Cat insisti pe un loc unde nu ai prezentari?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
Inspiratie data de expiratie!Gyorg scrie:Nu stiu daca este vb de perseverenta sau dracileba scrie: uite, exact asa, si pe mine m-a enervat 13 la niste pescuieli. stiam c-o sa raspunda la subiectul asta. n-am vazut om mai perseverent, eu mi-as pierde rabdarea in 5 min. el, nu.poate are un inger (sau drac
) care-i sopteste: "aici e stiuca, dincoace e salaul, nu pleca, insista!
![]()
, poate de inspiratie data de experiente trecute, geografia fundului sau topologia locului.
Am fost cu Paco la pescuit si m-a facut de am vorbit singur 3 zile la rand.
Leba, chiar sunt curios , la ce pescuieli am fost impreuna unde ai sesizat treaba asta si poate incerc sa-ti explic ?
De exemplu , la ceeace zice Peskariciul intr-o primavara am fost impreuna ai am prins pe locul respectiv o stiuca de 2 kg , iar cand o aduceam la mal o alta stiuca a muscat-o de coada , sigur ca dupa ce-am revenit am tocat cu stoicism locul ala si-am luat-o pe aia de 7 kg. Nu sunt sigur daca era chiar de stiuca aia dar am avut o motivatie pe masura.
Nu totdeauna fundul baltii seamana cu relieful de pe maluri! poa sa fie o structura...ceva care sa adune pestele.
Iar in treaba asta ca stiuca sta priponita cu anii intr-un singur loc, in conditiile in care lacul e plasuit zilnic nu prea o cred! Desi se spun astfel de povesti despre stiuca!
Aia a fost de la hartia igienica subtire!

near the beer
-
- senior
Cam 20-30-min,dar mai sunt si exceptii,cum am patit pe Siret,un clean super,cred ca avea la doua kg mi-a urmarit lingurita pana la mal fara s-o atace.Rezultatul?Am stat cam 4 ore pe locul ala,am schimbat toate rotativele si mini voblerele ce le aveam la mine,noroc ca s-a intunecat afara ca altfel nu stiu cand plecam.Si nu,nu l-am mai vazut.
-
- veteran
salut, eu de felul meu asha mai nebun nu prea imi place sa insist pe un loc mai mult de 5-10 min, la o partida fac cam 4-5 uneori chiar 10 km (Paul stie) tur + inca atat retur pe jos dea lungul apei in cautarea pestelui (de obicei la avat), unde il vad si nu neaparat ca sare insist pana il iau uneori si 30 min, daca in 30 min nu il iau fie m-a vazut sau nu pune botul, la salau chestia este un pik diferita descopar zona cu dintosii si insist la orele care cred ca mananca (dimineata pana-n 10-11 si seara), pana acum nu am patzit sa plec de pe un loc si altcineva sa prinda rapitor punctabil
pe acel loc.

be smart be silent be deadly.....
Sambata trecuta am luat o stiuk de 2 kile la prima lansare, exact la prima tura de mulineta! Dupa care am stat cca 4 ore si am pieptanat apa de jur imprejur si nu am mai luat nimik!!!
Cel mai tare ar fi fost sa imi stang sculele si sa plec exact dupa ce am prins-o. Era full de pescuitori care nu luau nimik
Cel mai tare ar fi fost sa imi stang sculele si sa plec exact dupa ce am prins-o. Era full de pescuitori care nu luau nimik

Spining....Prea bun ca sa fie light...
- costica_fishing
- veteran