Ce lanseta sa aleg.

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Re: Ce lanseta sa aleg.

Mesaj de vampir » 08 Mar 2015, 20:35

Decizia finala este a ta. Daca ai mai pus mana pe betele de salau sa stii ca acest bat nu este un bat foarte rigid pe varf , este destul de bland incat sa intepe bine si pe vobler. Inelele sunt destul de marisoare iar inelul de varf este cu o marime mai mare decat cel de sub el. iti zic astea ca nu cumva sa te astepti la o lanseta clasica pentru jig. Este un pic mai aparte. Dar cred ca este construita in avantajul pescarului(cel putin eu ma-m impacat extraordinar cu ea).

clc1983
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de clc1983 » 13 Mar 2015, 16:09

Salut . Scriu si eu aici ca sa nu mai deschid un alt thread. Sunt pe punctul de a achizitiona o lanseta Daiwa Exceler 2,4 putere 10-40g . Vreau sa o folosesc la stiuca pe Carabail, Holbina , vreau sa o folosesc la salau cu jiguri si daca se poate si la avat. Este ok ce spuneti ?

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 13 Mar 2015, 21:32

Poate face toate pescuiturile de care vorbesti.
La jig e limitata pe la 17-20gr, sa o poti pescui bine.
clc1983 scrie:Salut . Scriu si eu aici ca sa nu mai deschid un alt thread. Sunt pe punctul de a achizitiona o lanseta Daiwa Exceler 2,4 putere 10-40g . Vreau sa o folosesc la stiuca pe Carabail, Holbina , vreau sa o folosesc la salau cu jiguri si daca se poate si la avat. Este ok ce spuneti ?

Dan Stefan C.
veteran
veteran

Mesaj de Dan Stefan C. » 16 Mar 2015, 10:01

clc1983 scrie:Salut . Scriu si eu aici ca sa nu mai deschid un alt thread. Sunt pe punctul de a achizitiona o lanseta Daiwa Exceler 2,4 putere 10-40g . Vreau sa o folosesc la stiuca pe Carabail, Holbina , vreau sa o folosesc la salau cu jiguri si daca se poate si la avat. Este ok ce spuneti ?
Parerea mea este ca lanseta se preteaza pentru stiuca si avat. Pentru pescuit cu jiguri la salau ma indoiesc ca se poate pescui eficient, mai ales ca pescuiesti pe Dunare/in Delta si jigurile folosite vor fi destul de grele

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 16 Mar 2015, 17:13

Dan Stefan C. scrie:
Parerea mea este ca lanseta se preteaza pentru stiuca si avat. Pentru pescuit cu jiguri la salau ma indoiesc ca se poate pescui eficient, mai ales ca pescuiesti pe Dunare/in Delta si jigurile folosite vor fi destul de grele
Eu am avut varianta de 2.70m si am pescuit pe dunare foarte bine pana in 17-20gr.
Eficient? :)

Scrie răspuns