care-i solutia voastra ???

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 17 Feb 2008, 20:05

Nu ai patit niciodata sa dai dupa dintos si sa intre cumatra?De atunci si la clean am struna,nu numai agrafa,si sa stii ca nu s-a plins unul.Si oricum cleanul e mai pretentios ca salaul,nu cred ca rata capturilor se va schimba daca nu vei mai folosi agrafa.Fir intins.

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 17 Feb 2008, 22:46

Saptamana trecuta, la o stiuca prinsa lasam in medie 5-6 shaduri, cu jiguri cu tot, in agatatori...pe langa asta, am avut trei taieturi printre care una la un metru de mal, bucata peste 3 kg.... Acuma stau si ma intreb, dupa ce am lasat cred ca vre-o 50-60 de shaduri in 3 partide, unde ajungeam de foloseam strune sau agrafe? Macar am fost econom... :wink:

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 17 Feb 2008, 22:46

pe bune vorbesti ca dai la clean cu struna ?!?!? :shock:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 18 Feb 2008, 00:12

shootgun scrie:Saptamana trecuta, la o stiuca prinsa lasam in medie 5-6 shaduri, cu jiguri cu tot, in agatatori...pe langa asta, am avut trei taieturi printre care una la un metru de mal, bucata peste 3 kg.... Acuma stau si ma intreb, dupa ce am lasat cred ca vre-o 50-60 de shaduri in 3 partide, unde ajungeam de foloseam strune sau agrafe? Macar am fost econom... :wink:
vrei sa spui ca toate stiucile alea, prinse de tine acolo,au fost scoase fara struna metalica?? :shock:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 18 Feb 2008, 00:19

adiwolf scrie: vrei sa spui ca toate stiucile alea, prinse de tine acolo,au fost scoase fara struna metalica?? :shock:
Exact.... Si cum spuneam, am avut doar trei taieturi in 3 zile.... M-am cam riscat, nu? 8)

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 18 Feb 2008, 02:39

subscriu si eu la spusele colegului shootgun ...
fara struna :wink:

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 18 Feb 2008, 07:15

shootgun scrie:
adiwolf scrie: vrei sa spui ca toate stiucile alea, prinse de tine acolo,au fost scoase fara struna metalica?? :shock:
Exact.... Si cum spuneam, am avut doar trei taieturi in 3 zile.... M-am cam riscat, nu? 8)

ai fost imprudent ! daca iti intra una de vreo 7-8 kg si iti taia ? iti dadeai cu tesla in c..ie !! hahahaha .tot patitul ii priceput ,crede-ma ! :wink: :wink: si sint si alte metode de a da in agatatura :wink:

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 18 Feb 2008, 07:43

Acum doi ani am cam muscat-o ( :D ) in sensul ca dadeam dupa avat cu salmo sting dupa cateva lansari am luat o stiuca cam la 700 de grame prinsa regulamentar in ultima ancora a voblerului. De bou ce ma aflu am continuu sa dau in prosteasca gandire ca nu mai poate fi alta stiuca prin zona. Supriza dupa nici 15 minute a intra o bucata cel putin de doua ori cat prima si bineinteles dupa 5 secunde la smucitura sa plecat cu tot cu voblerul meu stinger (intamplator sau nu am mai gasit un model asemanator decat dupa 4-5 luni).
Asa ca dupa aia in locul unde banuiesc ca ar putea sa fie stiuca folosesc intotdeauna struna (mono sau tugstram)
the angler is catching xxx, not by the lure

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 18 Feb 2008, 11:11

jonah scrie:
shootgun scrie:

ai fost imprudent ! daca iti intra una de vreo 7-8 kg si iti taia ? iti dadeai cu tesla in c..ie !! hahahaha .tot patitul ii priceput ,crede-ma ! :wink: :wink: si sint si alte metode de a da in agatatura :wink:
Aia de 7-8 kile i-a intrat unui prieten....tot fara struna, scoasa de mine cu minciocul...in mincioc s-a dezagatat dar NU a taiat... Norocos, nu? :wink:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Feb 2008, 15:31

La orice,da,am struna.Ti-am zis ca nici macar cleanul nu s-a suparat,decit sa pierd aiurea 30-40 lei cit e un vobler... :lol:

Scrie răspuns