Cat insisti pe un loc unde nu ai prezentari?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Lostrita
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lostrita » 05 Dec 2006, 16:09

Da, ms am retinut si chiar aplicat dar marea catura se lasa asteptata... :)

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 05 Dec 2006, 16:20

Gyorg scrie:
leba scrie: uite, exact asa, si pe mine m-a enervat 13 la niste pescuieli. stiam c-o sa raspunda la subiectul asta. n-am vazut om mai perseverent, eu mi-as pierde rabdarea in 5 min. el, nu. :lol: poate are un inger (sau drac :lol: ) care-i sopteste: "aici e stiuca, dincoace e salaul, nu pleca, insista! :P
Nu stiu daca este vb de perseverenta sau draci :) , poate de inspiratie data de experiente trecute, geografia fundului sau topologia locului.
Am fost cu Paco la pescuit si m-a facut de am vorbit singur 3 zile la rand.

Leba, chiar sunt curios , la ce pescuieli am fost impreuna unde ai sesizat treaba asta si poate incerc sa-ti explic ?

De exemplu , la ceeace zice Peskariciul intr-o primavara am fost impreuna ai am prins pe locul respectiv o stiuca de 2 kg , iar cand o aduceam la mal o alta stiuca a muscat-o de coada , sigur ca dupa ce-am revenit am tocat cu stoicism locul ala si-am luat-o pe aia de 7 kg. Nu sunt sigur daca era chiar de stiuca aia dar am avut o motivatie pe masura.
Inspiratie data de expiratie!

Nu totdeauna fundul baltii seamana cu relieful de pe maluri! poa sa fie o structura...ceva care sa adune pestele.

Iar in treaba asta ca stiuca sta priponita cu anii intr-un singur loc, in conditiile in care lacul e plasuit zilnic nu prea o cred! Desi se spun astfel de povesti despre stiuca!

Aia a fost de la hartia igienica subtire! :D
near the beer

noname
veteran
veteran

Mesaj de noname » 05 Dec 2006, 17:07

Depinde de cat de promitatoare sunt locurile si de atacurile din aceea portiune de apa. Unde vedeam animalele eram destul de insintent ca alta treaba nu aveam da nici animalele nu aveau treaba cu mine :cry:

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 05 Dec 2006, 17:24

Cam 20-30-min,dar mai sunt si exceptii,cum am patit pe Siret,un clean super,cred ca avea la doua kg mi-a urmarit lingurita pana la mal fara s-o atace.Rezultatul?Am stat cam 4 ore pe locul ala,am schimbat toate rotativele si mini voblerele ce le aveam la mine,noroc ca s-a intunecat afara ca altfel nu stiu cand plecam.Si nu,nu l-am mai vazut.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 05 Dec 2006, 17:37

cred ca dupa vreo femeie fie ea si super super model , nu ai fi asteptat pururi atat :D :D :D
da un clean de 2 chile ..... :D :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

noname
veteran
veteran

Mesaj de noname » 05 Dec 2006, 17:41

Siretu e fermecator... 8) si pestii nesimtiti :P

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 05 Dec 2006, 17:41

salut, eu de felul meu asha mai nebun nu prea imi place sa insist pe un loc mai mult de 5-10 min, la o partida fac cam 4-5 uneori chiar 10 km (Paul stie) tur + inca atat retur pe jos dea lungul apei in cautarea pestelui (de obicei la avat), unde il vad si nu neaparat ca sare insist pana il iau uneori si 30 min, daca in 30 min nu il iau fie m-a vazut sau nu pune botul, la salau chestia este un pik diferita descopar zona cu dintosii si insist la orele care cred ca mananca (dimineata pana-n 10-11 si seara), pana acum nu am patzit sa plec de pe un loc si altcineva sa prinda rapitor punctabil :D pe acel loc.
be smart be silent be deadly.....

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 05 Dec 2006, 18:01

Sambata trecuta am luat o stiuk de 2 kile la prima lansare, exact la prima tura de mulineta! Dupa care am stat cca 4 ore si am pieptanat apa de jur imprejur si nu am mai luat nimik!!!

Cel mai tare ar fi fost sa imi stang sculele si sa plec exact dupa ce am prins-o. Era full de pescuitori care nu luau nimik :twisted:
Spining....Prea bun ca sa fie light...

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 05 Dec 2006, 18:09

Sorin scrie:cred ca dupa vreo femeie fie ea si super super model , nu ai fi asteptat pururi atat :D :D :D
da un clean de 2 chile ..... :D :D
ba ai sta daca exista sansa sa nu zica nimic si sa o inghita direct! :D
near the beer

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 05 Dec 2006, 18:12

de clean vorbesti,nu? :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Scrie răspuns