Clean - dimensiuni maxime/recorduri

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fishi
veteran
veteran

Re: 5 kg

Mesaj de fishi » 09 Noi 2007, 21:08

vampir scrie:mare domne mare.balauana.ma dus cu barca 3km la un moment dat la-m depasit pe unu de mergea pe drum cu loganul .pe lac nu mai zic i-am facut pe toti care aveau barci cu motor din oglinzi.pana a obosit el un pic apoi ia-m infipt 3 stelutze ninga dupa ceafa in grumaz sa il mai incetinesc ca sa ajunga alicele la el din puhttp://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=4745sca ca numai asa la-m dovedit.
Trebuia sa se inteleaga ceva din ce este scris mai sus????Eu unul n-am inteles nimic......ba da.....,,stelutele ninga'' si ,,balauana''

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vampir » 09 Noi 2007, 21:16

de tata sunt din craiova(oltean).este departe brasovul.vorbesc repedeeee si scriuuuu la fellll.pentruuu tineee am scrissss acummm mai incetttt.ai inteles exact ce am inteles eu in cele 3 pagini de aici .ca toti au vazut ceva mare 3 -4 kg chiar 5.sunt si vanator si nici in cele mai ale dracu povesti pescaresti nu am auzit de cleni mutanti sau de stiuci cu cap de clean.oricum le multumesc la toti care s-au obosit sa scrie pt ca ma-m distat asta seara sau ma distrai si eu acus (olteneste zis) de ma prapadii.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 09 Noi 2007, 21:30

Acum am inteles.

Spartacus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Spartacus » 10 Noi 2007, 19:02

OvidiuRus scrie:
adiwolf scrie:
OvidiuRus scrie:http://img103.imageshack.us/my.php?imag ... 004or8.jpg frumos nu ? :) asa arata unu de 4 kg
da-mi voie sa ma indoiesc de poza asta.
esti nou pe site,asa ca .....vezi ca s-a mai discutat aprig pe tema pozei asteia :wink:
nu inteleg ce nu va convine ? degeaba sa discutat aprig poza spune totul .
daca dai la Properties pe poza aia o sa vezi ca a fost prelucrata in Photoshop...

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 11 Noi 2007, 21:44

shootgun scrie:
HellRAISER scrie:fain cleanu....avea pantaloni rupti intre craci :lol: :lol: :lol: deehh nu ma puteam abtine
Cine? Cleanul???? :lol: :lol: :lol:
normal k cleanu....auzi la el..om cu pantaloni rupti intre craci :lol: :lol: :lol:

parintelle
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de parintelle » 12 Noi 2007, 04:17

Spartacus scrie:
daca dai la Properties pe poza aia o sa vezi ca a fost prelucrata in Photoshop...
asa si? intampaltor sunt s fotograf si iti spun ca imi trec toate pozele prin PS. PS-ul nu e numai pt marit pesti ;)
si daca nu era prelucrata in PS nu putea fi dreasa cu alta aplicatie? saudaca era un tip care stie PS, deci are idee si de exif care e o treba elementara, nu putea sterge acele informatii??

daca ineva dorste sa ascunda si e in stare sa preluceze sa o poza sigursite si cum s-o protejeze de ochiul vigilent al celor care abia asteapta sa gaseasca ceva putred...

nu e nici o garantie asadar....poate e, poate nu e...

Spartacus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Spartacus » 12 Noi 2007, 08:06

binenteles ca poate sa fi prelucrata poza fara sa fi umblat la peste. e o opetatie de acum obisnuita pt fotografi. dar un pescar nu prea se baga la prelucrat fotografia. sunt curios cate fotografii din galeria de pe rapitori.ro au fost prelucrate... si binenteles ca PS nu e sg aplicatie, dar e cam cea mai folosita de amatori... probabil era un amator care nu stia de metadate si restul. da, poate e, poate nu e. :)

Parintee si tu aici ? credeam ca doar JB. :P

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 12 Noi 2007, 08:19

Tavi scrie:Cel mai mare prins de mine a avut opt chile.
Da am auzit ca s-au prins si de un chil jumate.
in urma cu cateva luni am prins un clean de douashapte da kile... dupa vreo 2 luni m-a linistit cineva spunandu-mi ca este un ctenopharingodon idella, si astia ajung si la cin'zeci da kile... deci nu e clean....
da' seamana :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 12 Noi 2007, 08:28

:) seamana dar nu e , cred ca ai avut un soc cand l-ai vazut la mal , " mama ce clenoc` " :)

arapaima
senior
senior

Mesaj de arapaima » 12 Noi 2007, 10:50

Nu stiu de ce,dar mi se pare ca unele raspunsuri sunt date de-an pururea in topicul asta.raspundem ca sa nu tacem si vorbim ca sa ne auzim... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ce caterinca de topic.

Scrie răspuns