Ce lanseta sa aleg.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Ce lanseta sa aleg.
Decizia finala este a ta. Daca ai mai pus mana pe betele de salau sa stii ca acest bat nu este un bat foarte rigid pe varf , este destul de bland incat sa intepe bine si pe vobler. Inelele sunt destul de marisoare iar inelul de varf este cu o marime mai mare decat cel de sub el. iti zic astea ca nu cumva sa te astepti la o lanseta clasica pentru jig. Este un pic mai aparte. Dar cred ca este construita in avantajul pescarului(cel putin eu ma-m impacat extraordinar cu ea).
Salut . Scriu si eu aici ca sa nu mai deschid un alt thread. Sunt pe punctul de a achizitiona o lanseta Daiwa Exceler 2,4 putere 10-40g . Vreau sa o folosesc la stiuca pe Carabail, Holbina , vreau sa o folosesc la salau cu jiguri si daca se poate si la avat. Este ok ce spuneti ?
- George1985
- veteran
Poate face toate pescuiturile de care vorbesti.
La jig e limitata pe la 17-20gr, sa o poti pescui bine.
La jig e limitata pe la 17-20gr, sa o poti pescui bine.
clc1983 scrie:Salut . Scriu si eu aici ca sa nu mai deschid un alt thread. Sunt pe punctul de a achizitiona o lanseta Daiwa Exceler 2,4 putere 10-40g . Vreau sa o folosesc la stiuca pe Carabail, Holbina , vreau sa o folosesc la salau cu jiguri si daca se poate si la avat. Este ok ce spuneti ?
-
- veteran
Parerea mea este ca lanseta se preteaza pentru stiuca si avat. Pentru pescuit cu jiguri la salau ma indoiesc ca se poate pescui eficient, mai ales ca pescuiesti pe Dunare/in Delta si jigurile folosite vor fi destul de greleclc1983 scrie:Salut . Scriu si eu aici ca sa nu mai deschid un alt thread. Sunt pe punctul de a achizitiona o lanseta Daiwa Exceler 2,4 putere 10-40g . Vreau sa o folosesc la stiuca pe Carabail, Holbina , vreau sa o folosesc la salau cu jiguri si daca se poate si la avat. Este ok ce spuneti ?
- George1985
- veteran
Eu am avut varianta de 2.70m si am pescuit pe dunare foarte bine pana in 17-20gr.Dan Stefan C. scrie:Parerea mea este ca lanseta se preteaza pentru stiuca si avat. Pentru pescuit cu jiguri la salau ma indoiesc ca se poate pescui eficient, mai ales ca pescuiesti pe Dunare/in Delta si jigurile folosite vor fi destul de greleclc1983 scrie:Salut . Scriu si eu aici ca sa nu mai deschid un alt thread. Sunt pe punctul de a achizitiona o lanseta Daiwa Exceler 2,4 putere 10-40g . Vreau sa o folosesc la stiuca pe Carabail, Holbina , vreau sa o folosesc la salau cu jiguri si daca se poate si la avat. Este ok ce spuneti ?
Eficient?