Cand stiuca are lipitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cum crezi tu , dar nr 1 recomandat de mine are 1/4 oz si swim depht 1" la 5 " inch , asta depinde cum o joci de lent ca ea e ori cum sinking . Si zgomotoasa e atit cit trebuieANDREI RIGA scrie:Cred ca era prea grea, dar ... Am si mici si mari si f mari, dar nu mi-a dat prin cap. Oricum , mi se pare cam zgomotoasa in situatia data.grey-wolf scrie:sebile onduspoon nr 1 .putea sa dea rezultate sau poate nu in functie de dorintele cumetrei , eu asta as fi incercat printre altele .

Daca vrei sa vinzi din ele ( onduspoon-e ) .... da mp si in functie de culori si marime te scap eu de ele

un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
-
- veteran
este firul negru despre care pomenea Leo mai sus. Am avut stiuca la 4.5 kg , intepata in cerul gurii si cu firul infasurat o data in jurul falcii superioare si am scos-o, altadat mi-a taiat din atac. Nu mi-am format o parere exacta despre el, dar cu certitudine il folsesc in continuare, ptr ca este foarte usor de prelucrat.tux scrie:Firul Technipeche Kevlar negru este ok pentru spinning/fly ?
-
- veteran
sorry boss,grey-wolf scrie:cum crezi tu , dar nr 1 recomandat de mine are 1/4 oz si swim depht 1" la 5 " inch , asta depinde cum o joci de lent ca ea e ori cum sinking . Si zgomotoasa e atit cit trebuieANDREI RIGA scrie:Cred ca era prea grea, dar ... Am si mici si mari si f mari, dar nu mi-a dat prin cap. Oricum , mi se pare cam zgomotoasa in situatia data.grey-wolf scrie:sebile onduspoon nr 1 .putea sa dea rezultate sau poate nu in functie de dorintele cumetrei , eu asta as fi incercat printre altele .
(parerea mea )
Daca vrei sa vinzi din ele ( onduspoon-e ) .... da mp si in functie de culori si marime te scap eu de ele![]()
![]()
nu-s de vanzare.

Multumesc. Eu intentionam sa achitionez asa ceva. Este nevoie de bride pentru a realiza strune sau se poate face nod cu mono / textil ?
ANDREI RIGA scrie:este firul negru despre care pomenea Leo mai sus. Am avut stiuca la 4.5 kg , intepata in cerul gurii si cu firul infasurat o data in jurul falcii superioare si am scos-o, altadat mi-a taiat din atac. Nu mi-am format o parere exacta despre el, dar cu certitudine il folsesc in continuare, ptr ca este foarte usor de prelucrat.tux scrie:Firul Technipeche Kevlar negru este ok pentru spinning/fly ?
Born to F.i.s.h, Forced to Work ...
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year
streamer stiuca
Salut ,nu ti trebui nimic poti sa faci orice nod posibil.Este un fir textil mai special,e misto .Fir intins
- Beastmaster
- veteran
La fel folosesc si eu de 1 an, cand dau cu oscilante sau voblere. Nu mi-a taiat pana acum si am pus pe mal de 3.5 Kg (cei drept, la majoritatea firul nu a ajuns sa cunoasca dintii cumetreiANDREI RIGA scrie:este firul negru despre care pomenea Leo mai sus. Am avut stiuca la 4.5 kg , intepata in cerul gurii si cu firul infasurat o data in jurul falcii superioare si am scos-o, altadat mi-a taiat din atac. Nu mi-am format o parere exacta despre el, dar cu certitudine il folsesc in continuare, ptr ca este foarte usor de prelucrat.tux scrie:Firul Technipeche Kevlar negru este ok pentru spinning/fly ?

- Beastmaster
- veteran