Ce pesti va propuneti sa atacati sezonul rece?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 06 Noi 2006, 19:20

clean,stiuca daca mai este(am vazut ca cei din zona mea baga la traista numai pixuri) si poate ceva biban
dar am si eu o intrebare la voi : cum naiba pescuiti la sub 0 grade?eu am fost ieri pe apa ,dar pur si simplu faceam doape de gheata pe inele la fiecare aruncare/recuperare,ce sa zic a fost un chin sa pescuiesc cat de cat si pana la urma am renuntat
deci voi cum naiba faceti?scuze de offtopic dar e primul an la spin si nu m-am mai confruntat cu situatia asta
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 06 Noi 2006, 19:28

Dornea Ionut scrie:Fiindca tot veni vorba... propun o tema!!!

Cum prindeti cleanul iarna... (monturi, momeli - sa nu ziceti ca dati la vobler...!!!)...?!?!?
Normal ca la vobler! Merge cel mai bine!

marcel v
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marcel v » 06 Noi 2006, 19:46

Avat ,avat ,avat ......si daca intra si stiuca ,nu-i suparare :twisted: :twisted: :twisted:
Vreme buna ,fir intins !

SoSoo
junior
junior

Mesaj de SoSoo » 07 Noi 2006, 19:37

Vad ca fiecare merge mai mult la ce se gaseste in zona lui nu are preferinte de sezon si se pare ca rapitorul e activ si iarna in majoritatea zonelor.Eu personal am prins putin clean pana anul acesta si de aceea am obtat pt el si vad ca e f activ :twisted: + am un loc in care pana acum de cand l-am descoperit nu ma dezamagit :twisted:

\"dar am si eu o intrebare la voi : cum naiba pescuiti la sub 0 grade?eu am fost ieri pe apa ,dar pur si simplu faceam doape de gheata pe inele la fiecare aruncare/recuperare,ce sa zic a fost un chin sa pescuiesc cat de cat si pana la urma am renuntat" \

A patit si eu faza cu inghetaul primului inel si dopul specific la temperaturi joase,nu prea am solutii,dar in astfel de situatii folosesc un bat la care primul inel e mai mare.Are cineva solutii ? fara vin fiert si batu`n cui :D

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 07 Noi 2006, 20:00

Stefan Tudose scrie:Nimeni nu e interesat de salau?

ha, am zis ca anul asta dau numai la avat, dar se pare ca am prins mai multzi salai ca avati :) :) , tot sezonul rece doar salau la `plastice` cu toate ca-s afon la datul cu plastice.... dar am fost afon si cu vobleru.... :oops: ....... ramane de vazut rezultatele.

salut si fir intins
be smart be silent be deadly.....

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 07 Noi 2006, 20:01

pune sare :wink: nush daca dati cu textil e mai greu ce pot sa zic, la mono e mai alunecos si daca lasi o haina acasa si iti propui sa o inlocuiesti cu lanseuri si recuperari fara pauza, nare timp sa inghete, in rest duci inelu la gura si sufli in el dupa care bagi un desht si ai spart gheata :cry: alte solutii nu vad

dancj
junior
junior

Mesaj de dancj » 07 Noi 2006, 23:59

cleni shi bibani ( am pus plural ca nu vreau sa prind numai 1 din fiecare :lol: )

plus ca voi urma recomandarea " medicului "-vin fiert sau ceai cu rom :twisted:
la faza cu inghetzatul inelelor , fir subtire + inele mari sau ( din auzite.. nam incercat) o picatura de alcool pe inel, presupun ca trebuie pus o data la cateva aruncari.. nusthiu sigur, oricum suna mai tentant decat sa_i sufli in inel la batz :oops:
amator de spinning
ca sa primesti un sarut de la o miss

vasivoicu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vasivoicu » 08 Noi 2006, 00:43

MihaiV scrie:
Dornea Ionut scrie:Fiindca tot veni vorba... propun o tema!!!

Cum prindeti cleanul iarna... (monturi, momeli - sa nu ziceti ca dati la vobler...!!!)...?!?!?
Normal ca la vobler! Merge cel mai bine!
Cel mai bine iarna cleanul merge la lacusta :twisted:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 08 Noi 2006, 07:45

vasivoicu scrie: Cel mai bine iarna cleanul merge la lacusta :twisted:
Asta numai daca ti s-au terminat carabusii! :cry:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Noi 2006, 09:14

Muscarilor! :D