Ce mai face pescarul (cind nu poate merge la pescuit) ?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 21 Dec 2005, 16:36

De acum pina la sfirsitul lunii martie incepe pentru mine o perioada cu foarte putin pescuit dar cu o activitate intensa in domeniu. O sa tin standul asociatiei din care fac parte, Carnavenir, la doua expozitii de pescuit. In afara de faptul ca o sa cistigam bani si aderenti profitam si pentru a face lobbying si sa cistigam simpatia diversilor inalti functionari sau secretari de stat de la ministerele care se ocupa de gestiunea apelor, pescuitului, ecologia etc.
La inceputul lunii februarie va avea loc adunarea generala a asociatiei. De obicei avem si invitati. Anul trecut a venit un deputat, fost ministru, care va ajuta la punerea in aplicare a propunerilor legislative pe care le-a facut asociatia noastra. Voi fi prezent si la expozitiile unde nu vom avea standuri, din motive financiare, sau de disponibilitate. E important sa pastram relatii strinse cu toti cei ce decid in lumea pescuitului sau a domeniului inconjurator.
Asa ne-au sustinut anul asta, propunerile de schimbari legislative pe care le-a facut Carnavenir, majoritatea personalitatilor din lumea pescuitului in Franta.

http://www.carnavenir.com/propositions_carnavenir.pdf
http://www.carnavenir.com/comite_soutien.htm

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 21 Dec 2005, 23:52

M-am apucat si eu sa fac voblere si alte minuni. Dar ma doare. Si parca devin din ce in ce mai putin indeminatic :

http://www.stripersonline.com/ubb547/im ... /BLOOD.JPG

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 21 Dec 2005, 23:55

:lol: :lol: :lol:

noname
veteran
veteran

r

Mesaj de noname » 22 Dec 2005, 07:19

Super.... :mrgreen: chestia aia seamana si cu ..... nu numai cu-n deget :D

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 22 Dec 2005, 08:40

tudor scrie:M-am apucat si eu sa fac voblere si alte minuni. Dar ma doare. Si parca devin din ce in ce mai putin indeminatic :

http://www.stripersonline.com/ubb547/im ... /BLOOD.JPG
Frumos! :)
Daca ii indepartezi nitel unghia de deget, e gata si barbeta :lol:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 22 Dec 2005, 08:47

merge si putin atractant...hormoni.. :D

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 22 Dec 2005, 10:00

Degetul e indoit...la o observare atenta se vede...asa ca nu ramane decat...Doamne fereste...si eu sunt pasionat dar nu chiar in halul asta :D:D:D

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 22 Dec 2005, 12:42

dr.pike scrie:Degetul e indoit...la o observare atenta se vede...asa ca nu ramane decat...Doamne fereste...si eu sunt pasionat dar nu chiar in halul asta :D:D:D
da mah, chiar e indoit. si eu care credeam ca sadicu` ala chiar l-a taiat :lol: :lol: :lol: :wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 22 Dec 2005, 13:13

am luat cu un prieten vreo 10Gb de filmulete cu Oliver Edwards (de pe forumul rapitori am luat hub-ul de downloadat flyfishing.no-ip.org si trebuiesc vizualizate in detaliu...
si dupa pescuit mai am un hobby si anume ski-ul asa ca iarna va trece mai usor :P
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

noname
veteran
veteran

xzx

Mesaj de noname » 22 Dec 2005, 13:23

hmmmm ... la mine trece greu iarna si o urasc... tre sa ma perfectionez in constructia volerelor :? [/quote]

Scrie răspuns