Ce mai face pescarul (cind nu poate merge la pescuit) ?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 22 Dec 2005, 15:39

Adi, de data asta nu te-ai prins:D:D:D:D:D

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 22 Dec 2005, 15:42

dr.pike scrie:Adi, de data asta nu te-ai prins:D:D:D:D:D
:wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 22 Dec 2005, 18:40

In perioada asta pescuitul la varga pe riu ii un deliciu , pina ce vine copca care ii alta nebunie .

Fir Intins !!!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 24 Dec 2005, 00:51

cand ma mai apuca,mai fac cate o maintenance la mulineta,ma mai joc cu lanseta prin camera,mai fac ordine prin trusa cu naluci,vorba sotiei-"iar ti-ai scos jucariile?"
Michael va recomanda Regulamentul forumului

noname
veteran
veteran

jy

Mesaj de noname » 24 Dec 2005, 08:22

Hmm ciudat ... mai e unul la fel de nebun ca mine :D si eu ma joc prin casa cu lanseta :D ore intregi si-mi aduc aminte de zilele frumoase... :wink:

lerua
junior
junior

Mesaj de lerua » 24 Dec 2005, 11:25

Pentru mine aceasta perioada este una de acumulari teoretice :D Recitesc chestii interesante de pe forum , caut siteuri de pescuit (constructii de voblere si altele...de care sper ca ma apuc in curand).Imi scot si eu jucariile spre disperarea sotiei (care ma crede sisi :evil: )Copilul din noi isi cere drepturile si bine face . Va doresc un Craciun fericit si La multi ani :!:

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 24 Dec 2005, 23:12

Copilul din om exista indiferent de varsta,difera doar marimea si costul jucariilor:blonda apetisanta,jeep,lansete si mulinete. :D
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

zumzum_5

jeane fa-mi batul ala repede ca imediat mergem Livingston

Mesaj de zumzum_5 » 25 Dec 2005, 02:28

Nea Jeane mai lasale dreacu de chinezoaice si mai bine pune mina si fa-mi batul ala de All Star titanium. Sper ca cirnatul a fost corespunzator ....Iti urez CRACIUN FERICIT!!!
Jean Scurtu scrie:Noroc ca si aici s-a racit vremea si nu mai merg la pescuit,ca altfel mulineta mea DAIWA SS TOURNAMENT 700,ar fii stat desfacuta si acum pe biroul meu(folosit normal pt.lucruri pescaresti) dupa ce acum vreo doua luni mi-a scapat in apa sarata.Atunci seara acasa am desfacut-o si spalat-o cu apa calduta sa se duca sarea si asa a ramas pana duminica cand in sfarsit am curatat-o si uns-o,fiind acum in stare de functionare perfecta.
Urmeaza la rand o SS TOURNAMENT 1300 deoarece am cumparat-o folosita acum doi trei ani fara a o curata si unge deoarece mergea perfect dar cred ca acum e cazul s-o curat si sa o ung ca sa nu ma lase tocmai cand pescuitul e mai frumos.Poate si alte mulinete pe care le am vor venii la rand desi toate functioneaza f. bine si precis ii fac unui prieten un bat de spinning pe blank fly ALL STAR TITANIUM(AUSTIN FLY) si cred ca mai imi fac si mie 1-2 bete ca sa mai omor timpul.
In rest vizitarea a cat mai multe site-uri de pescuit pt. a fii la zi cu ce e nou in pescuit.
Iar la mijlocul lui ianuarie(sau poate chiar mai devreme daca vremea e buna) din nou la pescuit la white bass pe TRINITY RIVER pana la sfarsitul lui mai,cand voi incepe pescuitul in Golful Mexic(daca sanatatea va fii de partea mea).

Jean Scurtu

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 25 Dec 2005, 05:20

Nea C......,

Cum sa las chinezoaicele in pace,cand si ele ar gusta din carnatul ardelenesc (mai ales cel facut de tine)si eu din ele.Fii linistit batul e in proiect in ianuarie si sper sa-ti placa cum o sa-l fac.
Iti doresc si eu un CACIUN FERICIT,cum de altfel am dorit tuturor pescarilor romani de pretutindeni intr-o poza trimisa la Galeria Foto si care probabil ca pana la ....Pasti va fii postata!!!

Jean Scurtu

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 13 Mar 2006, 17:38

neavind cum sa ies... :cry: :cry:
joc pro bass fishing la greuceanu! :twisted:

fir-ar sa fie, parca vad ca se convoaca vreun pescarel catre apa si io nu-s pregatit...din comoditate nici nu m-am uitat la scule de vreo 2 luni :oops: :oops:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns