Stai jos ...patru!MuskMd scrie:fly ...clar![]()
![]()
Cand stiuca are lipitori
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
ANDREI RIGA
- veteran

-
ANDREI RIGA
- veteran

-
ANDREI RIGA
- veteran

-
ANDREI RIGA
- veteran

-
spiridusul
- veteran

De ce nu niste voblere floating cu amplitudine foarte mica, batai aproape invizibile, de maxim 7 cm? Eu am un strike pro in genul acesta si uneori a dat rezultate, in conditiile in care nalucile puternice nu au dat. Si as mai fi incercat si o imitatie de stiuca floating, (DAM), poate se baga la canibalism.
-
ANDREI RIGA
- veteran

streamer stiuca
Hai sa ma bag si eu,parerea mea e ca nu mergea cu nici un fel de montura cu tuister de nici un fel ca matasea broastei se agata de orice,apa avea maxim 50 cm si cred ca un vobler suspending ar fi solutia.Dar mai e o problema ,,la o apa asa de mica trebui jucat cu pauze mari si sa fie struna super usoara ca sa nu deranjeze jocul voblerului .Sau mai e o solutie Husky Jercul de 8 cm daca ii scoti anoul devine mai flotabil deci nu se mai scufunda asa mult cat sa ti se agate si va lucra la adancimea dorita .AM mai avut problema asta si asa am rezolvat o pe o apa care jurai ca nu e peste ,fir intins
patru sa fie, da nu io mi-am bagat ghiara in gat ca "alalalt" prinde mai bineANDREI RIGA scrie:Stai jos ...patru!MuskMd scrie:fly ...clar![]()
![]()
![]()
no acu...in mod cert pt fiece naluca e un moment in care va face diferenta
ca e jig, ca e pana ca e balsa.....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
In locul tau insistam mai mult, daca in 2-3 ore ai dat cu atatea naluci inseamna ca dupa fiecare 2-3 lansare schimbai naluca... sau ma insel ? Sunt cazuri in care recuperezi naluca de 8-9 ori in acelasi loc si abia la a 10. recuperare se repede...Adriann scrie:La cate naluci ai mentionat,habar nu am cu ce as fi incercat daca eram in locul tau.