Ce mai face pescarul (cind nu poate merge la pescuit) ?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 13 Mar 2006, 19:47

leba scrie: fir-ar sa fie, parca vad ca se convoaca vreun pescarel catre apa si io nu-s pregatit...din comoditate nici nu m-am uitat la scule de vreo 2 luni :oops: :oops:
Stai linistit ca cea mai "buna" perioada de curatat sculele este ... spre sfirsitul prohibitiei.
O fi si comoditate (si recunosc ca si eu procedez la fel) insa parca e mai practic ca in "febra" de inceput de iunie sa gresezi si lustruiesti totul, sa schimbi firele si sa mai completezi cu ce mai ai nevoie.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 13 Mar 2006, 20:43

daca aveti benzi dezlipite la barca,apucasti-va sa le lipiti... asta ca tot e f. urat afara.
si spuneti-mi si mie de unde fac rost de un "placaj" de textolid, plexiglass, plastic... ceva sa pun pe fundul barcii..?
astept un raspuns.
multumesc!

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 13 Mar 2006, 20:47

prohibitia se termina pe 26 03 2006, asa ca pe 27 dimineata tre sa fii pregatit

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 13 Mar 2006, 21:42

oby 1 scrie:prohibitia se termina pe 26 03 2006, asa ca pe 27 dimineata tre sa fii pregatit
Te referi la prohibitia la stiuca ... cred...
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 14 Mar 2006, 00:22

Da ce facem acu daca tine vremea asta tot asa de nu se prea poate merge la nici un pescuit?
Si eu mai stau cu lanseta in casa.Daca chiar n-am ce face in uikend ma duc la balta din centrul orasului si fac casting pana ma obisnuiesc. Sau fac voblere. Betele nu mai are sens sa le spal, sau sa-mi ung mulinetele, cel putin nu inca :P ca am avut grija de ele iarna asta :P. Sau sorb cu paiu informatie de pe net despre ce imi trece prin cap. Notez idei noi pe foi sau in "jurnal"(de pescuit nu va ganditi la alte minuni). Ma gandesc cat naiba mai e pana se incalzeste vremea asta si se mai potolesc ploile ca din noiembrie nush dac am avut macar 6 zile intregi fara vre-o precipitatie. eu cred ca acu putem sa spunem ca avem sezon ploios mai tot anu :lol: :lol: :lol: Ca de ala secetos nush dac o sa mai apucam de curand, si parca mai bine imi pria sezon secetos fatza de unu dinasta ploios si odios :cry: :cry:

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 14 Mar 2006, 11:11

Eu fac urmatoarea chestie:
Se ia una bucata lanseta scurta si suficient de puternica(o Germina in cazul meu)
Una bucata canaf(ca un stremer mai mare fara carlig) din lana care se leaga de fir.
Una bucata motan gras.
Procedura: alergi bine motanul pana se enerveaza si apoi il lasi sa pinda smocul de lana si dupa aia Drill :lol:
Spining....Prea bun ca sa fie light...

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 14 Mar 2006, 11:17

Pu-ne niste poze cu ....capturile. :twisted:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Scrie răspuns