Ce pesti va propuneti sa atacati sezonul rece?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
clean,stiuca daca mai este(am vazut ca cei din zona mea baga la traista numai pixuri) si poate ceva biban
dar am si eu o intrebare la voi : cum naiba pescuiti la sub 0 grade?eu am fost ieri pe apa ,dar pur si simplu faceam doape de gheata pe inele la fiecare aruncare/recuperare,ce sa zic a fost un chin sa pescuiesc cat de cat si pana la urma am renuntat
deci voi cum naiba faceti?scuze de offtopic dar e primul an la spin si nu m-am mai confruntat cu situatia asta
dar am si eu o intrebare la voi : cum naiba pescuiti la sub 0 grade?eu am fost ieri pe apa ,dar pur si simplu faceam doape de gheata pe inele la fiecare aruncare/recuperare,ce sa zic a fost un chin sa pescuiesc cat de cat si pana la urma am renuntat
deci voi cum naiba faceti?scuze de offtopic dar e primul an la spin si nu m-am mai confruntat cu situatia asta
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Vad ca fiecare merge mai mult la ce se gaseste in zona lui nu are preferinte de sezon si se pare ca rapitorul e activ si iarna in majoritatea zonelor.Eu personal am prins putin clean pana anul acesta si de aceea am obtat pt el si vad ca e f activ
+ am un loc in care pana acum de cand l-am descoperit nu ma dezamagit
\"dar am si eu o intrebare la voi : cum naiba pescuiti la sub 0 grade?eu am fost ieri pe apa ,dar pur si simplu faceam doape de gheata pe inele la fiecare aruncare/recuperare,ce sa zic a fost un chin sa pescuiesc cat de cat si pana la urma am renuntat" \
A patit si eu faza cu inghetaul primului inel si dopul specific la temperaturi joase,nu prea am solutii,dar in astfel de situatii folosesc un bat la care primul inel e mai mare.Are cineva solutii ? fara vin fiert si batu`n cui

\"dar am si eu o intrebare la voi : cum naiba pescuiti la sub 0 grade?eu am fost ieri pe apa ,dar pur si simplu faceam doape de gheata pe inele la fiecare aruncare/recuperare,ce sa zic a fost un chin sa pescuiesc cat de cat si pana la urma am renuntat" \
A patit si eu faza cu inghetaul primului inel si dopul specific la temperaturi joase,nu prea am solutii,dar in astfel de situatii folosesc un bat la care primul inel e mai mare.Are cineva solutii ? fara vin fiert si batu`n cui

-
- veteran
Stefan Tudose scrie:Nimeni nu e interesat de salau?
ha, am zis ca anul asta dau numai la avat, dar se pare ca am prins mai multzi salai ca avati

salut si fir intins
be smart be silent be deadly.....
pune sare
nush daca dati cu textil e mai greu ce pot sa zic, la mono e mai alunecos si daca lasi o haina acasa si iti propui sa o inlocuiesti cu lanseuri si recuperari fara pauza, nare timp sa inghete, in rest duci inelu la gura si sufli in el dupa care bagi un desht si ai spart gheata
alte solutii nu vad

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
cleni shi bibani ( am pus plural ca nu vreau sa prind numai 1 din fiecare
)
plus ca voi urma recomandarea " medicului "-vin fiert sau ceai cu rom
la faza cu inghetzatul inelelor , fir subtire + inele mari sau ( din auzite.. nam incercat) o picatura de alcool pe inel, presupun ca trebuie pus o data la cateva aruncari.. nusthiu sigur, oricum suna mai tentant decat sa_i sufli in inel la batz

plus ca voi urma recomandarea " medicului "-vin fiert sau ceai cu rom

la faza cu inghetzatul inelelor , fir subtire + inele mari sau ( din auzite.. nam incercat) o picatura de alcool pe inel, presupun ca trebuie pus o data la cateva aruncari.. nusthiu sigur, oricum suna mai tentant decat sa_i sufli in inel la batz

amator de spinning
ca sa primesti un sarut de la o miss
ca sa primesti un sarut de la o miss