Cat insisti pe un loc unde nu ai prezentari?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 05 Dec 2006, 18:50

Uite, daca era acum Gerula, sigur ti-ar fi dat un raspuns! :D

Io propun sa incercam cu totii sa lasam cateva lucruri ne-raspunse!
Asa, in semn de prietenie!
near the beer

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 05 Dec 2006, 19:48

fiecare insista pe un anumit loc atat cat crede el ca inca mai e o sansa de a scoate ceva de acolo.in functie de inspiratia oferita de acel loc,ce fel de rapitor ar putea fi acolo...de scenariile care iti trec prin cap.Dai pana simti ca nu mai are rost.
de regula fiecare loc are parte de cateva lanseuri si trec mai departe.daca pare un loc prolific,intradevar mai schimb si naluci,lanseuri in evantai,etc,pana epuizezi posibilitatile si scade increderea in acel loc.
nu exista o regula.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 05 Dec 2006, 20:18

empthy_cluster scrie: pana acum nu am patzit sa plec de pe un loc si altcineva sa prinda rapitor punctabil :D pe acel loc.
...cand iesim la un peste impreuna?!.....ca sa o patzestii! :lol: :lol: :lol: hai ca am glumit! :wink:

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 05 Dec 2006, 20:25

pe la anul @Adeline ca anul asta s-a cam terminat pt. mine, sti tu pe la noi in ardeal porcul, tzuica.... :D :D , la anul cine stie poate ne v-om intalni pe mures sau cris ca anul asta doar dunarea ai avut in cap siiii pe buna dreptate.. :D :D :D
be smart be silent be deadly.....

bos_28
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bos_28 » 05 Dec 2006, 20:43

Irod scrie:
Lostrita scrie:Eu unul ca si un incepator in ale spinului,as zice ca nu este peste in zona dupa ce schimb 3- 5 artificiale...Dar poate ne lamuresc cum stau lucrurile elita spinului..... :roll:
vezi mai sus :lol:
sefu tine mult de intuitie intr-un loc de spinning in general se tine daca intelegi, rapitorul cel putin pana acum pentru mine l-am gasit acasa in locurile consacrate, sunt si zile in care nu mananca dar ... asta e pescuitul cu bune si rele

noname
veteran
veteran

Mesaj de noname » 05 Dec 2006, 20:48

:?

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 05 Dec 2006, 21:07

Eu daca cunosc bine locul si stiu ca acolo zace salaul...sincer insist chiar mult!La fel si pentru stiuca...Daca nu cunosc locul ...La inspiratie! Si de multe ori nu sunt inspirat ,pisicu' masii!!!! :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 05 Dec 2006, 21:10

Depinde de loc,daca stiu ca e plin de maruntis stau cam 30 de min si schimb 3-4 naluci,dar asemenea locuri sunt rare.
Dar in mod normal incerc 5 min si caut alt loc,iar la intoarcere schimb naluca.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 05 Dec 2006, 21:15

Bos incearca sa-l cautzi si in locur salbatice, mai putzin umblate si vei vedea rezultate, dupa parerea mea foarte putzine sunt situatile cand chiar nu mananca, cred ca de cele mai multe ori cand nu prind (rar anul asta) nu il abordez cum trebuie... :wink:
be smart be silent be deadly.....

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 05 Dec 2006, 21:51

empthy_cluster scrie:Bos incearca sa-l cautzi si in locur salbatice, mai putzin umblate si vei vedea rezultate, dupa parerea mea foarte putzine sunt situatile cand chiar nu mananca, cred ca de cele mai multe ori cand nu prind (rar anul asta) nu il abordez cum trebuie... :wink:
De acord cu tine, chiar am gasit cateva locuri din astea salbatice, la anu' ma duc sa ii evacuez cu forta din "domiciliu" pe locatari cu o prezentare cat mai ok, dar asta pestele decide :D

Scrie răspuns