Cand trage cleanul?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Cand trage cleanul?
Dragi colegi, apelez la sfaturile voastre in aceasta privinta.....cand ati avut rezultate mai bune la clean pe apa limpede.....dimineata sau seara? Si alta intrebare.....ati luat clean la shad sau twister?
Fir intins tuturor!
Fir intins tuturor!
S-a scris f mult despre acest subiect pe acest forum....
Cleanul trage cand ii este foame
....GLUMEAM
Depinde de anotimp, calitatea apei, presiune.....
La plastice s-a prins doar intamplator, eu unul nu am avut atacuri.
Rotative si voblere first time...
Cleanul trage cand ii este foame

Depinde de anotimp, calitatea apei, presiune.....
La plastice s-a prins doar intamplator, eu unul nu am avut atacuri.
Rotative si voblere first time...
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Am prins clean in orice perioada a zilei , cu rezultate mai bune dimineata si seara . La plasice moi am prins mai multi cleni toti trecuti de 700 g si doar la shad de max 5 cm cu greutati de 3-5 g , oricum eu nu cautam cleanul deci presupun ca accidental . La grub nici unul.
Mai bine insisti pe voblere sau rotative.
Mai bine insisti pe voblere sau rotative.
cleanul
De obicei trage mai bine dimineata si seara dar se prinde bine si in cursul zilei . e bine sa insistati in zilele noroase atunci cand soarele iese din nori si cleanul isi intensifica activitatea iar cand soarele dispare si atacurile se raresc .
Numai bine ...
Numai bine ...
Re: Cand trage cleanul?
[quote="stroemihai"]Dragi colegi, apelez la sfaturile voastre in aceasta privinta.....cand ati avut rezultate mai bune la clean pe apa limpede.....dimineata sau seara?
Apropos de intrebare!Am fost azi pe Somes sa vad daca merge stiuca si din pacate, nu, dar am luat 1 clean la un salmo hornet 3.5.Dar am si eu o problema :mi-am luat un cozma tot de 3,5 floating model A9 daca stiti (rosu la cap si alb spre coada) si nu "functiona" cum trebuie.Mai mult dupa ce mulinam putin imi venea "cas" adica in lateral.L-am legat si cu nod rapala.Cum il pot regla?
Ms anticipat!!!
Apropos de intrebare!Am fost azi pe Somes sa vad daca merge stiuca si din pacate, nu, dar am luat 1 clean la un salmo hornet 3.5.Dar am si eu o problema :mi-am luat un cozma tot de 3,5 floating model A9 daca stiti (rosu la cap si alb spre coada) si nu "functiona" cum trebuie.Mai mult dupa ce mulinam putin imi venea "cas" adica in lateral.L-am legat si cu nod rapala.Cum il pot regla?
Ms anticipat!!!
-
- veteran
Re: Cand trage cleanul?
binentzeless si nu doar unu, cei mai mari, si am avut atak de clean la shad de 9-10 cm nu mai stiu (vizibil), in perioada asta torpilele prefera si shaduri pe langa alte delicatesestroemihai scrie: Si alta intrebare.....ati luat clean la shad sau twister?
Fir intins tuturor!

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=2936
be smart be silent be deadly.....