Cand stiuca are lipitori

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

tux
veteran
veteran

Mesaj de tux » 15 Dec 2011, 00:40

Firul Technipeche Kevlar negru este ok pentru spinning/fly ?
Born to F.i.s.h, Forced to Work ...
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year

cristi_vi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cristi_vi » 15 Dec 2011, 09:52

Mersi de raspuns. Acum sunt si eu in cautarea unei strune bune, si tot nu stiu la care sa ma opresc.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 15 Dec 2011, 15:37

ANDREI RIGA scrie:
grey-wolf scrie:sebile onduspoon nr 1 . :wink: putea sa dea rezultate sau poate nu in functie de dorintele cumetrei , eu asta as fi incercat printre altele .
Cred ca era prea grea, dar ... Am si mici si mari si f mari, dar nu mi-a dat prin cap. Oricum , mi se pare cam zgomotoasa in situatia data.
cum crezi tu , dar nr 1 recomandat de mine are 1/4 oz si swim depht 1" la 5 " inch , asta depinde cum o joci de lent ca ea e ori cum sinking . Si zgomotoasa e atit cit trebuie :wink: (parerea mea )

Daca vrei sa vinzi din ele ( onduspoon-e ) .... da mp si in functie de culori si marime te scap eu de ele :lol: :lol: :lol:
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 15 Dec 2011, 16:46

tux scrie:Firul Technipeche Kevlar negru este ok pentru spinning/fly ?
este firul negru despre care pomenea Leo mai sus. Am avut stiuca la 4.5 kg , intepata in cerul gurii si cu firul infasurat o data in jurul falcii superioare si am scos-o, altadat mi-a taiat din atac. Nu mi-am format o parere exacta despre el, dar cu certitudine il folsesc in continuare, ptr ca este foarte usor de prelucrat.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 15 Dec 2011, 16:47

grey-wolf scrie:
ANDREI RIGA scrie:
grey-wolf scrie:sebile onduspoon nr 1 . :wink: putea sa dea rezultate sau poate nu in functie de dorintele cumetrei , eu asta as fi incercat printre altele .
Cred ca era prea grea, dar ... Am si mici si mari si f mari, dar nu mi-a dat prin cap. Oricum , mi se pare cam zgomotoasa in situatia data.
cum crezi tu , dar nr 1 recomandat de mine are 1/4 oz si swim depht 1" la 5 " inch , asta depinde cum o joci de lent ca ea e ori cum sinking . Si zgomotoasa e atit cit trebuie :wink: (parerea mea )

Daca vrei sa vinzi din ele ( onduspoon-e ) .... da mp si in functie de culori si marime te scap eu de ele :lol: :lol: :lol:
sorry boss,
nu-s de vanzare. :D

tux
veteran
veteran

Mesaj de tux » 15 Dec 2011, 17:26

Multumesc. Eu intentionam sa achitionez asa ceva. Este nevoie de bride pentru a realiza strune sau se poate face nod cu mono / textil ?
ANDREI RIGA scrie:
este firul negru despre care pomenea Leo mai sus. Am avut stiuca la 4.5 kg , intepata in cerul gurii si cu firul infasurat o data in jurul falcii superioare si am scos-o, altadat mi-a taiat din atac. Nu mi-am format o parere exacta despre el, dar cu certitudine il folsesc in continuare, ptr ca este foarte usor de prelucrat.
Born to F.i.s.h, Forced to Work ...
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year

leowb
veteran
veteran

streamer stiuca

Mesaj de leowb » 15 Dec 2011, 19:07

Salut ,nu ti trebui nimic poti sa faci orice nod posibil.Este un fir textil mai special,e misto .Fir intins

Beastmaster
veteran
veteran

Mesaj de Beastmaster » 15 Dec 2011, 21:54

ANDREI RIGA scrie:
La fel folosesc si eu de 1 an, cand dau cu oscilante sau voblere. Nu mi-a taiat pana acum si am pus pe mal de 3.5 Kg (cei drept, la majoritatea firul nu a ajuns sa cunoasca dintii cumetrei :P )

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 15 Dec 2011, 22:01

unde mai este ? ca eu pe site la energo nu mai dau de el

Beastmaster
veteran
veteran

Mesaj de Beastmaster » 15 Dec 2011, 22:12

Ai MP. Nu vreau sa fac reclama nimanui :wink:

Scrie răspuns