Cand trage cleanul?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 14 Mai 2007, 16:24

1. Si eu as puncta, si as zice ca se prinde mai bine dupa amiaza, cand soarele incepe sa se retraga si temperaturile incep sa coboare... Intalnesti in linurile de apa de pe rauri acea liniste totala... stalucesc tulburate fiind doar de cate o frunza sau o ganganie care mai atinge apa...
Tu, daca ai fi in locul lui, ai iesi din casa pe temperaturile ce te topesc in miezul zilei? NU! Cauta-l in zilele de vara pana spre apus, pana ce soarele se ascunte cu totul sub orizont si nu mai vezi nimic...
Un alt factor important este sa gasesti locurile in care el se hraneste! Si acolo unde ai prins unul sigur vei mai prinde!!!
2. Vis a vis de voblerele de la cosma, eu am fost si sunt inca foarte multumit de ele. Am avut cu ele cele mai mari succese, cel mult de 3 cm, iar cel mai bune mi s-au parut cele mici de tot... Adevarat ca nu dau cu ele in curent, dar de fel nu caut cleanul in curent foarte mare.
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com

In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin ;)

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 15 Mai 2007, 20:30

acolo in(curent mare in aval si locuri line in amonte) ezact in zona dintre ele sunt cele mai adevarate atacuri de iti sare tigarea din gura dac nu esti atent si la wb mici si viu colorate si musai cand se incaleca ziua cu noaptea o adevarata placere care dureaza asa de putin,pacat.........

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 17 Mai 2007, 12:30

Am observat ca acum mai mult ataca voblerul in apararea teritoriului....
Il ciupeste decat...
Trebuie sa fii tare pe faza sa il intepi...

si inca ceva, apele mici si limpezi de acum arata cat de pescar esti daca reusesti sa il pacalesti...
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Scrie răspuns