bag mana in foc pt niciuna din variante.