Ce barca sa-mi iau?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Ce barca sa-mi iau?
Referitor la podina, sunt tot felul de pareri pro si contra...care ar fi cea mai buna alegere? Podina gonflabila? (daca da, de ce?), podina din TEGO sau din aluminiu? Mai degraba sa fie un pic mai grea barca dar sa pot sa stau stabil in picioare, decat sa fie mai usoara dar sa fie un chin cand pescuiesc din picioare, parerea mea...
Eu am intrat de multe ori singur pe dale cu o Baracuda de 2.7 in carca,apoi urcam dupa motor si inca o cursa dupa bat,ancora si bagaje!La intrarea pe apa,mai treaca mearga,insa la iesire...,de multe ori imi venea sa le las acolo!!Referitor la statul in picioare:fac si balet in ea
!

- crapmaniacul
- veteran
Daca sirul era bogat si altoit cu dintosi nu mai era asa o corvoada poate, doar in zilele mai urate poate cand aia micii nu puneau gura ...nasolu scrie:Eu am intrat de multe ori singur pe dale cu o Baracuda de 2.7 in carca,apoi urcam dupa motor si inca o cursa dupa bat,ancora si bagaje! La intrarea pe apa,mai treaca mearga,insa la iesire ...,de multe ori imi venea sa le las acolo!!Referitor la statul in picioare:fac si balet in ea!

- crapmaniacul
- veteran
Ca tot veni vorba de podine, aia de aluminiu o fi buna de ceva au ba ? Stiu ca iti confera stabilitate si rezistenta buna in timp, dar e si mai grea ca una de tego tratat contra apei, cred ca e aproape dubla ca si greutate ... Alte avantaje sau dezavantaje mai are o podina de aluminiu ?
Nu crede ca tego e cu mult mai usor 

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- crapmaniacul
- veteran
Nu am testat tego, insa pot sa spun ca podina de aluminiu e sfanta, e rezistenta, nu flambeaza (tego ma gandesc ca poate fi putin elastic), e ceea ce trebuie dupa mine.Nemernic scrie:Nu crede ca tego e cu mult mai usor
- crapmaniacul
- veteran
Nasolule, nici nu stii cata dreptate ti-am dat ieri seara ... eram lac de transpiratie tragand buleandra de pe apa, desfacand si impachetand la ea, tragand de motor ca de roata de moara, rezervor, rucsac, ancora etc. La intrare e dimineata si esti odihnit, la plecare e alt film ... Mare dreptate ai avut ... din pacate ...nasolu scrie:Eu am intrat de multe ori singur pe dale cu o Baracuda de 2.7 in carca,apoi urcam dupa motor si inca o cursa dupa bat,ancora si bagaje!La intrarea pe apa,mai treaca mearga,insa la iesire...,de multe ori imi venea sa le las acolo!!Referitor la statul in picioare:fac si balet in ea!

Dintre Kolibri sau Barracuda, care credeti ca-si merita mai mult banii?
Allroundmarin
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Barca pneumatica AS Samba 265 Allroundmarin !

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!