Nu te mai amara atata... Nici tu, nici eu si nici altii nu pot sa-i puna la treaba pe aia care conduc "asociatiile de pescari". Si nici "capitalismul" (ca proxima "pastila" contra comunismului). Or sa moara si ei, poate si noi si, dupa un timp se va rezolva. Natura isi va lua revansa....
Fir intins si inima larga!
Braconajul, o adevarata problema!!!!!!!!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
empthy_cluster scrie:salut,
azi am vazut ceea ce nu credeam ca voi vedea vreodata; am fost si eu la pescuit ca omu dupa avat in Arad zona Fantanele.
Am ramas mut de uimire cand am aflat ca se poate da la grebla si dupa avat!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
``.....pestele sacru pentru mine, cand ma gandesc imi vine sa-mi dau palme./
precizez faptul ca persoanele in cauza vizau special avatu si busa, urmareau cu precadere rapituri de avat ca mai apoi sa de in stratul superior al apei dupa el cu niste triple cat casa.
intamplator unul dintre indivizi era fost coleg cu mine de liceu si-mi spunea cu o seninatate bolnava cum saptamana care a trecut a lovit vreo 4-5 bucati de avat![]()
![]()
![]()
...busa nu mai vorbesc si somn, si in timp ce vorbeam cu individu respectiv un tovaras de-al lui agata de spate un avat destul de frumos peste kil, dar ca norocu ca era curent puternic si s-a dezgatat. Sunt un dobitoc de nervi am uitat sa-i pozez sa vedeti shi voi cum se scoate peste la greu din Mures, sunt trei asociatii de pescari si eu anul asta nu am vazut nici urma de control cu toate ca am fost la pescuit aproape in fiecare saptamana.
![]()
![]()
NNUUUU SSTTTIU CAND NE VOMMM TREZIII noi Romani din cosmarul asta de aproape 50 de ani, zici ca, comunismul ne-o spalat creierul la majoritatea dintre noi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
am ramas cu un gust amar, sincer mai bine nu mergeam la pesuit azi.
frate, avind in vedere ca ti-a fost coleg si-l cunosti...n-ai incercat sa-i explici niste chestii care tin de bun simt si legalitate??? eu personal asa as fi facut

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- veteran
-
- veteran
farte @leba,
erau vreo 10 jepcari care dadeau......nu unul sau doi......pe respectivul nu l-am vazut de vreo 10 ani ......de la terminarea liceului.....nu ma am in relati asa bune cu el in cat sa-i tin lectii de etica
.... n-am vrut sa am probleme!!!!!!!!!!!!!!!! INTELEGI??????
bee serious...
DACA ERAU 1 SAU 2 ERA ALTA TREABA....
SALUT.
erau vreo 10 jepcari care dadeau......nu unul sau doi......pe respectivul nu l-am vazut de vreo 10 ani ......de la terminarea liceului.....nu ma am in relati asa bune cu el in cat sa-i tin lectii de etica

bee serious...
DACA ERAU 1 SAU 2 ERA ALTA TREABA....
SALUT.
be smart be silent be deadly.....
@cluster
da. adevarat.
nici eu nu m-as lua cu mai multi japcari!(10, in speta
)
oooooof, natzia mamii lor de nesimtiti!

da. adevarat.
nici eu nu m-as lua cu mai multi japcari!(10, in speta

oooooof, natzia mamii lor de nesimtiti!

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
De geaba toata tara e plina de asa zisi "pescari sportivi" , unii dintre ei batandu-se si cu pumnii in piept ca ei sunt corecti si sunt contra braconajului...........si daca ii sa le zici ceva (chiar si cu frumosu, politicos etc.) te iau si la bataie (ca unii dintre ei sunt in stare )
asta e mult trece pana or disparea cat de cat.
Chiar in weekend-ul asta am fost pe niste belti la stiuca, am ramas masca cati pescari dadeau la pasnic si ii opreau si pe aia cat degetu(carasei).Cand am inceput sa dau dupa cumatra stiuca parca or luat foc zicandu-mi ca speri pesti si ca nu mai prind (pecari) nimic.
M-am luat si am plecat pe alte belti, ca do nu era sami prind mintea cu ei.
Asta e traim in Romania.

Chiar in weekend-ul asta am fost pe niste belti la stiuca, am ramas masca cati pescari dadeau la pasnic si ii opreau si pe aia cat degetu(carasei).Cand am inceput sa dau dupa cumatra stiuca parca or luat foc zicandu-mi ca speri pesti si ca nu mai prind (pecari) nimic.

M-am luat si am plecat pe alte belti, ca do nu era sami prind mintea cu ei.
Asta e traim in Romania.

Fir intins!!