cate scule pierd/partida

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 16 Iul 2008, 15:01

sorry man .....
:(

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 16 Iul 2008, 15:56

@storm xxx & hunting_xxx
imi pare rau de pierderile voastre :cry:
de obicei nu prea uit nimic cand merg la pescuit. Desi cand pescuiam doar la stationar aveam obiceiul sa uit cracanele pe malul apei. Si pt ca insistam cu obiceiul asta mi-am facut singur vreo 20 de buc din fier beton. Acum cred ca mai am doar doua :lol:

misulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de misulian » 16 Iul 2008, 16:13

Salut,

De pierdut naluci, cred ca toti am piedut. Ce m-a enervat pe mine cel mai mult cand am piedut un mepps la prima lansare, asta dupa ce l-am testat in apa mica de la mal sa vad cum lucreaza. Pe urma lanseu si agatat pe fundul raului.
Are cineva in trusa dubluri la naluci ? ca eu ma gandesc serios sa-mi fac duburi la cele care am avut rezultate pana acum.

Numa' bine si rau la nime' !

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 16 Iul 2008, 16:32

la plastice cred ca nu e cazul sa vorbim de dubluri :D

la table si oablere, la ce am prins bine si f bine si in care am mare incredere, am minim cate 3 din modelul si culoarea prinzatoare .....

de exemplu am vreo 10 rapala RNR, si inca 2 pe drum de la totalfishing ...
3 de o culoare si dimensiune (nu se spune ce , sic!) si inca 3 tot asa, plus dupa , restul amestecate ....

la fel si o natie de oabler salmo, tot asa vreo 12 bucati ....

la fel si niste oablere rapala, vreo 10 bucati acelasi tip de oabler, in 2 dimensiuni ...

la linguri la fel ... irlandeze cateva, delta cateva, frunza cateva , etc .....

dupa aia , normal multe naluci unicat , din care destule tre testate .... daca e sa confirme, mai luam :D :D :D ......

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 16 Iul 2008, 17:43

Din pacate cam cu ce prind nu am dubluri,nici nu le-am mai gasit sa le cumpar,cele care le tin degeaba a-si putea sa-mi iau dubluri dar ce rost are? :lol: :lol: :lol: :lol:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 16 Iul 2008, 18:23

pana acum am pierdut un singur vobler cu care si prinsesem in ziua aia un strap si culmea era si primul peste prins pana atunci la vobler :D
din pacate nu gasesc sa il inlocuiesc dar nu era ceva spectaculos...un fel de RNR no-name.
apoi am pierdut vreo 3-4 oscilante Berti si vreo 3 rotative mepps la care adaug cateva zeci de plastice diverse, asta in cei 2 ani de spinning serios pe care ii am la activ :D

de fapt o rotativa am pierdut-o acum 7-8 ani pe Cerna dar nah credeam ca doar pe rauri de genul ala se merita sa strecor apa asa ca abia tarziu am descoperit si sportul asta in ape mai mari gen dunare :oops:

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 16 Iul 2008, 19:08

johnnybravo scrie:pana acum am pierdut un singur vobler cu care si prinsesem in ziua aia un strap si culmea era si primul peste prins pana atunci la vobler :D
din pacate nu gasesc sa il inlocuiesc dar nu era ceva spectaculos...un fel de RNR no-name.
apoi am pierdut vreo 3-4 oscilante Berti si vreo 3 rotative mepps la care adaug cateva zeci de plastice diverse, asta in cei 2 ani de spinning serios pe care ii am la activ :D

de fapt o rotativa am pierdut-o acum 7-8 ani pe Cerna dar nah credeam ca doar pe rauri de genul ala se merita sa strecor apa asa ca abia tarziu am descoperit si sportul asta in ape mai mari gen dunare :oops:
Asa ieftin? Mai ai timp sa recuperezi... :lol:

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 16 Iul 2008, 19:08

Eu nu stiu pe unde am umblat agatatori ca la P.F.2...e nebunie acolo,dac nu las in pietrele alea la fiecare sedinta de ma doare capul.intr-o zi cand mai tragea pestele am lasat 7 pilkere la rand.
cred ca acolo e ,,stoc de marfa'' mai ceva ca la TotalFishing :lol:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 16 Iul 2008, 21:16

pica somn la pilkerele alea pe-acolo?

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 16 Iul 2008, 21:25

pica nu pica dai cu ele....de vreo 2-3 ani nu pica mai nimik
de cand a plecat Tov. Colonel Pauna :lol: parca nici peste nu mai e
il cunosti ca stai in zona parca
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Scrie răspuns