pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
costica_fishing
- veteran

-
Uite, daca era acum Gerula, sigur ti-ar fi dat un raspuns!
Io propun sa incercam cu totii sa lasam cateva lucruri ne-raspunse!
Asa, in semn de prietenie!
near the beer
-
Michael
- Moderator

fiecare insista pe un anumit loc atat cat crede el ca inca mai e o sansa de a scoate ceva de acolo.in functie de inspiratia oferita de acel loc,ce fel de rapitor ar putea fi acolo...de scenariile care iti trec prin cap.Dai pana simti ca nu mai are rost.
de regula fiecare loc are parte de cateva lanseuri si trec mai departe.daca pare un loc prolific,intradevar mai schimb si naluci,lanseuri in evantai,etc,pana epuizezi posibilitatile si scade increderea in acel loc.
nu exista o regula.
-
Adelin
- Moderator

empthy_cluster scrie: pana acum nu am patzit sa plec de pe un loc si altcineva sa prinda rapitor punctabil

pe acel loc.
...cand iesim la un peste impreuna?!.....ca sa o patzestii!

hai ca am glumit!

-
bos_28
- utilizator nou

Irod scrie:Lostrita scrie:Eu unul ca si un incepator in ale spinului,as zice ca nu este peste in zona dupa ce schimb 3- 5 artificiale...Dar poate ne lamuresc cum stau lucrurile elita spinului.....

vezi mai sus

sefu tine mult de intuitie intr-un loc de spinning in general se tine daca intelegi, rapitorul cel putin pana acum pentru mine l-am gasit acasa in locurile consacrate, sunt si zile in care nu mananca dar ... asta e pescuitul cu bune si rele
-
noname
- veteran

-
-
Zamfi
- veteran

Eu daca cunosc bine locul si stiu ca acolo zace salaul...sincer insist chiar mult!La fel si pentru stiuca...Daca nu cunosc locul ...La inspiratie! Si de multe ori nu sunt inspirat ,pisicu' masii!!!!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
Jonin
- veteran

-
Depinde de loc,daca stiu ca e plin de maruntis stau cam 30 de min si schimb 3-4 naluci,dar asemenea locuri sunt rare.
Dar in mod normal incerc 5 min si caut alt loc,iar la intoarcere schimb naluca.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
-
empthy_cluster
- veteran

Bos incearca sa-l cautzi si in locur salbatice, mai putzin umblate si vei vedea rezultate, dupa parerea mea foarte putzine sunt situatile cand chiar nu mananca, cred ca de cele mai multe ori cand nu prind (rar anul asta) nu il abordez cum trebuie...

be smart be silent be deadly.....
-
adi777
- veteran

-
empthy_cluster scrie:Bos incearca sa-l cautzi si in locur salbatice, mai putzin umblate si vei vedea rezultate, dupa parerea mea foarte putzine sunt situatile cand chiar nu mananca, cred ca de cele mai multe ori cand nu prind (rar anul asta) nu il abordez cum trebuie...

De acord cu tine, chiar am gasit cateva locuri din astea salbatice, la anu' ma duc sa ii evacuez cu forta din "domiciliu" pe locatari cu o prezentare cat mai ok, dar asta pestele decide