Ce pesti va propuneti sa atacati sezonul rece?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
aha,asta e logic,mai ales ca la temperaturi scazute monofilamentul nu mai e la fel de moale,poate sa cedeze usor.
asa cum spuneam,faza cu suptul inelelor e ok,dar am prins zile cand apa era f tulbure si de la atata supt inele(desi scuipam) aveam numai nisip intre dinti
asa cum spuneam,faza cu suptul inelelor e ok,dar am prins zile cand apa era f tulbure si de la atata supt inele(desi scuipam) aveam numai nisip intre dinti

Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- utilizator constant
solutia cu inele mai mari in diametru nu cred ca e practica.Care din voi isi taie singur inelul de varf sa-l schimbe cu un altul ?Eu folosesc ,iarna ,un spray cu ulei ,dar si asa ,tot se creaza acele dopuride gheata din cand in cand.Tot metoda cu suflatul(si nu suptul) inelului e mai practica ,zic si io 

Vreme buna ,fir intins !
-
- veteran
Micheal nu se lipeste limba de primul inel ???Michael scrie:aha,asta e logic,mai ales ca la temperaturi scazute monofilamentul nu mai e la fel de moale,poate sa cedeze usor.

nu are limba nici o treaba cu inelul,am zis ca le sug,nu ca le ling.ca sa fiu mai explicit gheata de pe inele se topeste cu saliva din gura.SoSoo scrie: Micheal nu se lipeste limba de primul inel ???

ai grija la poluarea apei sa nu te infecteziMichael scrie:nu are limba nici o treaba cu inelul,am zis ca le sug,nu ca le ling.ca sa fiu mai explicit gheata de pe inele se topeste cu saliva din gura.SoSoo scrie: Micheal nu se lipeste limba de primul inel ???

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
pikeman scrie: ai grija la poluarea apei sa nu te infectezi![]()
![]()
Michael scrie: de la atata supt inele(desi scuipam) aveam numai nisip intre dinti