Cateva din marle aveau lipitori pe ele, ceea ce ne-a spus ca , de fapt, erau foarte inactive.
Insa , streamerele amicului le-au trezit din apatie, mult mai bine decat toate voblerele, tablele si gumele pe care le-am folosit eu(Slider 7 si 5, Lake Fork, Grub de 5" Manns, Twistere Kopyto si Orka, Rapala Orig floating(inclusiv jointed), 4Play,Zara spook,Rapture Prey Glider, lingurite, alte voblere floating sau suspending de 5-7 cm, in general Rapala si Salmo.Oricum , apa foarte mica si cu iarba , nu ma lasa sa pescuiesc cu altceva decat floating, maxim suspending usor.
De departe prezentarea discreta dar pulsatorie a streamerului, in masa apei, a avut castig de cauza.
Folosind Salmo Slider, Live Magic Shad de la Lake Fork(lestat sau nu) am incercat sa ma apropi de discretia streamer-ului sau cu spinnerbait de la Berti de pulsatiile lui, dar nu prea mi-a reusit.
Voi ce-ati fii folosit in locul meu ca sa cresteti numarul capturilor sau ce-am gresit eu?
De mentionat ca apa era salbatica, iar amicul meu, de curiozitate, a pescuit si el la spin, folosind echipamentul meu si alegandu-si singur nalucile din trusa mea, fara rezultate insa.
PS