Ce pesti va propuneti sa atacati sezonul rece?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Ce pesti va propuneti sa atacati sezonul rece?
Eu personal iarna asta ma gandesc sa prind clean,salau si stiuca in cele din urma.Sa argumentez si de ce, cleanul imi pare mie ca ramane mai activ decat ceilalti rapitori in perioada urmatoare,salaul daca dai de cotetul lui
poti face partide frumoase si stiuca parca in ultimii ani de cand am luat microbu asta cu spinningul eu e mai mofturoasa si nu prea pune botu pe frig.Poate daca casca de plictiseala deoarece "iarna nu e ca vara" si naluca trece prin gura ei in acel moment o mai prindem si pe ea
Precizez ca eu pescuiesc cel mai mult pe ape curgatore(Bega,Timis).... ar mai fi si mihaltu dar asta nu pune botu la naluci dar ma duc eu si dupa el
ca tare ma plictisesc uneori in casa la caldura cand afara sunt -20 grade C 
Salut!Pai pe mine cleanul nu prea ma omoara
Asa ca ar ramane salaul si stiuca (ca bibani nu prea am pe aici!).Dar eu stiu ce mai apare?Cu iarna care se anunta s-ar putea sa-mi propun pesti si sa prind frig
Ca astazi cand nu am putut pescui de vant...Da'vant nu gluma!Ieri am ciupit doua esoxuri dar azi am prins vant
Asa ca eu propun ...EI dispun 
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- exu...
- utilizator constant

Termosu', musai sa fie de macar 2 m sau peste, iar de condimentele ce se pun la fiert, fiecare se ocupa cum stie mai bine...io le cumpar din magazin, facute special pt vin fiert...Danoc scrie:Si daca topicul se refera la cum atacam sezonul rece...eu zic sa nu uitati de un termos cu vin fiert bun!![]()
Pestele vizat ...biban, salau si stiuca...
ÃŽmi plac peştele...
Re: Ce pesti va propuneti sa atacati sezonul rece?
stiuca in special.SoSoo scrie:Ce pesti va propuneti sa atacati sezonul rece?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
Ionut the carp
- veteran

w.t.f., am renuntat la chub.
daca intra, bine...daca nu si mai bine! am sa vad ce clean are tupeul sa dea in naluci king size
ergo: stiuca, biban si salau. la avat nu ma pricep, vad io..
ergo: stiuca, biban si salau. la avat nu ma pricep, vad io..
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team