Clean - dimensiuni maxime/recorduri

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 07 Noi 2007, 00:12

Tavi scrie:Chilu de Sibiu i mai lung si mai gros
Cei ala penis ma Ghiorghi... ii o p*** mai mica ma Ioane :lol: cam asai traba :P

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 07 Noi 2007, 15:43

:)) :)) " bun glum "

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 07 Noi 2007, 17:18

Tavi scrie:Cel mai mare prins de mine a avut opt chile.
Da am auzit ca s-au prins si de un chil jumate.
Draga Tavi!
Omu' deschide netu' sa mai afle cate ceva...Uite eu cam asa fac :lol: Dar nu sunt admisibile posturile de genul asta!Moderatoriiii!!!!Hopa , tu esti ala?! Pai mai omule, lasa-ma sa-mi pice bine mancarea...Sa stii ca rasul nu este totdeauna binevenit :lol: Mai ales cand ajungi tarziu acasa, mananci si tu ca omu' doua pahare de palinca , o juma' de porc si o cupa de vin, dupa care deschizi netu' si ...dintr-odata invie porcu'!Las'ca ma refeream la porcu ala afumat ...Mai si e si zi de post azi :oops: deci te rog sa iei masuri si sa iti revii! :lol: :lol: :lol:

PS: da-i 'nainte frate ca e mai bune aste ale tale dacat ale lu' Base, Molicianu & CO!
...zici ca 8 kile? Fitza , Tavi, fitza...Pai eu am auzit de unu' de manca copii...Cica pe zona lui nu mai era pui de somn!Au mutat astia bacu' din cauza lui...ca sarea la gat! :P
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 09 Noi 2007, 07:10

http://www.rapitori.ro/forum/album_comm ... ic_id=3411 ... vreo doua si jumatate ...
cam tot la greutatea asta am mai vazut prins (nu de mine) ... mai mare inca nu, dar omul spre intotdeauna la recorduri :lol:
S'altare și bunăstare !

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 09 Noi 2007, 09:16

taicanoe scrie:http://www.rapitori.ro/forum/album_comm ... ic_id=3411 ... vreo doua si jumatate ...
cam tot la greutatea asta am mai vazut prins (nu de mine) ... mai mare inca nu, dar omul spre intotdeauna la recorduri :lol:

Macar da si tu greutatea exacta...
Din cate am auzit cantarul s-a oprit mai suuuus..... :twisted: :twisted:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 09 Noi 2007, 15:37

:oops: nu stiu greutatile exacte ... din pacate n-am mai vorbit cu Dorian de multisor ...
S'altare și bunăstare !

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Noi 2007, 18:18

fain cleanu....avea pantaloni rupti intre craci :lol: :lol: :lol: deehh nu ma puteam abtine

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 09 Noi 2007, 18:29

HellRAISER scrie:fain cleanu....avea pantaloni rupti intre craci :lol: :lol: :lol: deehh nu ma puteam abtine
Cine? Cleanul???? :lol: :lol: :lol:

vampir
utilizator constant
utilizator constant

5 kg

Mesaj de vampir » 09 Noi 2007, 21:04

mare domne mare.balauana.ma dus cu barca 3km la un moment dat la-m depasit pe unu de mergea pe drum cu loganul .pe lac nu mai zic i-am facut pe toti care aveau barci cu motor din oglinzi.pana a obosit el un pic apoi ia-m infipt 3 stelutze ninga dupa ceafa in grumaz sa il mai incetinesc ca sa ajunga alicele la el din puhttp://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=4745sca ca numai asa la-m dovedit.

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vampir » 09 Noi 2007, 21:05

http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... =4745.aici ca in primul mesaj nu avu loc tot pestele

Scrie răspuns